EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Care este zodia care se preface mereu fericita chiar daca sufletul ii plange

publicat 2024-04-09 14:00:40 (Click)
Care este zodia care se preface mereu fericita chiar daca sufletul ii plange Astrologia este o arta veche care a captivat si intrigat oamenii de-a lungul timpului. Desi poate fi folosita pentru a prezice evenimente sau trasaturi de personalitate, exista anumite aspecte ale semnelor zodiacale care raman un mister. ...continuare.

Eliminat din Supercupa saudita, Cristiano Ronaldo a amenintat arbitrul cu pumnul

publicat 2024-04-09 14:00:38 (Click)
Eliminat din Supercupa saudita, Cristiano Ronaldo a amenintat arbitrul cu pumnul Cristiano Ronaldo a avut o reactie agresiva la adresa arbitrului. ...continuare.

Sportul si tehnologia pot face casa buna: Cupa Liceelor la fotbal, organizata printr-o aplicatie

publicat 2024-04-09 13:45:35 (Click)
Sportul si tehnologia pot face casa buna: Cupa Liceelor la fotbal, organizata printr-o aplicatie Intr-o era in care sportul si tehnologia se intersecteaza pentru a modela viitorul, un nou proiect a luat nastere pentru a aduce educatia si pasiunea pentru sport in centrul atentiei: Liga Liceelor Playerfy, prima competitie de fotbal din Romania organizata prin intermediul unei aplicatii. ...continuare.

S-a aflat cine este femeia ucisa, transata si aruncata pe camp. Doua masini suspecte au fost filmate in zona

publicat 2024-04-09 13:15:24 (Click)
S-a aflat cine este femeia ucisa, transata si aruncata pe camp. Doua masini suspecte au fost filmate in zona Femeia ucisa, transata si aruncata pe cama, langa autostrada A1, in Dambovita, fusese data disparuta in Bucuresti inca de pe data 6 martie 2024. ...continuare.

Viperele Vesele, mesaj radical despre emisiunea "Insula de 1 Milion": "Cel mai mare esec din istoria televiziunii". Ce acuzatii aduc

publicat 2024-04-09 13:15:20 (Click)
Viperele Vesele, mesaj radical despre emisiunea Insula de 1 Milion: Cel mai mare esec din istoria televiziunii. Ce acuzatii aduc Viperele Vesele aduc acuzatii grave echipei de PR de la Kanal D, in legatura cu emisunea "Insula de 1 milion". Cuvintele folosite de Viperele Vesele sunt dure, semn ca intre cele doua parti are loc un conflict. ...continuare.

Sprijin de la stat pentru romani. Ce contin pachetele cu alimente oferite persoanelor cu situatii financiare precare de Paste

publicat 2024-04-09 13:00:29 (Click)
Sprijin de la stat pentru romani. Ce contin pachetele cu alimente oferite persoanelor cu situatii financiare precare de Paste In contextul sarbatorilor pascale din 2024, programul de distribuire a pachetelor cu alimente in Romania se desfasoara sub atenta supraveghere a autoritatilor locale si in conformitate cu regulile stabilite de catre guvern. ...continuare.

A aparut Glicina Magnifica. Imagini cu noua vedeta care impodobeste Bucurestiul

publicat 2024-04-09 12:45:41 (Click)
A aparut Glicina Magnifica. Imagini cu noua vedeta care impodobeste Bucurestiul Cum sezonul magnoliilor se afla pe final, iar copacii s-au cam scuturat, a venit vremea ca bucurestenii si turistii sa caute din nou pe strazile din oras un pic de culoare si mireasma. ...continuare.

Prodanca s-a impacat cu Gigi Becali in postul Pastelui! I-a propus sa-i fie nas la nunta cu Ronald Gavril

publicat 2024-04-09 12:45:37 (Click)
Prodanca s-a impacat cu Gigi Becali in postul Pastelui! I-a propus sa-i fie nas la nunta cu Ronald Gavril Intre Anamaria Prodan si Gigi Becali s-a produs minunea: s-au impacat chiar in postul Pastelui, dupa ce timp de trei ani nu si-au mai vorbit. Impresara a lamurit, pentru Click!, zvonul potrivit caruia l-ar pune nas pe latifundiarul din Pipera la nunta ei cu boxerul Ronald Gavril. ...continuare.

Ela Craciun, ajutor pentru multi romani! Cu ce le vine prezentatoarea TV in sprijin

publicat 2024-04-09 12:30:29 (Click)
Ela Craciun, ajutor pentru multi romani! Cu ce le vine prezentatoarea TV in sprijin Ela Craciun (42 de ani), prezentatoarea emisiunii ,,Numai de bine" si-a lansat propriul podcast ,,Cu Ela la doctor". ...continuare.

Ralflo se insoara! Cum a inceput povestea de iubire cu viitoarea sa sotie

publicat 2024-04-09 12:15:24 (Click)
Ralflo se insoara! Cum a inceput povestea de iubire cu viitoarea sa sotie Nunta mare se anunta vara aceasta in industria muzicala. Ralflo (48 de ani), unul dintre cei mai ravniti artisti - burlaci din Romania, isi pune pirostriile cu aleasa inimii sale, Aura B. Contactata de Click!, artista ne-a marturisit cum a inceput povestea lor de iubire. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.