EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Presa: Klaus Iohannis, in SUA, pentru a participa la lucrarile celei de-a 79-a sesiuni a Adunarii Generale ONU Presa: Klaus Iohannis, in SUA, pentru a participa la lucrarile celei de-a 79-a sesiuni a Adunarii Generale ONU Secretul supei de gaina cu galuste din anul 1940. Gustul este incomparabil Secretul supei de gaina cu galuste din anul 1940. Gustul este incomparabil Ce copac trebuie sa plantezi in gradina in luna octombrie, pentru a te bucura de bogatie si noroc pe toate planurile. Toti te vor invidia cand vor vedea cat de bine iti merge Ce copac trebuie sa plantezi in gradina in luna octombrie, pentru a te bucura de bogatie si noroc pe toate planurile. Toti te vor invidia cand vor vedea cat de bine iti merge Omenirea va depasi un nou prag de alerta. Un fenomen care are loc in oceane ii ingrijoreaza pe oamenii de stiinta "Omenirea va depasi un nou prag de alerta". Un fenomen care are loc in oceane ii ingrijoreaza pe oamenii de stiinta Ciobanii care au protestat la Guvern au dormit noaptea in Piata Victoriei, intinsi pe cojoace. Spun ca nu pleaca pana nu sunt ascultati Ciobanii care au protestat la Guvern au dormit noaptea in Piata Victoriei, intinsi pe cojoace. Spun ca nu pleaca pana nu sunt ascultati 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna"

Articole

Stiri locale




O companie italiana cu 0 capital de munca, 0 factoring si 0 garantii a ajuns sa fie laudata de ministrul Grideanu

publicat 2024-03-23 11:00:15 (Puterea)
Compania italiana Pizzarotti este laudata de ministrul Sorin Grindeanu dupa ce luni intregi a fost criticata pentru modul cum lucreaza pe santierele unde este angrenata. Italienii de la Impresa Pizzarotti s-au specializat pe intarzieri consistente pe santierele unde au fost implicati in Romania si probabil vor  repeta situatia si in celelalte pe care le mai […]The post O companie italiana cu 0 capital de munca, 0 factoring si 0 garantii a ajuns sa fie laudata de ministrul Grideanu... ...continuare.

Razboiul din Gaza ar putea rasturna Hamas fara a face Israelul mai sigur

publicat 2024-03-23 11:00:15 (Puterea)
Razboiul din Gaza ar putea rasturna Hamas fara a face Israelul mai sigur Exista intotdeauna riscul ca razboiul din Fasia Gaza, dintre Israel si gruparea Hamas, sa degenereze intr-un conflict mai mare. „As dori sa pot spune ca avem un plan foarte detaliat”, a spus un ofiter al armatei israeliene in zilele haotice care au urmat asaltului brutal al Hamasului din sudul Israelului pe 7 octombrie. Peste 1.100 […]The post Razboiul din Gaza ar putea rasturna Hamas fara a face Israelul mai sigur appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Poluarea poate reduce eficacitatea tratamentului contra tuberculozei, avertizeaza medicul Beatrice Mahler

publicat 2024-03-23 11:00:15 (Puterea)
Poluarea poate reduce eficacitatea tratamentului contra tuberculozei, avertizeaza medicul Beatrice Mahler Poluarea poate afecta eficacitatea tratamentului tuberculozei, interferand cu absorbtia medicamentelor in organism sau sporind riscul de complicatii, avertizeaza medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta". „Persoanele diagnosticate cu tuberculoza trebuie sa urmeze un regim strict de tratament, care implica adesea utilizarea de medicamente timp indelungat. Poluarea poate afecta eficacitatea tratamentului, interferand cu absorbtia […]The post... ...continuare.

Saptamana politica romaneasca: iluziile grandorii si iuteala de mana

publicat 2024-03-23 11:00:15 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca: iluziile grandorii si iuteala de mana Scamatorii nostri preferati au invatat trucuri noi. Noi pentru ei, noi le-am mai vazut. Se scot din joben candidati-surpriza. Se prestidigiteaza componente de liste. Se palmeaza legi si, cu iuteala de mana, apar ordonante de urgenta. Iar noi ramanem prostii de serviciu. Cei care trebuie sa creada ca toata tevatura politica are legatura cu stabilitatea […]The post Saptamana politica romaneasca: iluziile grandorii si iuteala de mana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Prefectul Rares Hopinca va strange semnaturi impotriva introducerii troleibuzelor in zona protejata Cotroceni

publicat 2024-03-23 11:00:15 (Puterea)
Prefectul Rares Hopinca va strange  semnaturi impotriva introducerii troleibuzelor in zona protejata Cotroceni Rares Hopinca sustine ca decizia Primariei Capitalei de a introduce o linie de troleibuz in "Cotroceni" va denatura farmecul acestui cartier Rares Hopinca, prefectul Capitalei, a exprimat preocupare fata de decizia Primariei Capitalei de a aduce o noua linie de troleibuz in zona „Cotroceni”, considerand ca aceasta ar putea afecta farmecul caracteristic al cartierului. Acesta […]The post Prefectul Rares Hopinca va strange semnaturi impotriva introducerii troleibuzelor in... ...continuare.

A fost revendicat atentatul din sala ce concerte din apropierea Moscovei

publicat 2024-03-23 07:45:18 (Puterea)
A fost revendicat atentatul din sala ce concerte din apropierea Moscovei Mai multe persoane au deschis focul in sala de concerte Crocus City Hall, din apropierea Moscovei, ucigand 60 de persoane si ranind peste 100. Gruparea Stat Islamic a revendicat responsabilitatea pentru atacul armat care a avut loc in apropierea Moscovei, soldat cu moartea a 60 de persoane si ranirea a peste 100. Potrivit agentiei de […]The post A fost revendicat atentatul din sala ce concerte din apropierea Moscovei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Din 2007 pana azi, pentru fiecare euro platit la UE, Romania a primit 3 euro inapoi

publicat 2024-03-23 07:45:18 (Puterea)
Din 2007 pana azi, pentru fiecare euro platit la UE, Romania a primit 3 euro inapoi Peste 400 de milioane de oameni vor decide, prin votul lor, la alegerile europene, cum va fi condusa Europa pentru urmatorii cinci ani. Serviciul de Cercetare al Parlamentului European a elaborat un studiu care prezinta potentialele beneficii ale apartenentie la spatiului comunitar in comparatie cu un potential statut non-UE. Biroul Parlamentului European in Romania a […]The post Din 2007 pana azi, pentru fiecare euro platit la UE, Romania a primit 3 euro inapoi appeared first on... ...continuare.

Sorin Grindeanu, atac taios la adresa lui Nicusor Dan: "E singurul primar de dupa Revolutie care nu a vrut sa preia metroul"

publicat 2024-03-23 07:45:18 (Puterea)
Sorin Grindeanu, atac taios la adresa lui Nicusor Dan: E singurul primar de dupa Revolutie care nu a vrut sa preia metroul Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a lansat un atac taios la adresa primarului general Nicusor Dan pe tema metroului bucurestean. Grindeanu sustine ideea ca metroul sa fie transferat de la Ministerul Transporturilor la Primaria Capitalei. El a precizat ca l-a "rugat" de mai multe ori pe Nicusor Dan ca institutia pe care o conduce sa-l preia, […]The post Sorin Grindeanu, atac taios la adresa lui Nicusor Dan: "E singurul primar de dupa Revolutie care nu a vrut sa preia metroul"... ...continuare.

Horoscop 23 martie 2024. O zodie traieste o adevarata dezamagire

publicat 2024-03-23 06:46:13 (Puterea)
Horoscop 23 martie 2024. O zodie traieste o adevarata dezamagire Astrologii au adus horoscopul pentru ziua de sambata, 23 martie. Cu aceasta ocazie, am aflat ca vor fi nativi care vor munci si astazi, in timp ce altii cauta noi modalitati de a se relaxa. Berbec Horoscop 23 martie 2024. Nativii nascuti sub semnul zodiacal al Berbecului reusesc sa incheie un proiect care le-a dat […]The post Horoscop 23 martie 2024. O zodie traieste o adevarata dezamagire appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania, in topul tarilor din UE atunci cand vine vorba de pierderile de apa potabila

publicat 2024-03-23 06:46:13 (Puterea)
Romania, in topul tarilor din UE atunci cand vine vorba de pierderile de apa potabila Romania se afla in topul clasamentului privind pierderile de apa, cu un procent de aproximativ 40% de apa necontorizata si nefacturata, potrivit datelor puse la dispozitie de EurEau – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Servicii de Apa. Romania, Bulgaria si Italia, se afla in topul clasamentului privind pierderile de apa! Potrivit unui studiu facut […]The post Romania, in topul tarilor din UE atunci cand vine vorba de pierderile de apa potabila appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.