EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sprijin de la stat pentru romani. Ce contin pachetele cu alimente oferite persoanelor cu situatii financiare precare de Paste

publicat 2024-04-09 13:00:29 (Click)
Sprijin de la stat pentru romani. Ce contin pachetele cu alimente oferite persoanelor cu situatii financiare precare de Paste In contextul sarbatorilor pascale din 2024, programul de distribuire a pachetelor cu alimente in Romania se desfasoara sub atenta supraveghere a autoritatilor locale si in conformitate cu regulile stabilite de catre guvern. ...continuare.

A aparut Glicina Magnifica. Imagini cu noua vedeta care impodobeste Bucurestiul

publicat 2024-04-09 12:45:41 (Click)
A aparut Glicina Magnifica. Imagini cu noua vedeta care impodobeste Bucurestiul Cum sezonul magnoliilor se afla pe final, iar copacii s-au cam scuturat, a venit vremea ca bucurestenii si turistii sa caute din nou pe strazile din oras un pic de culoare si mireasma. ...continuare.

Prodanca s-a impacat cu Gigi Becali in postul Pastelui! I-a propus sa-i fie nas la nunta cu Ronald Gavril

publicat 2024-04-09 12:45:37 (Click)
Prodanca s-a impacat cu Gigi Becali in postul Pastelui! I-a propus sa-i fie nas la nunta cu Ronald Gavril Intre Anamaria Prodan si Gigi Becali s-a produs minunea: s-au impacat chiar in postul Pastelui, dupa ce timp de trei ani nu si-au mai vorbit. Impresara a lamurit, pentru Click!, zvonul potrivit caruia l-ar pune nas pe latifundiarul din Pipera la nunta ei cu boxerul Ronald Gavril. ...continuare.

Ela Craciun, ajutor pentru multi romani! Cu ce le vine prezentatoarea TV in sprijin

publicat 2024-04-09 12:30:29 (Click)
Ela Craciun, ajutor pentru multi romani! Cu ce le vine prezentatoarea TV in sprijin Ela Craciun (42 de ani), prezentatoarea emisiunii ,,Numai de bine" si-a lansat propriul podcast ,,Cu Ela la doctor". ...continuare.

Ralflo se insoara! Cum a inceput povestea de iubire cu viitoarea sa sotie

publicat 2024-04-09 12:15:24 (Click)
Ralflo se insoara! Cum a inceput povestea de iubire cu viitoarea sa sotie Nunta mare se anunta vara aceasta in industria muzicala. Ralflo (48 de ani), unul dintre cei mai ravniti artisti - burlaci din Romania, isi pune pirostriile cu aleasa inimii sale, Aura B. Contactata de Click!, artista ne-a marturisit cum a inceput povestea lor de iubire. ...continuare.

Vlad Pascu, declaratii din inchisoare dupa tragedia din 2 Mai. Ce a declarat si tatal acestuia

publicat 2024-04-09 12:15:24 (Click)
Vlad Pascu, declaratii din inchisoare dupa tragedia din 2 Mai. Ce a declarat si tatal acestuia Marti, 9 aprilie, toata familia Pascu a fost citata la tribunal. Vlad Pascu a declarat ca si-ar dori sa dea timpul inapoi si sa-si faca o cu totul alta viata decat a avut pana in momentul tragediei. Totodata, tatal acestuia, Mihail Pascu a spus ca nu vrea sa vorbeasca despre acei copii morti. ...continuare.

Care este cel mai vizionat serial de pe Netflix in acest moment. Este un must-watch pentru toti fanii genului thriller SF

publicat 2024-04-09 12:15:23 (Click)
Care este cel mai vizionat serial de pe Netflix in acest moment. Este un must-watch pentru toti fanii genului thriller SF Netflix a gazduit unele dintre cele mai captivante si apreciate seriale, dar unul care a atras atentia publicului intr-un mod special este "Parasyte: The Grey". Acest thriller SF a devenit rapid fenomenul discutat in comunitatea Netflix, devenind rapid cel mai urmarit serial din biblioteca platforme ...continuare.

"Intram pe un teritoriu necunoscut. Predictiile noastre au esuat dramatic". Zece luni de temperaturi record

publicat 2024-04-09 12:00:15 (Click)
Intram pe un teritoriu necunoscut. Predictiile noastre au esuat dramatic. Zece luni de temperaturi record In ultimele 12 luni a fost, in medie, cu 1,58 grade Celsius mai cald decat clima planetei in secolul al XIX-lea, spun expertii dupa ce luna martie a fost declarata a zecea luna consecutiv ...continuare.

Secretele fabuloase ale dacilor. Ce continea trusa de chirurgie pe care o foloseau

publicat 2024-04-09 12:00:13 (Click)
Secretele fabuloase ale dacilor. Ce continea trusa de chirurgie pe care o foloseau Sarmizegetusa Regia, vechea capitala a Daciei, ascunde numeroase secrete si descoperiri uimitoare. Printre acestea se numara si trusa medicala descoperita in 1954, care arunca o lumina fascinanta asupra practicilor medicale ale stramosilor nostri daci. ...continuare.

Viviana Sposub, in tandreturi cu cel mai ravnit burlac din lume! Ce se intampla cu relatia cu George Burcea

publicat 2024-04-09 11:15:44 (Click)
Viviana Sposub, in tandreturi cu cel mai ravnit burlac din lume! Ce se intampla cu relatia cu George Burcea Unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume s-a postat pe pagina lui de TikTok impreuna cu Viviana Sposub. Cantaretul Faydee ii ofera un buchet de flori acesteia, insa ea il refuza si pleaca. Fanii acestuia se intreaba care este legatura dintre cei doi si unde este iubitul Vivianei, George Burcea. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.