EMAG

Atac la adresa colegilor si a lui Erik ten Hag. "Trebuie sa ne uitam toti in oglinda. Nu suntem capabili sa marcam si sa ucidem meciurile si asta nu-i doar vina jucatorilor!"

publicat 2024-09-26 18:30:06 (Gazeta-Sporturilor)

Atac la adresa colegilor si a lui Erik ten Hag. Trebuie sa ne uitam toti in oglinda. Nu suntem capabili sa marcam si sa ucidem meciurile si asta nu-i doar vina jucatorilor! Christian Eriksen (32 de ani), mijlocasul ofensiv ce a deschis miercuri seara scorul pe Old Trafford cu o super executie de la marginea careului, in meciul Manchester United - Twente (1-1), nu a menajat pe absolut nimeni in declaratiile sale critice. Danezul cu peste 100 de partide disputate in cupele europene s-a plans de atitudinea "Diavolilor Rosii"."Acest egal se simte ca o infrangere. Dai un gol si crezi ca o sa fie al victoriei si apoi e invers. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Real Madrid poate egala cu doua zile mai repede recordul istoric al rivalei Barcelona! Chiar in El Clasico si pe Santiago Bernabeu!
L-a lasat pe Edjouma, dar Gigi Becali a luat in vizor alt jucator! Il suna inainte de derby: "Bai, vrei sa nu te mai faci de ras?"
Arbitrii prinsi beti inaintea unui meci din Liga Campionilor, suspendati de UEFA timp de un an
Veste excelenta pentru Sumudica, inainte de derby-ul FCSB - Rapid! S-a pregatit normal si poate fi titular
"Esti mare, dai cu pumnul" » Silviu Urdea tracteaza elicoptere si camioane, a publicat 4 carti de fictiune si isi spune povestea pentru GSP: "Sportul si scrisul m-au echilibrat"
Real Madrid - Barcelona, primul "El Clasico" din acest sezon » Echipe pe care Ancelotti si Flick le-au pregatit in derby
Incredibil! Jucatorul dat afara de Rapid dupa 6 meciuri, decisiv la transferul de rasunet facut de club: "Cand mi-a spus asta, nu m-am mai gandit prea mult"
Prezent la Cluj cu nationala Turciei, Costica Buceschi trage un semnal de alarma: "Daca mergem in continuare pe acest drum, handbalul va avea mult de suferit"
Ovidiu Burca a dezvaluit de ce au picat negocierile cu FCU Craiova: "Autoritatea antrenorului e cea mai importanta"
Zile decisive pentru banca CFR-ului » Dan Petrescu, aproape de a fi demis de Ioan Varga + Oferta de ultima ora din zona Golfului
Cea mai sexy nevasta de fotbalist din Romania a uimit cu ultima aparitie in public » Cat de mult a slabit: "Ma indrept spre anorexie"
Drama cutremuratoare prin care a trecut centrul lui CSM Bucuresti: "A fost cea mai dura perioada din viata mea. Ma gandeam: «Ce ar fi spus el acum?» «Linisteste-te, e doar un meci!»"
UTA - Gloria Buzau, un duel intre doua vecine de clasament din etapa #14 din Superliga » Echipe probabile + cele mai tari cote
Petrolul vs Poli Iasi, in runda #14. Formatii probabile si cele mai tari cote
Hermannstadt - Dinamo, meciul zilei in Superliga! Echipele pregatite de Kopic si Maldarasanu: absenta de marca la "caini"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.