EMAG

"S-au inchis portile!" » Antrenorul din Liga 2 iese in fata si face dezvaluiri despre calvarul echipei intrate in faliment! + Nu-si iarta patronul: "S-a vazut lipsa de interes"

publicat 2024-10-16 19:30:23 (Gazeta-Sporturilor)

S-au inchis portile! » Antrenorul din Liga 2 iese in fata si face dezvaluiri despre calvarul echipei intrate in faliment! + Nu-si iarta patronul: S-a vazut lipsa de interes Viitorul Pandurii Targu Jiu e istorie! Dupa ce Tribunalul Gorj a aprobat solicitarea de intrare in faliment, Liga 2 a ramas, oficial, cu o echipa mai putin. La disparitia clubului, Gazeta Sporturilor publica un interviu cu Calin Cojocaru, antrenorul oltenilor, cel care a facut mai multe dezvaluiri despre lunile de calvar ale "lanternei rosii" din liga secunda. Dupa saptamani in sir de agonie, inevitabilul s-a produs. ...

Alte stiri de la Gazeta Sporturilor:

Andreea Raducan, interventie exploziva in scandalul rentelor inghetate: "E lipsa de respect! Nu vrem sa batem la usi inchise!" » Exemple ferme din vecini: "Uitati-va cum e si acolo!"
Marturia socanta a lui Ibrahimovic jr. "Pana la 11 ani am urat fotbalul, mi se parea cel mai rau lucru din lume, apoi a venit declicul"
Serena Williams s-a filmat pe patul de spital dupa ce a suferit o interventie chirurgicala
Are actele in regula si e gata oricand de debut! Informatie de ultima ora pentru dinamovisti
Serena Williams, operata de urgenta » Cum a aparut chiar pe patul de spital
Sa fie instituita pedeapsa capitala in fotbal! Special pentru Pancu!
Avocatul lui Kylian Mbappe contratataca: "Vom depune plangere pentru calomnie. Kylian nu a fost nicio clipa singur la Stockholm! Cum si cand ar fi facut violul?"
Simona Halep, in planul secund la turneul de la Hong Kong! Ce a aparut pe site-ul oficial cu 12 zile inainte de startul competitiei
Daniel Niculae, scos din sarite de elvetieni dupa meciul din Giulesti: "Mai lasati-ma cu astia, am fost mai buni"
Cornel Dinu a ajuns acasa dupa saptamani de spitalizare! Prima reactie, pentru GSP.ro: "Recuperare si rabdare"
Gigi Becali a facut strategia pentru meciurile cu Dinamo, Rangers si Rapid » Partida care va fi "sacrificata": "Vom menaja jucatori cu ei"
Cat costa atacantul cu care Mircea Lucescu vrea sa ajunga la Mondiale! Granzii Ligii 1 sunt deja cu ochii pe el
"Haideti sa vedeti cum v-am prins de la inceput" » NICOLAE CIUCA, fata in fata cu Ovidiu Ioanitoaia: "Stiu ce probleme sunt la Steaua"
Elisabeta Lipa i-a dat replica dura lui Eduard Novak dupa atacul fostului sef de la MTS: "Memoria lui nu se regaseste. Ma vad nevoita sa intervin"
Nadia Comaneci in tricoul celor de la Real Madrid



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.