EMAG

Cand poate conta din nou FCSB pe Ngezana? Elias Charalambous a dat verdictul: "Se recupereaza"

publicat 2024-10-05 18:15:05 (Gazeta-Sporturilor)

Cand poate conta din nou FCSB pe Ngezana? Elias Charalambous a dat verdictul: Se recupereaza Elias Charalambous (44 de ani), antrenorul de la FCSB, a vorbit la conferinta de presa premergatoare meciului cu Gloria Buzau.In etapa cu numarul 12 a Superligii, FCSB primeste duminica vizita celor de la Gloria Buzau. Partida va incepe la ora 21:00 si va fi transmis in format liveTEXT pe GSP.Acesta este un meci greu pentru FCSB avand in vedere ca nu se poate baza pe 4 titulari. Ngezana si Lixandru sunt accidentati, iar Dawa si Mihai Popescu sunt suspendati. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Doi jucatori din NBA au pierdut 8 milioane de dolari, fiind inselati de un om de afaceri
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Adrian Mihalcea: "Am intrat putin tematori in repriza a doua. Este un rezultat care ma multumeste"
Ioan Ovidiu Sabau a criticat prestatia echipei sale din meciul cu Unirea Slobozia: "Nu ai cum sa te prezinti asa"
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Constantin Toma: "Primul meu gol in Liga 1. Este un sentiment frumos. Suntem multumiti cu egalul"
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Ioan Ovidiu Sabau: "Ca joc pot vorbi doar de a doua repriza. La pauza am schimbat sistemul"
Elias Charalambous: Am primit multe mesaje emotionante dupa victoria cu PAOK. Sunt mandru sa fiu antrenorul acestui club imens"
Mesajul lui Daniel Birligea inainte de FCSB - Gloria Buzau
SCM Ramnicu Valcea a inceput cu dreptul campania de calificarea in EHF Women's European League
UNIREA SLOBOZIA - U CLUJ 2-2 » Jucatorii ambelor echipe isi saluta fanii
Elias Charalambous, conferinta de presa inaintea partidei cu Gloria Buzau: "Nu exista meciuri usoare. Trebuie sa fim la cel mai inalt nivel"
Moment istoric in fotbal. Dupa zece ani de procese, UE a dat dreptate unui fost star al lui Real Madrid caruia clubul i-a cerut daune pentru rezilierea acordului!
Novak Djokovic, primul pas spre titlul cu numarul 100! » Fostul lider mondial s-a calificat in turul al treilea la Shanghai
Noul fizioterapeut al lui Jannik Sinner nu isi asuma niciun risc: ce fotografie a postat Ulises Badio
Rangers, dauna totala in Europa League! I-am analizat pe scotieni inainte de meciul cu FCSB » Unde poate profita campioana: sunt bulevarde
Sumudica l-a prins "in flagrant" pe jucatorul lui, in hotel: "Ba, ce faci cu alea?!"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.