EMAG

Azi, la GSP Live, despre Rangers - FCSB 4-0 si runda #14 din Liga 1

publicat 2024-10-25 10:45:21 (Gazeta-Sporturilor)

Azi, la GSP Live, despre Rangers - FCSB 4-0 si runda #14 din Liga 1 Alexandru Barbu revine cu o noua editie GSP Live, astazi, de la 11:00, alaturi de jurnalistul GSP Adrian Duta.GSP Live, emisiunea realizata din studioul Gazetei Sporturilor si moderata de Alexandru Barbu, poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, contul de TikTok, precum si pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.roMai jos, o parte dintre subiectele abordate astazi:FCSB a fost umilita pe Ibrox Park. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

GSP Live » Leo Grozavu despre posibilitatea de a prelua pe FC Hermannstadt daca Maldarasanu va fi demis: "Nu are rost sa discutam"
"Fara imagini, fara placi comemorative, fara busturi" » Elvetienii remarca dezinteresul total al organizatorilor turneului de la Basel fata de Roger Federer
Adi Ilie nu a inteles strategia lui Gigi Becali cu Rangers: "Mai bine le dadeam primele 45 de minute, ma asteptam la Chiriches in alta pozitie"
Partenera titularului de la Rapid a castigat premiul pentru cel mai bun podcast: "Wow! Imi place atat de mult meseria mea"
GSP Live » Leo Grozavu despre meciul facut de Malcolm Edjouma cu Rangers: "A fost din alt film. Nu a facut nimic bine"
Dinamovistul care se gandeste doar la Hermannstadt, nu si la urmatorul Derby de Romania: "I-am vazut putin aseara, apoi am avut alte lucruri de facut acasa"
Zeljko Kopic stie ce a gresit Dinamo cu FCSB si pune presiune pe jucatori: "Gata!"
Malcom Edjouma, facut praf de un antrenor roman: "A fost din alt film. Nu a facut nimic bine"
Raul Oprut, declaratii inaintea duelului cu fosta sa echipa, FC Hermannstadt: "Un meci special pentru mine. Ma intorc pe teren in care am debutat in fotbal"
Larisa Iordache, interviu sincer ca o carte deschisa: "Ce-as schimba in viata mea? Sa petrec mai mult timp cu mama!"
LA Clippers, zguduita de un proces inaintat de antrenorul personal al lui Kawhi Leonard » Trupa din NBA ar fi tratat superficial accidentarile superstarului american
Larisa Iordache, interviu sincer ca o carte deschisa: "Ce-as schimba in viata mea? Sa petrec mai mult timp cu mama!" » Totul despre fetita si sotul ei: "Nu eram sigura ca il pot iubi exact cat el merita!"
Mourinho rade de arbitrul care l-a eliminat: "De-aia este cel mai bun"
Becali si-a continuat tirada dupa meciul cu Rangers: "Baga trei kg de muschi pe tine, tu esti furnicuta. Toata vina o are doar el" » Patronul a anuntat echipa de start pentru derby-ul cu Dinamo din Cupa
De fapt, cu ce a gresit Becali?



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.