EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Reteta delicioasa pe care o va adora toata familia. Cat de simplu se prepara tiramisu cu fistic sarat

publicat 2024-04-09 23:30:04 (Click)
Reteta delicioasa pe care o va adora toata familia. Cat de simplu se prepara tiramisu cu fistic sarat Putine retete de desert sunt mai delicioase decat tiramisu, iar daca vrem sa ne punem talentele culinare la incercare, putem sa incercam sa pregatim acest preparat delicios in propria bucatarie! ...continuare.

A murit fizicianul care a descoperit "particula lui Dumnezeu". Peter Higgs a decedat la 94 de ani

publicat 2024-04-09 22:45:16 (Click)
A murit fizicianul care a descoperit particula lui Dumnezeu. Peter Higgs a decedat la 94 de ani Unul dintre cei mai mari fizicieni ai tuturor timpurilor a incetat din viata! Peter Higgs, britanicul faimos pentru faptul ca a descoperit "particula lui Dumnezeu", bosonul lui Higgs, a murit la varsta de 94 de ani. ...continuare.

Andreea Marin a ajuns sa imprumute hainele fiicei sale. Cum arata vedeta, dupa ce a slabit 20 de kilograme

publicat 2024-04-09 22:45:16 (Click)
Andreea Marin a ajuns sa imprumute hainele fiicei sale. Cum arata vedeta, dupa ce a slabit 20 de kilograme Andreea Marin se mandreste cu faptul ca a reusit sa slabeasca 20 de kilograme si are o silueta de adolescenta. Mai mult, vedeta a marturisit ca a ajuns acum sa imprumute hainele fiicei sale, Violeta, in varsta de 16 ani. ...continuare.

Fara targuri si petreceri de Pasti organizate de autoritati in Bucuresti. Ce se intampla in tara

publicat 2024-04-09 22:45:16 (Click)
Fara targuri si petreceri de Pasti organizate de autoritati in Bucuresti. Ce se intampla in tara Pentru prima oara dupa pandemia de Covid, in acest an, cei sapte primari din Bucuresti nu vor organiza nici o petrecere pentru Sarbatorile Pascale. In schimb, in tara edilii se intrec in organizarea de targuri si distractii. Deja s-a deschis primul targ de Pasti, pe 31 martie, la Timisoara. ...continuare.

Studiul care poate ajuta la diagnosticarea timpurie a bolii Alzheimer! Descoperirea inedita a specialistilor

publicat 2024-04-09 22:00:15 (Click)
Studiul care poate ajuta la diagnosticarea timpurie a bolii Alzheimer! Descoperirea inedita a specialistilor Este o boala cu efecte devastatoare asupra creierului nostru iar, din pacate, ea ramane dificil de depistat, chiar si in ziua de astazi. Este vorba despre Alzheimer, boala pe care medicii fac tot posibilul pentru a putea sa o diagnosticheze cat mai rapid, inainte de aparitia simptomelor. ...continuare.

Tutunul, "iarba Dracului". Cum a ajuns sa fie interzis fumatul in Tarile Romane si ce pedepse primeau cei care erau prinsi

publicat 2024-04-09 21:45:07 (Click)
Tutunul, iarba Dracului. Cum a ajuns sa fie interzis fumatul in Tarile Romane si ce pedepse primeau cei care erau prinsi Prin secolul al XVIII-lea, fumatorii romani nu erau speriti de pozele de pe spatele pachetelor cum sunt in zilele noastre, ci mai degraba de imaginea "diavolului" care vor umple Lumea de Dincolo cu ei. De ce? Ei bine, pe atunci tutunul era considerat "iarba Dracului", iar vechile texte crestine ii ...continuare.

Planta simpla care curata plamanii, te scapa de stres si iti ofera o respiratie placuta. Cum trebuie s-o consumi

publicat 2024-04-09 21:30:03 (Click)
Planta simpla care curata plamanii, te scapa de stres si iti ofera o respiratie placuta. Cum trebuie s-o consumi De cele mai multe ori, atunci cand vorbim despre cimbru, gandurile noastre se indreapta imediat catre retete precum friptura, ori carnea la gratar. Insa, un lucru pe care nu multi il stiu este ca cimbrul este o planta de leac extrem de utila, care ne poate fi de ajutor in nenumarate situatii! ...continuare.

Care sunt efectele trezitului la 6 dimineata. Expertii ne explica ce se intampla in corpul nostru

publicat 2024-04-09 21:30:03 (Click)
Care sunt efectele trezitului la 6 dimineata. Expertii ne explica ce se intampla in corpul nostru Cei mai multi dintre noi stim, din proprie experienta, cat de neplacut este sa nu ne trezim la timp pentru a ajunge la locul de munca. ...continuare.

Orasul din Romania unde au fost zarite animale misterioase care nu au ce cauta in libertate: "La origini sunt specii sud-americane"

publicat 2024-04-09 21:00:05 (Click)
Orasul din Romania unde au fost zarite animale misterioase care nu au ce cauta in libertate: La origini sunt specii sud-americane Un animal cu totul neobisnuit a fost vazut la marginea unei paduri din Romania, in ciuda faptului ca aceasta specie nu ar trebui sa se gaseasca in libertate. ...continuare.

Ce detaliu inedit a surprins un fotograf in timpul eclipsei de Soare. Imaginea spectaculoasa a fost distribuita in toate colturile lumii

publicat 2024-04-09 21:00:05 (Click)
Ce detaliu inedit a surprins un fotograf in timpul eclipsei de Soare. Imaginea spectaculoasa a fost distribuita in toate colturile lumii O eclipsa totala de Soare rara a traversat luni, 8 aprilie, nordul continentului american, din Mexic pana in Canada, trecand prin SUA. Milioane de oameni au admirat evenimentul ceresc spectaculos, iar unii au reusit sa surprinda imagini inedite. Insa, imaginea unui fotograf american a devenit ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.