EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 Pag. urm. »

George Tuta infiinteaza primul parc sportiv din Bucuresti. Are nevoie de cat mai multe semnaturi: Luam de la stat si dam pentru miscare!

publicat 2024-09-20 13:30:14 (Puterea)
George Tuta infiinteaza primul parc sportiv din Bucuresti. Are nevoie de cat mai multe semnaturi: Luam de la stat si dam pentru miscare! George Tuta a vorbit despre planurile ambitioase legate de dezvoltarea unui nou Parc Sportiv in Bucuresti, o zona destinata practicarii a peste 30 de sporturi, atat individuale, cat si de echipa. George Tuta, despre primul parc sportiv din Capitala Acest parc va fi amplasat in locul unei zone cunoscute de locuitorii mai vechi ai orasului […]The post George Tuta infiinteaza primul parc sportiv din Bucuresti. Are nevoie de cat mai multe semnaturi: Luam de la stat si dam pentru miscare!... ...continuare.

Otelul Galati anunta prelungirea contractului cu Dorinel Munteanu

publicat 2024-08-28 13:45:16 (Mediafax)
Otelul Galati anunta prelungirea contractului cu Dorinel Munteanu Decizia reafirma angajamentul clubului fata de principiul continuitatii si reflecta strategia de dezvoltare pe termen lung, care pune accentul pe stabilitatea echipei si pe valorificarea unui nucleu administrativ si tehnic de incredere. ...continuare.

Campionatul romanesc se dezvolta online: Superliga Fantasy, jocul care iti permite sa-ti faci propria echipa

publicat 2024-08-13 12:30:01 (Adevarul)
Campionatul romanesc se dezvolta online: Superliga Fantasy, jocul care iti permite sa-ti faci propria echipa De acum, fiecare microbist din tara isi poate masura fortele cu oameni la fel de pasionati de fotbal. ...continuare.

CFR Cluj si Universitatea Craiova isi afla posibilii adversari din turul trei de Conference League » Ajax sau Braga, cele mai "grele" nume

publicat 2024-07-22 10:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
CFR Cluj si Universitatea Craiova isi afla posibilii adversari din turul trei de Conference League » Ajax sau Braga, cele mai grele nume CFR Cluj si Universitatea Craiova isi vor afla astazi adversarele pentru turul trei din Conference League. Tragerea la sorti va avea loc la Nyon, de la ora 15:00. In turul doi, trupa din Gruia va infrunta Neman (Belarus), in timp ce oltenii vor juca cu Maribor (Slovenia).In aceasta dimineata, UEFA a publicat lista restransa de posibile echipe peste care ar putea da CFR sau Universitatea Craiova. ... ...continuare.

Mesajul selectionerului Edi Iordanescu in pregatirea partidei Romania - Belgia: Avem nevoie de echilibru

publicat 2024-06-19 12:00:11 (Mediafax)
Mesajul selectionerului Edi Iordanescu in pregatirea partidei Romania - Belgia: Avem nevoie de echilibru Selectionerul multumeste pentru sprijinul "incredibil" pe care suporterii l-au oferit echipei nationale: "Din tribune, de acasa si din fiecare colt al lumii, am simtit cum prin afectiunea voastra devenim toti o singura inima luptatoare, din prima secunda si pana la capat!". ...continuare.

Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar

publicat 2024-04-30 17:15:13 (Puterea)
Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, demararea lucrarilor pentru construirea a trei noi obiective care vor fi realizate de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, prin Compania Nationala de Investitii. Primul obiectiv vizeaza stadionul „Gheorghe Hagi” din municipiul Constanta, un proiect in valoare de 490.936.487,01 lei si cu o capacitate de 18.000 de locuri. […]The post Guvernul a aprobat constructia a doua stadioane si a unui patinoar appeared... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.