EMAG

Basarab Panduru a avut un singur lucru sa-i reproseze lui Sumudica: "De ce?"

publicat 2024-10-22 09:45:25 (Gazeta-Sporturilor)

Basarab Panduru a avut un singur lucru sa-i reproseze lui Sumudica: De ce? Basarab Panduru (54 de ani), fostul international, a comentat succesul categoric obtinut de Rapid in fata Farului, scor 5-0, in etapa 13 din Superliga. Giulestenii nu le-au dat nicio sansa constantenilor, care au avut o prestatie dezamagitoare.Fostul mijlocas din "Generatia de Aur" nu a inteles motivul pentru care Aaron Boupendza (28 de ani), cel mai nou transfer al Rapidului, nu a fost schimbat pe parcursul partidei. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Imane Khelif, dezvaluire de impact dupa ce a fost acuzata ca este barbat la Jocurile Olimpice: "Voi face acest pas!"
Gigi Becali a anuntat echipa de start pentru derby-ul cu Rapid si a avut un derapaj la adresa lui Sumudica: "S-o ia la capatana! Mi-o fi frica de marele specialist"
"Se vor transfera pe card!" » Marina Tauber, fosta sefa a Federatiei de Tenis, filmata cand le explica activistilor din Republica Moldova cand vor primi bani din Rusia: "E vorba de lunile de campanie"
Neil Lennon spunea ca va deveni "cel mai bun din Romania", iar acum ofera detalii de culise despre Sumudica: "Uneori, schimbarea poate intrerupe progresul"
Viorel Moldovan a intervenit la GSP Live si a avut un remarcat-surpriza dupa Rapid - Farul: "Nu pot sa nu-l scot in evidenta"
Viorel Moldovan, inainte de FCSB-Rapid: "Regret eliminarea lui Hromada. Plecam cu sansa a doua"
Adolescenta de 14 ani care se pregateste sa cucereasca lumea tenisului! Maria Pop va participa la Turneul Campioanelor si va juca la "Orange Bowl"
Dupa 371 de zile! Neymar revine intr-un meci cu doua hattrick-uri
Marian Enache, campion olimpic la Paris: "Frica a existat in urma cu cativa ani, pana cand mi-am dat seama ca este o iluzie" + Ce inseamna triumful la Jocurile Olimpice si conexiunea speciala cu prima sa antrenoare
Haos la Valencia! Revolta fanilor s-a lasat cu proteste, foc si distrugeri
Surpriza! Cate bilete s-au vandut pana acum la FCSB - Rapid: "Nu cred ca vor fi mai multi decat cu Dinamo"
Rasturnare de situatie! Decizia radicala luata de FRF: "Incetam de azi"
Leo Messi, incredere totala intr-o romanca! I-a dat pe mana tot imperiul lui imobiliar: "Lucram de peste 12 ani" » Vanzari de 530 de milioane de euro!
Etapa #3 din grupa Ligii Campionilor incepe astazi cu 9 meciuri » Reeditarea finalei din sezonul trecut este atractia serii
Marcel Ciolacu a dezvaluit cum vede conflictul FCSB - CSA: "Nu poti confisca un stadion pentru un proces cu emblema!" + Face turul Ligii 1: "Am tinut cu Steaua, Dinamo, Craiova, cu toate ..."



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.