EMAG

Carnea de vita Kobe: istoria si caracteristicile delicatesei japoneze

publicat 2024-04-06 18:00:15 (Mediafax)

Carnea de vita Kobe: istoria si caracteristicile delicatesei japoneze Traditia cresterii carnii de vita Kobe isi are originea in prefectura Hyogo, regiunea Kansai din Japonia. Metoda, perfectionata de-a lungul secolelor de catre crescatorii locali, se bazeaza pe o serie de principii riguroase care urmaresc obtinerea unui produs de o calitate extraordinara.

Alte stiri de la Mediafax:

Zeci de migranti s-au inecat in timp ce incercau sa ajunga in Spania, potrivit unui ONG
Fostul politist judiciar din DNA Eduard Moise, acuzat de coruptie, este achitat de Tribunalul Bucuresti
Statiunile balneare si-au dublat numarul unitatilor de cazare in ultimul deceniu
Pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor unic in toamna, anunta Kelemen Hunor
Raliul Dakar 2025: Gyenes pierde primul loc in penultima etapa la Original by Motul
Nintendo anunta lansarea consolei de jocuri video Switch 2
Doi morti intr-un atac cu cutitul la o scoala slovaca
Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca un meci amical contra Republicii Moldova
Incep lucrarile pentru largirea Prelungirii Ghencea la 4 benzi
Tarom infiinteaza o noua societate de intretinere si reparatii aeronave civile
Cristian Pistol: Sunt sanse ca la finalul anului 2025 sa se circule pe autostrada intre Tigveni si Bucuresti
Papa Francisc a suferit un accident casnic: a cazut si s-a lovit la mana
Razboiul din Ucraina, ziua 1058. Rusia isi epuizeaza tancurile moderne si reduce utilizarea aviatiei si artileriei / ISW: Eforturile Rusiei de a anexa de facto Belarusul reprezinta riscuri strategice pentru SUA, NATO si Ucraina / Fortele de aparare ale Ucrainei continua sa provoace pierderi grele Rusiei
O oseanca duce tricolorul romanesc pe fiecare varf din muntii Sibiului
Guvernul aproba noi reguli pentru derularea campaniei electorale si realizarea publicitatii politice



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.