EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Care sunt cele mai vechi limbi din lume care continua sa fie vorbite si in prezent

publicat 2024-04-09 20:15:04 (Click)
Care sunt cele mai vechi limbi din lume care continua sa fie vorbite si in prezent Limbajul e o parte esentiala a comunicarii umane. Permite oamenilor sa exprime idei, emotii, imaginatie si altele. Unele limbi au o istorie recenta, altele sunt pierdute in negura timpului, si totusi, 6 dintre cele mai vechi limbi din lume continua sa fie vorbite si in zilele noastre. ...continuare.

Judetele unde vor fi montate detectoare de fum gratuite. Multe tragedii ar putea fi evitate

publicat 2024-04-09 20:15:04 (Click)
Judetele unde vor fi montate detectoare de fum gratuite. Multe tragedii ar putea fi evitate Campania "Detector pentru viata" ajuta romanii sa beneficieze de detectoare de fum in case, fara a fi nevoiti sa plateasca pentru acestea! Deja un numar semnificativ de judete din tara noastra a fost desemnat pentru a beneficia de acest proiect atat de util pentru siguranta romanilor. ...continuare.

Un criminal periculos a evadat in Bucuresti! Ce tragedie a provocat in urma cu 7 ani

publicat 2024-04-09 19:30:06 (Click)
Un criminal periculos a evadat in Bucuresti! Ce tragedie a provocat in urma cu 7 ani Alerta in Bucuresti! Un detinut care a fost condamnat la 18 ani de inchisoare, pentru omor, a evadat in cursul zilei de marti. Barbatul se afla intr-o duba, chiar in fata unei clinici medicale din Sectorul 2, in Capitala. ...continuare.

Destinul tragic al unicului copil al Regelui Carol I si al Reginei Elisabeta. A murit la varsta de 4 ani

publicat 2024-04-09 19:15:08 (Click)
Destinul tragic al unicului copil al Regelui Carol I si al Reginei Elisabeta. A murit la varsta de 4 ani Singura fiica a Regelui Carol I si a Reginei Elisabeta a avut parte de un sfarsit prematur. Maria, Principesa de Hohenzollern, s-a stins din viata la varsta de doar 4 ani, pe 9 aprilie 1874, la Castelul Peles. ...continuare.

Cea mai mare despagubire platita in baza politei RCA, in 2023! "Suma a fost acordata pentru..."

publicat 2024-04-09 18:45:03 (Click)
Cea mai mare despagubire platita in baza politei RCA, in 2023! Suma a fost acordata pentru... Anul trecut, cea mai mare despagubire platita in baza unei polite RCA a ajuns la o valoare uriasa. Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare (UNSAR) a informat ca aceasta despagubire a avut o valoare de milioane de lei! ...continuare.

Cum sa iti renovezi bucataria cu un buget redus?

publicat 2024-04-09 18:30:05 (Click)
Cum sa iti renovezi bucataria cu un buget redus? Daca te-ai saturat de aspectul bucatariei tale, atunci ar fi momentul potrivit sa faci o schimbare. Ai nevoie doar de o imaginatie bogata preum si de o planficare atenta a sumei de bani de care dispui. ...continuare.

Un nou tip de frauda pe internet. Avertisment pentru toti romanii: "Atentie la mesajele de la sef"

publicat 2024-04-09 18:15:05 (Click)
Un nou tip de frauda pe internet. Avertisment pentru toti romanii: Atentie la mesajele de la sef Din pacate, Internetul nu este deloc un loc chiar atat de sigur, iar daca nu suntem atenti, cea mai mica neatentie ne poate aduce pierderi financiare insemnate. ...continuare.

De ce nu vede Meghan Markle "o cale prin care sa repare relatia" cu Kate Middleton. Ce ii reproseaza cumnatei sale

publicat 2024-04-09 18:15:05 (Click)
De ce nu vede Meghan Markle o cale prin care sa repare relatia cu Kate Middleton. Ce ii reproseaza cumnatei sale Desi parea ca au ingropat securea razboiului si sunt dispuse sa lase certurile in urma si sa mearga mai departe, Meghan Markle considera ca nu exista "o cale de intoarcere" in relatia ei cu Kate Middleton. Ce a deranjat-o atat de tare pe Ducesa de Sussex si ce ii reproseaza cumnatei sale, Printesa d ...continuare.

Misterul unui castel vechi de sute de ani din Romania. De ce se spune ca ar fi bantuit de fantome

publicat 2024-04-09 17:45:05 (Click)
Misterul unui castel vechi de sute de ani din Romania. De ce se spune ca ar fi bantuit de fantome Un castel din Romania, care dainuie de peste sase secole, este un monument istoric abandonat, ajuns o ruina. Ridicat in secolul al XIII-lea si cu o arhitectura impresionanta, se spune ca ar fi bantuit de fantome. Este vorba despre castelul Teleki, din Ocna Mures. ...continuare.

Situatie ingrijoratoare in Romania! Tot mai multe persoane fizice isi cer insolventa

publicat 2024-04-09 17:30:04 (Click)
Situatie ingrijoratoare in Romania! Tot mai multe persoane fizice isi cer insolventa Pentru tot mai multi romani, situatia economica din tara noastra devine din ce in ce mai dificila. Seful Biroului Directiei de Insolventa a Persoanelor Fizice, din ANPC, a explicat ca tot mai multe persoane fizice si-au solicitat insolventa, in anul 2024. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.