EMAG

Alfred Bulai, interceptat cand vorbea cu asistenta de la SNSPA despre victimele sale. Rade si se crede "cel mai iubit dintre pamanteni"

publicat 2024-09-23 09:15:09 (Libertatea)

Alfred Bulai, interceptat cand vorbea cu asistenta de la SNSPA despre victimele sale. Rade si se crede cel mai iubit dintre pamanteni Sociologul Alfred Bulai a fost interceptat cand a sunat-o pe asistenta sa de la SNSPA, ca sa caute impreuna solutii pentru a demonta declaratiile victimelor care-l acuza pe profesor de hartuire sexuala, potrivit Observatornews.ro. Cei doi fac intai inventarul victimelor care au reclamat ca ar fi fost abuzate sexual de profesorul de sociologie, apoi cauta […]

Alte stiri de la Libertatea:

Secretul muraturilor delicioase ale Sofiei Vicoveanca! Interpreta de muzica populara nu uita niciodata de acest ingredient: "Nu trebuie sa lipseasca"
Presedintele iranian Ebrahim Raisi, mort intr-un accident de elicopter, avea un pager similar cu cel al militantilor Hezbollah: "Ar fi putut exploda in zbor"
Cum sa prepari un mic dejun sanatos folosind ingrediente bio
Afla de ce epilarea definitiva este mai eficienta in sezonul rece!
Tuneluri prin Carpati: Etapa importanta pentru AKTOR in cel mai mare proiect feroviar din Romania
Familia celui mai bogat om din Germania, Klaus-Michael Kühne, a colaborat cu nazistii
Alerta de securitate in Duma rusa de Stat, dupa ce un deputat casatorit a fost filmat, in birou, in companiei Dianei, o escorta de lux: "Sa-si scrie demisia"
Oana Paraschiv s-a accidentat la Asia Express 2024. Partenera lui Mihai Gainusa a avut nevoie de ingrijiri medicale. "Era Iadul pe plaja"
Statele Unite si eventuala "finlandizare" a Ucrainei. De ce NATO nu are cum "sa negocieze" cu Putin
Un sobolan care s-ar putea sa nici nu existe e cautat cu lumini negre si unt de arahide de locuitorii unei insule din Alaska
Caprele au dat navala intr-un complex de lux din Pipera: "Da' ce vreti, domne, sa le amendam?" | VIDEO
O fata de 17 ani, fara permis, a distrus sase masini in Bucuresti, in timp ce fugea cu masina de politisti
SWEET.TV - probabil cel mai usor mod de a urmari cele mai bune canale de televiziune si filme!
Talibanii au dat legi stricte si pentru barbatii din Afganistan, nu doar pentru femei. Barba trebuie sa aiba zece centimetri si n-au voie sa poarte blugi
Declaratiile vatmanului implicat in accidentul mortal din Bucuresti. "Nu am avut nicio sansa sa il evit. Nu am mai dormit de atunci"



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.