EMAG

Culmea rafinamentului gastronomiei europene: Sufleuri aerate, dulci sau sarate

publicat 2024-07-26 10:30:09 (Jurnalul-National)

Culmea rafinamentului gastronomiei europene: Sufleuri aerate, dulci sau sarate Sufleul este un preparat culinar rafinat, apreciat pentru textura sa usoara si aerata. Originar din Franta, numele lui provine din verbul francez "souffler", adica "a sufla" sau "a umfla". Pentru ca trebuie sa se umfle la cuptor, altfel nu ne-a iesit reteta! Dar il putem pregati la atatea tipuri de evenimente, incat ar fi ideal sa invatam sa il preparam.

Alte stiri de la Jurnalul National:

Spagile din Portul Constanta: Cand vrea turcul, i se da! Mita de 50.000 de euro pentru teren cu iesire la apa
Kelemen Hunor: Romania trebuie sa inteleaga ce doreste SUA
Doi batrani, adormti cu somnifere si jefuiti
Extremistii din AfD vor la guvernare
Ministrul Energiei anunta finalizarea raportului de inspectie la DEPOGAZ Ploiesti
Predoiu, despre parteneriatele strategice ale Romaniei: Trebuie sa imbinam adaptarea cu conservarea
Antonescu, despre afirmatia lui Georgescu: Este o aberatie fascista
UE suspenda sanctiunile impotriva Siriei
Trump si Macron au discutat despre pacea in Ucraina la Casa Alba
Kelemen Hunor: Suntem parte a lumii euroatlantice si trebuie sa ne mentinem pe acest traseu
Caracatita din portul Constanta. "Eu te sustin pana-n panzele albe! "
STENOGRAME-BOMBA: Cum se imparteau functiile si banii in Portul Constanta
Conferinta "Gheorghe Fikl si provocarile barocului" sustinuta de Horia-Roman Patapievici la Muzeul National de Arta Timisoara
Cum se rezolva legal documentele in Portul Constanta: Cu mii de euro si parfumuri de firma
Presedintele Germaniei: Rusia este cea care a inceput acest razboi



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.