EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Vlad Pascu, declaratii din inchisoare dupa tragedia din 2 Mai. Ce a declarat si tatal acestuia

publicat 2024-04-09 12:15:24 (Click)
Vlad Pascu, declaratii din inchisoare dupa tragedia din 2 Mai. Ce a declarat si tatal acestuia Marti, 9 aprilie, toata familia Pascu a fost citata la tribunal. Vlad Pascu a declarat ca si-ar dori sa dea timpul inapoi si sa-si faca o cu totul alta viata decat a avut pana in momentul tragediei. Totodata, tatal acestuia, Mihail Pascu a spus ca nu vrea sa vorbeasca despre acei copii morti. ...continuare.

Care este cel mai vizionat serial de pe Netflix in acest moment. Este un must-watch pentru toti fanii genului thriller SF

publicat 2024-04-09 12:15:23 (Click)
Care este cel mai vizionat serial de pe Netflix in acest moment. Este un must-watch pentru toti fanii genului thriller SF Netflix a gazduit unele dintre cele mai captivante si apreciate seriale, dar unul care a atras atentia publicului intr-un mod special este "Parasyte: The Grey". Acest thriller SF a devenit rapid fenomenul discutat in comunitatea Netflix, devenind rapid cel mai urmarit serial din biblioteca platforme ...continuare.

"Intram pe un teritoriu necunoscut. Predictiile noastre au esuat dramatic". Zece luni de temperaturi record

publicat 2024-04-09 12:00:15 (Click)
Intram pe un teritoriu necunoscut. Predictiile noastre au esuat dramatic. Zece luni de temperaturi record In ultimele 12 luni a fost, in medie, cu 1,58 grade Celsius mai cald decat clima planetei in secolul al XIX-lea, spun expertii dupa ce luna martie a fost declarata a zecea luna consecutiv ...continuare.

Secretele fabuloase ale dacilor. Ce continea trusa de chirurgie pe care o foloseau

publicat 2024-04-09 12:00:13 (Click)
Secretele fabuloase ale dacilor. Ce continea trusa de chirurgie pe care o foloseau Sarmizegetusa Regia, vechea capitala a Daciei, ascunde numeroase secrete si descoperiri uimitoare. Printre acestea se numara si trusa medicala descoperita in 1954, care arunca o lumina fascinanta asupra practicilor medicale ale stramosilor nostri daci. ...continuare.

Viviana Sposub, in tandreturi cu cel mai ravnit burlac din lume! Ce se intampla cu relatia cu George Burcea

publicat 2024-04-09 11:15:44 (Click)
Viviana Sposub, in tandreturi cu cel mai ravnit burlac din lume! Ce se intampla cu relatia cu George Burcea Unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume s-a postat pe pagina lui de TikTok impreuna cu Viviana Sposub. Cantaretul Faydee ii ofera un buchet de flori acesteia, insa ea il refuza si pleaca. Fanii acestuia se intreaba care este legatura dintre cei doi si unde este iubitul Vivianei, George Burcea. ...continuare.

Dana Marijuana, lovita de ghinion! A anulat nunta: "El are mari probleme cu bautura. Ma miram eu sa mearga struna..."

publicat 2024-04-09 11:15:43 (Click)
Dana Marijuana, lovita de ghinion! A anulat nunta: El are mari probleme cu bautura. Ma miram eu sa mearga struna... Dana Marijuana a anulat, pe ultima suta de metri, nunta cu Valentin. Barbatul este acuzat ca ar avea probleme mari cu alcoolul. ...continuare.

Cursa Paris-Bucuresti, aterizare de urgenta pe aeroportul din Budapesta. Ce s-a intamplat

publicat 2024-04-09 11:15:39 (Click)
Cursa Paris-Bucuresti, aterizare de urgenta pe aeroportul din Budapesta. Ce s-a intamplat O cursa Air France care trebuia sa faca legatura intre Paris si Bucuresti a fost nevoita sa faca o aterizare de urgenta pe aeroportul din Budapesta din cauza unui incident neasteptat: un incendiu in cockpit. ...continuare.

Crima barbara in SUA. Un barbat si-a ucis sotia de 26 de ani si a taiat-o in 224 de bucati

publicat 2024-04-09 11:00:37 (Click)
Crima barbara in SUA. Un barbat si-a ucis sotia de 26 de ani si a taiat-o in 224 de bucati Nicholas Metson supranumit "monstrul malefic" si-a ucis cu cruzime sotia. Ce a urmat i-a ingrozit pana si pe cei mai experimnetati criminalisti. ...continuare.

Halva de casa, desertul ideal in Postul Pastelui. Cea mai simpla si delicioasa reteta necesita doar 4 ingrediente

publicat 2024-04-09 11:00:30 (Click)
Halva de casa, desertul ideal in Postul Pastelui. Cea mai simpla si delicioasa reteta necesita doar 4 ingrediente Halvaua de casa este o delicatesa pe care o poti prepara cu usurinta, folosind doar patru ingrediente de baza. Aceasta reteta simpla si rapida este perfecta pentru perioadele de post, iar gustul sau delicios te va cuceri cu siguranta. ...continuare.

Cati bani cheltuie Andreea Marin pe mancarea pentru cainii sai. Alti oameni fac cumparaturi frumoase de la supermarket cu suma asta!

publicat 2024-04-09 10:45:43 (Click)
Cati bani cheltuie Andreea Marin pe mancarea pentru cainii sai. Alti oameni fac cumparaturi frumoase de la supermarket cu suma asta! Andreea Marin este o adevarata iubitoare de viata. Vedeta este pasionata de tot ce inseamna frumos si o face sa se simta ca traieste cu adevarat. Aceasta iubeste nespus de mult animalele, iar drept dovada stau cainii ei. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.