EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Terminal nou la Aeroportul Iasi. Investitie de 100 de milioane de euro

publicat 2024-03-23 23:45:15 (Puterea)
Terminal nou la Aeroportul Iasi. Investitie de 100 de milioane de euro Directorul Aeroportului Iasi, Romeo Vatra, a declarat ca intrarea Romaniei in Schengen a grabit deschiderea T4, el precizand ca primul zbor din noul terminal va fi Iasi-Otopeni, programat vineri la pranz. Noul terminal al Aeroportului Iasi, investitie care se apropie de 100 milioane de euro, va fi inaugurat vinerea viitoare, urmand ca pasagerii cursei Tarom […]The post Terminal nou la Aeroportul Iasi. Investitie de 100 de milioane de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mircea Fechet, candidatul PNL pentru Consiliul Judetean Bacau. "Nu m-am nascut la Bruxelles"

publicat 2024-03-23 21:00:14 (Puterea)
Mircea Fechet, candidatul PNL pentru Consiliul Judetean Bacau. Nu m-am nascut la Bruxelles Mircea Fechet se arunca in lupta electorala! Ministrul Mediului a fost votat, sambata, de Colegiul Director al PNL Bacau drept candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean. Asadar, Mircea Fechet este candidatul PNL pentru Consiliul Judetean Bacau, dupa cum a anuntat sambata PNL Bacau printr-un comunicat oficial. Mircea Fechet, candidatul PNL pentru Consiliul Judetean […]The post Mircea Fechet, candidatul PNL pentru Consiliul Judetean Bacau. "Nu m-am nascut la Bruxelles"... ...continuare.

S-a stins din viata Nicolae Manolescu, critic literar si membru al Academiei Romane

publicat 2024-03-23 21:00:14 (Puterea)
S-a stins din viata Nicolae Manolescu, critic literar si membru al Academiei Romane S-a strins din viata Nicolae Manoescu, presedinte al Uniunii Scriitorilor, cel mai important critic si istoric literar roman de dupa Al Doilea Razboi Mondial, membru titular al Academiei Romane. Nicolae Manolescu a suferit un stop cardiac si a fost transportat de urgenta la Spitalul Elias, in stare grava. Nicolae Manolescu, nascut Nicolae Apolzan, a fost […]The post S-a stins din viata Nicolae Manolescu, critic literar si membru al Academiei Romane appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dan Diaconescu revine in forta in politica! Unde va candida fostul om de televiziune

publicat 2024-03-23 20:00:17 (Puterea)
Dan Diaconescu revine in forta in politica! Unde va candida fostul om de televiziune Dan Diaconescu revine in forta in politica! Fostul om de televiziune, care a fost trimis in judecata pentru sex cu minore, se afla pe listele partidului Alianta Romanilor Digitali. Dan Diaconescu va candida la alegerile europarlamentare din acest an, chiar daca are in continuare probleme cu legea. Fostul om de televiziune, trimis in judecata pentru […]The post Dan Diaconescu revine in forta in politica! Unde va candida fostul om de televiziune appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fratii Tate, veste crunta din justitie. Ce se intampla cu imperiul lor

publicat 2024-03-23 20:00:17 (Puterea)
Fratii Tate, veste crunta din justitie. Ce se intampla cu imperiul lor Fratii Tate, Andrew si Tristan, au primit o veste crunta din partea justitiei din Romania. Avocatul celor doi a vorbit acum despre ultima decizie a magistratilor. Fratii Tate au primit o veste crunta din partea justitiei din Romania! Magistratii au decis ca bunurile indisponibilizate de catre procurori sa ramana in continuare sub sechestrul autoritatilor romane. […]The post Fratii Tate, veste crunta din justitie. Ce se intampla cu imperiul lor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dacia 1300 face furori pe mapamond

publicat 2024-03-23 19:00:22 (Puterea)
Dacia 1300 face furori pe mapamond Dacia 1300, cel mai popular autovehicul produs vreodata in Romania, face furori pe mapamond in randul pasionatilor de automobile vechi. Pe pagina de Facebook "Classic Rides", care are peste 77.000 de urmaritori din intreaga lume, Dacia 1300 a fost prezentata extrem de elogios, prezentarea avand peste 4.800 de like-uri, comentarii si distribuiri, inclusiv de la […]The post Dacia 1300 face furori pe mapamond appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un OZN de o forma total neobisnuita a fost semnalat in localitatea Abrud

publicat 2024-03-23 19:00:21 (Puterea)
Un OZN de o forma total neobisnuita a fost semnalat in localitatea Abrud O aparitie naucitoare pe bolta instelata a localitatii Abrud! Un obiect zburator neidentificat (OZN), cu o forma total deosebita, a fost raportat de catre locuitorii din Abrud. A plutit timp de 20 de minute, deasupra unitatii militare din localitate, fara sa emita vreun zgomot. Nu departe de Abrud se afla Rosia Montana. Ceea ce provoaca […]The post Un OZN de o forma total neobisnuita a fost semnalat in localitatea Abrud appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania are o noua companie aeriana

publicat 2024-03-23 17:45:13 (Puterea)
Romania are o noua companie aeriana O noua companie aeriana, Bees Airlines, isi face aparitia pe piata de profil din Romania. Aceasta a primit recent Certificatul de Operator Aerian, semn ca pregatirile pentru zboruri sunt in plina desfasurare. Compania este fondata de antreprenorul maghiar Andrij Baganics. Istoric Bees Airlines, noua companie din Romania, este de fapt urmasa Bees Airlines din Ucraina. […]The post Romania are o noua companie aeriana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicolae Ciuca: Sprijinim Republica Moldova. Luptam impotriva populismului si extremismului!

publicat 2024-03-23 17:45:13 (Puterea)
Nicolae Ciuca: Sprijinim Republica Moldova. Luptam impotriva populismului si extremismului! Nicolae Ciuca, liderul PNL, a adus in discutie necesitatea de a sprijini Republica Moldova si de a lupta impotriva populismului si extremismului, sambata, intr-un discurs sustinut la Chisinau. Accentuand legatura dintre stabilitatea Romaniei si a Republicii Moldova, Ciuca a subliniat importanta echilibrului politic. Sustinere pentru Republica Moldova In discursul sau, presedintele PNL a vorbit despre […]The post Nicolae Ciuca: Sprijinim Republica Moldova. Luptam impotriva populismului... ...continuare.

Cristian Popescu Piedone, model pentru toti colegii de partid

publicat 2024-03-23 16:45:12 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone, model pentru toti colegii de partid Reprezentantii PUSL care au participat la sedinta filialei din Ialomita au avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Cristian Popescu Piedone, principalul candidat la Primaria Capitalei. Partidul Umanist Social Liberal (PUSL), filiala din Ialomita, si-a desemnat noua conducere in cadrul unei conferinte de alegeri desfasurata sambata. La eveniment au participat membri ai Biroului Executiv […]The post Cristian Popescu Piedone, model pentru toti colegii de partid appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.