EMAG

Andy Roddick a criticat Six Kings Slam: "A fost ciudat, nu m-a interesat. Nu a avut sarmul pe care il are Laver Cup"

publicat 2024-10-23 19:15:22 (Gazeta-Sporturilor)

Andy Roddick a criticat Six Kings Slam: A fost ciudat, nu m-a interesat. Nu a avut sarmul pe care il are Laver Cup Andy Roddick (42 de ani), fostul campion de la US Open, a vorbit despre Six Kings Slam, turneul demonstrativ organizat in Riyadh, capitala Arabiei Saudita, si l-a comparat cu Laver Cup, competitia fondata in 2017 si devenita traditie.Saptamana trecuta, Jannik Sinner, Carlos Alcaraz, Novak Djokovic, Rafa Nadal, Daniil Medvedev si Holger Rune au participat la Six Kings Slam, un turneu demonstrativ organizat in Arabia Saudita. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Sunt fan FCSB! N-am nicio problema ca sunt fluierat. Pai dar ce, eu n-am fluierat pe stadion?!"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: " Noi am stricat societatea! Imi doresc sa am o tara normala si sa am un presedinte normal care sa nu mai judece pe nimeni"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Romanii s-au saturat de certuri si e nevoie de o constructie a societatii. Trebuie sa aducem o normalitate. Si in sport si in politica"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Eu am votat primarul ca sa fie sef de club si sa-si dea el cu parerea, sa-l injure pe Becali, sa injure arbitrul?!"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Este evident ca statul a lalait-o 30 de ani! Ma intereseaza mai mult o lege buna a sportului si este evident ca suntem intr-un impas"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Nu cred ca Burleanu a avut totusi capacitatea de a-l aresta pe Gica Popescu! In niciun stat modern, european n-ar fi facut puscarie!"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Trebuie sa intelegem ca un primar nu este un patron de echipa de fotbal! Rostul primarului e cu totul altul"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu, dezvaluiri din tinerete: "Mama ne mai atingea, eram trei baieti! Am invatat sa pescuiesc cu tata. Acolo a fost momentul cand eu m-am imprietenit cu tatal meu"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Eu o sa fac stadionul Dinamo! Romanii s-au cam saturat. Dom'le, tot timpul vin la televizor politiceni si ei explica"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu: "Domnul Talpan s-a transformat intr-un fel de Gigi Becali. «Dom'le, e echipa mea, Steaua!». Nu e echipa domniei sale. Gigi Becali si-a bagat proprii bani"
EXCLUSIV Marcel Ciolacu, interventie clara in razboiul FCSB - Steaua: "Nu poti sa confisti un stadion pentru o disputa! Sunt un om calculat si incerc sa gasesc intotdeauna echilibru"
FCSB pe urmele lui Clinton, Mandela, Cruyff si Tyson » Cat a costat o cina cu Ferguson la hotelul de gala la care s-a cazat campioana in Scotia
A venit din Ucraina sa joace in Romania, iar in 15 luni a observat o diferenta majora fata de tara lui: "Am incercat, dar e foarte greu"
MARCEL CIOLACU, in dialog cu Ovidiu Ioanitoaia: "Talpan s-a transformat intr-un fel de Gigi Becali. Steaua nu e echipa domniei sale!"
Accidentare grava pentru capitanul lui U-BT Cluj-Napoca in duelul cu Hapoel Ierusalim



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.