EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Cea mai mare despagubire platita in baza politei RCA, in 2023! "Suma a fost acordata pentru..."

publicat 2024-04-09 18:45:03 (Click)
Cea mai mare despagubire platita in baza politei RCA, in 2023! Suma a fost acordata pentru... Anul trecut, cea mai mare despagubire platita in baza unei polite RCA a ajuns la o valoare uriasa. Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare (UNSAR) a informat ca aceasta despagubire a avut o valoare de milioane de lei! ...continuare.

Cum sa iti renovezi bucataria cu un buget redus?

publicat 2024-04-09 18:30:05 (Click)
Cum sa iti renovezi bucataria cu un buget redus? Daca te-ai saturat de aspectul bucatariei tale, atunci ar fi momentul potrivit sa faci o schimbare. Ai nevoie doar de o imaginatie bogata preum si de o planficare atenta a sumei de bani de care dispui. ...continuare.

Un nou tip de frauda pe internet. Avertisment pentru toti romanii: "Atentie la mesajele de la sef"

publicat 2024-04-09 18:15:05 (Click)
Un nou tip de frauda pe internet. Avertisment pentru toti romanii: Atentie la mesajele de la sef Din pacate, Internetul nu este deloc un loc chiar atat de sigur, iar daca nu suntem atenti, cea mai mica neatentie ne poate aduce pierderi financiare insemnate. ...continuare.

De ce nu vede Meghan Markle "o cale prin care sa repare relatia" cu Kate Middleton. Ce ii reproseaza cumnatei sale

publicat 2024-04-09 18:15:05 (Click)
De ce nu vede Meghan Markle o cale prin care sa repare relatia cu Kate Middleton. Ce ii reproseaza cumnatei sale Desi parea ca au ingropat securea razboiului si sunt dispuse sa lase certurile in urma si sa mearga mai departe, Meghan Markle considera ca nu exista "o cale de intoarcere" in relatia ei cu Kate Middleton. Ce a deranjat-o atat de tare pe Ducesa de Sussex si ce ii reproseaza cumnatei sale, Printesa d ...continuare.

Misterul unui castel vechi de sute de ani din Romania. De ce se spune ca ar fi bantuit de fantome

publicat 2024-04-09 17:45:05 (Click)
Misterul unui castel vechi de sute de ani din Romania. De ce se spune ca ar fi bantuit de fantome Un castel din Romania, care dainuie de peste sase secole, este un monument istoric abandonat, ajuns o ruina. Ridicat in secolul al XIII-lea si cu o arhitectura impresionanta, se spune ca ar fi bantuit de fantome. Este vorba despre castelul Teleki, din Ocna Mures. ...continuare.

Situatie ingrijoratoare in Romania! Tot mai multe persoane fizice isi cer insolventa

publicat 2024-04-09 17:30:04 (Click)
Situatie ingrijoratoare in Romania! Tot mai multe persoane fizice isi cer insolventa Pentru tot mai multi romani, situatia economica din tara noastra devine din ce in ce mai dificila. Seful Biroului Directiei de Insolventa a Persoanelor Fizice, din ANPC, a explicat ca tot mai multe persoane fizice si-au solicitat insolventa, in anul 2024. ...continuare.

Spitalul din Romania care poate intra in faliment din cauza salariilor. Cati bani primesc angajatii: "Ne adancim din ce in ce mai mult"

publicat 2024-04-09 17:16:00 (Click)
Spitalul din Romania care poate intra in faliment din cauza salariilor. Cati bani primesc angajatii: Ne adancim din ce in ce mai mult Vesti proaste pentru bolnavii din tara noastra. Un spital din Romania este pe cale de a intra in faliment, iar directorul institutiei medicale a explicat ca 99% din buget este folosit pentru a plati salariile angajatilor. ...continuare.

Sora unui fost iepuras Playboy, gasita moarta intr-un apartament din Bucuresti: "Mi-a dat cineva telefon si mi-a zis condoleante"

publicat 2024-04-09 17:15:58 (Click)
Sora unui fost iepuras Playboy, gasita moarta intr-un apartament din Bucuresti: Mi-a dat cineva telefon si mi-a zis condoleante Descoperire socanta in Sectorul 6 din Bucuresti. O femeie in varsta de 39 de ani a fost gasita fara suflare in baia unui apartament. Trupul neinsufletit era in stare avansata de putrefactie si nu au fost gasite urme de violenta. Persoana decedata este sora fostului iepuras Playboy Aminata ...continuare.

Horoscop miercuri, 10 aprilie 2024. Un nativ cedeaza bani, iar cei din zodia Taur raman fara energie

publicat 2024-04-09 17:15:52 (Click)
Horoscop miercuri, 10 aprilie 2024. Un nativ cedeaza bani, iar cei din zodia Taur raman fara energie Horoscop miercuri, 10 aprilie 2024. Un nativ cedeaza bani, iar cei din zodia Taur raman fara energie ...continuare.

Ce a patit un roman care furat o bicicleta in Italia! Pedeapsa dura pentru altul care a aruncat tigari pe geamul masinii in Olanda

publicat 2024-04-09 16:15:29 (Click)
Ce a patit un roman care furat o bicicleta in Italia! Pedeapsa dura pentru altul care a aruncat tigari pe geamul masinii in Olanda Romanii care nu respecta legile din tarile UE afla pe pielea lor ce inseamna asta! Ultimele exemple vin din Italia, unde un roman a fost expulzat dintr-un oras dupa ce a furat...o bicicleta si din Olanda unde un conational a ramas fara carnet dupa ce a aruncat tigari pe geam ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.