EMAG Evaluare Nationala Bacalaureat

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 17505 17506 Pag. urm. »

Sedinta de Guvern, vineri: hotararea pentru stabilirea datei alegerilor prezidentiale nu se afla pe agenda

publicat 2024-06-27 23:15:07 (Libertatea)
Sedinta de Guvern, vineri: hotararea pentru stabilirea datei alegerilor prezidentiale nu se afla pe agenda Guvernul se reuneste maine, 28 iunie, de la ora 09.00, la Palatul Victoria, insa pe ordinea de zi nu se regaseste proiectul de Hotarare de Guvern pentru stabilirea datei alegerilor prezidentiale. PSD si PNL nu s-au inteles asupra calendarului, iar daca daca actul normativ nu este adoptat, scrutinul nu va putea avea loc in luna septembrie, […] ...continuare.

Ministerul Finantelor a imprumutat, joi, peste 3 miliarde de lei de la banci

publicat 2024-06-27 23:15:07 (Jurnalul-National)
Ministerul Finantelor a imprumutat, joi, peste 3 miliarde de lei de la banci Ministerul Finantelor (MF) a imprumutat, joi, aproape 3,036 miliarde de lei de la banci, prin doua emisiuni de obligatiuni de stat, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). ...continuare.

Care este orasul in care se traieste cel mai bine? Topul in care este mentionat si Bucurestiul

publicat 2024-06-27 23:15:04 (Click)
Care este orasul in care se traieste cel mai bine? Topul in care este mentionat si Bucurestiul Poate ca multi dintre noi ne-am intrebat unde este orasul unde se traieste cel mai bine. Si, desigur, intr-o asemenea lista, pe ce loc se afla orasele din tara noastra. ...continuare.

Zodiile care raman fara loc de munca la inceput de iulie. Vestea concedierii le ruineaza planurile de concediu

publicat 2024-06-27 23:15:04 (Click)
Zodiile care raman fara loc de munca la inceput de iulie. Vestea concedierii le ruineaza planurile de concediu Deja ne mai despart doar cateva zile de luna iulie, iar pentru cei mai multi dintre noi, acest lucru inseamna ca ne apropiem de plecarea in vacanta. Iar pentru nativii din trei zodii anume, luna iulie poate veni cu o vacanta pe termen nedefinit, deoarece isi pot pierde rapid locul de munca. ...continuare.

Tricolorii Romaniei s-au distrat pe manelele lui Babasha! Florinel Coman si Denis Dragus au devenit virali pe TikTok

publicat 2024-06-27 23:15:04 (Click)
Tricolorii Romaniei s-au distrat pe manelele lui Babasha! Florinel Coman si Denis Dragus au devenit virali pe TikTok Jucatorii romani ai echipei nationale de fotbal au celebrat in mare stil victoria obtinuta aseara, cand s-au calificat la EURO 2024. Florinel Coman si Denis Dragus nici nu au ajuns bine in vestiare si au inceput petrecerea pe ritmuri manelistice. ...continuare.

Jaf de 10.000 de euro, intr-o locuinta din Bucuresti. Hotii au furat ceasuri, bujuterii, dar si un seif metalic

publicat 2024-06-27 23:15:03 (Antena3)
Jaf de 10.000 de euro, intr-o locuinta din Bucuresti. Hotii au furat ceasuri, bujuterii, dar si un seif metalic Doi barbati de 49 si 55 de ani au fost arestati preventiv, fiind suspectati ca au intrat intr-o locuinta din Sectorul 5 al Capitalei, cu fetele partial acoperite, si au furat mai multe bijuterii, doua... ...continuare.

Experienta de cosmar a unor romani aflati in vacanta : "Hai ca ma ia cu lesin, sper sa nu am nevoie"

publicat 2024-06-27 23:15:02 (Adevarul)
Experienta de cosmar a unor romani aflati in vacanta : Hai ca ma ia cu lesin, sper sa nu am nevoie Romanii aleg tot mai des sa-si petreaca vacanta de vara in strainatate, in special in tari aflate relativ aproape, Grecia, Turcia sau Bulgaria. Doar ca uneori au parte de experiente neplacute si sunt vulnerabili in fata unor evenimente neprevazute. ...continuare.

Zodiile care reusesc sa te seduca cu usurinta. Te afli printre ele?

publicat 2024-06-27 23:00:10 (Puterea)
Zodiile care reusesc sa te seduca cu usurinta. Te afli printre ele? Fiecare zodie se remarca printr-o serie de calitati care le fac de-a dreptul speciale. In timp ce unii nativi se remarca prin altruism sau blandete, altii se remarca prin puterea lor de a seduce cu usurinta orice persoana. In momentul in care isi propun sa impresioneze pe cineva, reusesc sa-si duca la indeplinire planul. TOP […]The post Zodiile care reusesc sa te seduca cu usurinta. Te afli printre ele? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Presedintele Bulgariei nu va participa la summitul NATO

publicat 2024-06-27 23:00:10 (Puterea)
Presedintele Bulgariei nu va participa la summitul NATO Presedintele Bulgariei, Rumen Radev, nu intentioneaza sa participe la summitul NATO care se va desfasura la Washington in perioada 9-11 iulie, a transmis, joi, biroul sau de presa. Presedintele Bulgariei si-a motivat aceasta decizie prin dezacordul sau fata de politica guvernului de la Sofia privind Ucraina. Desi Bulgaria trece din 2021 printr-o criza politica perpetua, […]The post Presedintele Bulgariei nu va participa la summitul NATO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Florin Roman raspunde atacurilor PSD impotriva lui Ciuca

publicat 2024-06-27 23:00:10 (Puterea)
Florin Roman raspunde atacurilor PSD impotriva lui Ciuca Vicepresedintele PNL Florin Roman a scris, joi seara, despre "atacurile suburbane" ale PSD la adresa PNL, apreciind ca liderii "trufasi si aroganti nu fac decat sa reaminteasca de Liviu Dragnea si ‘ciuma rosie’". Roman afirma ca premierul Marcel Ciolacu si ministrul Transporturilor, care l-au atacat pe presedintele liberalilor, Nicolae Ciuca, "fac programul de guvernare pe […]The post Florin Roman raspunde atacurilor PSD impotriva lui Ciuca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 17505 17506 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.