EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 21502 21503 Pag. urm. »

Ce masini a mai vazut Parisul

publicat 2024-10-18 06:30:12 (Jurnalul-National)
Ce masini a mai vazut Parisul Salonul auto francez si-a pierdut din stralucirea de altadata, dar pare ca da un imbold industriei auto mondiale aflata in mare cumpana. Deschis pana pe 20 octombrie, chiar in inima Parisului, Mondial de l'automobile are parte de mai multi expozanti in comparatie cu anii din urma, chiar daca nu la stralucirea de acum un deceniu. Este, evident, un mare atu pentru producatorii francezi Renault si PSA, parte a grupului Stellantis, dar si o oportunitate pentru "invadatorii" chinezi. ...continuare.

"Big Brother" in spitale, un proiect mort din fasa. Medic ATI: "Nu m-as simti confortabil sa lucrez supravegheata video"

publicat 2024-10-18 06:30:02 (Adevarul)
Big Brother in spitale, un proiect mort din fasa. Medic ATI: Nu m-as simti confortabil sa lucrez supravegheata video Paturi de spital dotate cu butoane de panica si camere video instalate in unitatile de terapie intensiva. Sunt propuneri care fac parte dintr-un proiect legislativ respins de Comisia de sanatate din Senat si care nu sunt agreate nici de medici, si nici de specialistii in securitatea datelor. ...continuare.

Prognoza vineri, 18 octombrie. Vreme rece in aproape toata tara, vant intens pe litoral

publicat 2024-10-18 06:30:01 (Adevarul)
Prognoza vineri, 18 octombrie. Vreme rece in aproape toata tara, vant intens pe litoral Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta vreme rece in majoritatea regiunilor, exceptand vestul si nord-vestul, unde valorile diurne se vor apropia de normalul perioadei. Vantul va prezenta intensificari in sudul Banatului si pe litoral, iar temperaturile vor varia intre -7 si 19 grade. ...continuare.

Planta medicinala care controleaza diabetul si reduce nivelul zaharului din sange

publicat 2024-10-18 06:15:14 (Click)
Planta medicinala care controleaza diabetul si reduce nivelul zaharului din sange Diabetul este una dintre cele mai raspandite boli cronice la nivel mondial, care afecteaza milioane de persoane. Gestionarea acestei afectiuni necesita un control strict al dietei si, in multe cazuri, medicatie specifica pentru reglarea nivelului de zahar din sange. ...continuare.

Vacanta in America Centrala? Mai asteptati doua luni

publicat 2024-10-18 06:00:11 (Jurnalul-National)
Vacanta in America Centrala? Mai asteptati doua luni Dragii mei cu jurnalul sub brat. Cei mai multi cititori ai nostri sunt cei pasionati de calatorii. Asa ca vin spre noi tot felul de intrebari. Pentru ca eu traiesc jumatate de an in America Centrala si sudul Statelor Unite, oamenii ma intreaba cand este bine sa viziteze aceste parti ale lumii. Asta pentru ca au fost ingroziti de ultimul uragan care s-a abatut asupra Floridei, in Caraibe si pe coasta Atlanticului din America Centrala. O doamna de la banca mea din Romania m-a sunat sa ma... ...continuare.

Noile cercetari dau speranta cuplurilor care se confrunta cu probleme de fertilitate

publicat 2024-10-18 06:00:01 (Adevarul)
Noile cercetari dau speranta cuplurilor care se confrunta cu probleme de fertilitate O noua molecula ar putea fi cheia pentru a rezolva misterele infertilitatii feminine. Cercetatorii australieni au facut un pas urias catre tratamente mai eficiente. ...continuare.

Cea mai delicioasa gustare in sezonul rece. Cum prepari castane la cuptor si ce trebuie sa faci daca le vrei moi sau crocante

publicat 2024-10-18 05:15:14 (Click)
Cea mai delicioasa gustare in sezonul rece. Cum prepari castane la cuptor si ce trebuie sa faci daca le vrei moi sau crocante Castanele sunt o gustare ideala pentru sezonul rece. Mirosul si aroma lor se simte in toata casa, iar majoritatea oamenilor sunt incantati sa le savureze proaspat scoase din cuptor, fie ele moi sau crocante, in functie de preferinta. Iata cum se prepara. ...continuare.

Povestea lui Voicu, tatal lui Ioan de Hunedoara. Cine era romanul care a castigat admiratia regelui Ungariei

publicat 2024-10-18 05:15:01 (Adevarul)
Povestea lui Voicu, tatal lui Ioan de Hunedoara. Cine era romanul care a castigat admiratia regelui Ungariei Pe 18 octombrie se implinesc 615 ani de prima atestare documentara a Huniazilor, familia faimoasa in Europa datorita lui Ioan de Hunedoara si a fiului sau regelui Matia Corvin. Voicu, tatal cavalerului Ioan de Hunedoara a fost si el un personaj remarcat pentru meritele sale militare. ...continuare.

Generalul Grumaz: "Nu avem voie sa-i subestimam pe rusi (...) Ar ocupa atat de rapid aceste teritorii incat occidentul nu ar avea timp sa reactioneze"

publicat 2024-10-18 04:45:02 (Adevarul)
Generalul Grumaz: Nu avem voie sa-i subestimam pe rusi (...) Ar ocupa atat de rapid aceste teritorii incat occidentul nu ar avea timp sa reactioneze Generalul Alexandru Grumaz avertizeaza asupra riscurilor care exista pentru Republica Moldova si pentru Romania in urmatoarea perioada. Intr-o analiza pentru "Adevarul", generalul arata ca ocuparea Ucrainei de catre Rusia ar pune intr-o situatie complicata Romania. ...continuare.

Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa

publicat 2024-10-18 04:15:09 (Click)
Sunt cele mai frumoase parcuri din Romania! Trebuie sa le vizitam cat timp mai avem parte de vreme frumoasa Dupa cum putem observa cu totii, temperaturile din termometre au mai scazut, iar, destul de curand, vom incepe sa ne apropiem si de luna noiembrie. Dar, vremea inca ramane indeajuns de frumoasa incat sa ne permita sa mergem la plimbare in natura, alaturi de cei dragi! ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 21502 21503 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.