EMAG

Carlo Ancelotti pune degetul pe rana: "M-a deranjat atitudinea. Poti pierde, dar nu asa"

publicat 2024-10-03 09:00:07 (Gazeta-Sporturilor)

Carlo Ancelotti pune degetul pe rana: M-a deranjat atitudinea. Poti pierde, dar nu asa Antrenorul Realului a spus la conferinta de presa ca echipa sa nu are nicio scuza pentru modul cum s-a prezentat la Lille.Real Madrid a pierdut la Lille, scor 0-1, in ceea ce pote fi numita seara neagra a echipelor madrilene in Champions League, in conditiile in care Atletico a cedat la scor, 0-4, in fata Benficai. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Prins in flagrant pe transmisiunea Champions League, in timp ce se pregatea sa prizeze!
Dinamo Bucuresti a revenit in cupele europene dupa 15 ani, iar fiul lui Costel si Nicoleta Grasu a fost principalul marcator
EXCLUSIV Mircea Geoana: "Daca vrem schimbarea adevarata in Romania, cred ca sunt cel mai bun reprezentant! Vom castiga impreuna aceste alegeri"
EXCLUSIV Mircea Geaona: "Avem strategie pentru orice in Romania asta, numai ca nu se aplica de niciodata! Rolul presedintelui este sa aiba si ritmul la toba"
EXCLUSIV Mircea Geoana fata-n fata cu presedintele Erdogan: "«Ce spuneti de Hagi?». S-a trezit brusc! Efectiv s-a trezit brusc, parca a fost electrocutat?"
EXCLUSIV Mircea Geoana, despre sportul romanesc: "Doamna Lipa nu poate sa bata cu pumnul masa la sedinta de Guvern, pentru ca nimeni nu o asculta"
EXCLUSIV Mircea Geoana: "David Popovici este nu doar un fenomen, dar este si o voce a constiintei tinerilor din Romania"
EXCLUSIV Mircea Geoana: "Sa tin cu Rapid a fost un accident pentru ca tatal meu tinea cu Craiova! Am un respect masiv pentru suporterii lui Dinamo"
EXCLUSIV Donald Trump sau Kamala Harris? Mircea Geoana: "Avantajul este ca-i cunosc, dar sunt cele mai stranse alegeri din Statele Unite"
EXCLUSIV Mircea Geoana si pasiunea pentru sport: "Am facut tenis si baschet, iar fotbal am jucat in echipa liceului. Am fost si arbitru"
Junior Morais, invitatul zilei la GSP Live
Simona Halep - Anna Blinkova, LIVE de la ora 12:00, in al doilea tur la WTA Hong Kong
Simona Halep - Anna Blinkova nu este televizat in Romania » Unde poate fi vazut meciul
Gabriela Ruse - Ajla Tomljanovic, in turul al doilea de la Hong Kong
Verdict in cea mai controversata faza: "Radu Petrescu putea sa fluiere. Upamecano a avut noroc"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.