EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere

Articole

Stiri locale




Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru politistii romani: "Profesionalismul vostru inspira incredere"

publicat 2024-03-25 15:15:12 (Puterea)
Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru politistii romani: Profesionalismul vostru inspira incredere In fiecare an, in ziua de Buna Vestire, se sarbatoreste si Ziua Politiei Romane. Cu aceasta ocazie, premierul Marcel Ciolacu a postat pe pagina de Facebook a Guvernului un mesaj catre toti politistii. „Astazi, in zi sfanta de Buna Vestire, sarbatoarea crestina a daruirii si a sperantei, marcam, ca in fiecare an, si Ziua Politiei […]The post Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru politistii romani: "Profesionalismul vostru inspira incredere" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

De la PNL la PSD. Cine este primarul unui oras mare din Ardeal care negociaza mutarea

publicat 2024-03-25 15:15:12 (Puterea)
De la PNL la PSD. Cine este primarul unui oras mare din Ardeal care negociaza mutarea Continua miscarile de trupe in coalitia de guvernare inainte de alegeri. Primarul liberal al municipiului Arad, Calin Bibart, negociaza in aceste zile trecerea la PSD, alaturi de care vrea sa obtina un nou mandat. Informatiile privind negocierile duse de Bibart vin din partea unor surse din randul social-democratilor. Pe de alta parte, liderul PNL Arad, […]The post De la PNL la PSD. Cine este primarul unui oras mare din Ardeal care negociaza mutarea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Inginerul Gabriel Budescu, noul director general al CNIR

publicat 2024-03-25 15:15:12 (Puterea)
Inginerul Gabriel Budescu, noul director general al CNIR Interimatul lui Catalin Urtoi la CNIR a luat sfarsit. Acesta a fost schimbat dupa ce l-a acuzat pe Cristian Pistol, directorul CNAIR, ca tergiverseaza lansarea licitatiilor pentru Autostrada Unirii. Compania Nationala pentru Investitii Rutiere (CNIR) are, incepand de luni, 25 martie, un nou director general, in persoane inginerului Gabriel Budescu. Acesta vine la conducerea societatii, […]The post Inginerul Gabriel Budescu, noul director general al CNIR appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Intre ciocanul NATO si nicovala deficitului bugetar: Ciolacu admite ca a amanat cheltuielile pentru aparare

publicat 2024-03-25 13:15:33 (Puterea)
Intre ciocanul NATO si nicovala deficitului bugetar: Ciolacu admite ca a amanat cheltuielile pentru aparare Prim-ministrul roman Marcel Ciolacu a recunoscut ca o parte din cheltuielile militare angajate in 2023 au fost, de fapt, amanate si derulate in ianuarie si februarie 2024. „Am finalizat toate contractele asa cum am promis,” a declarat premierul Ciolacu cand a fost intrebat despre cheltuielile pentru aparare raportate de NATO la doar 1,6% din PIB […]The post Intre ciocanul NATO si nicovala deficitului bugetar: Ciolacu admite ca a amanat cheltuielile pentru aparare appeared... ...continuare.

Zi decisiva pentru coalitie: Astazi, se stabilesc candidatii comuni la sectoarele Capitalei

publicat 2024-03-25 13:15:32 (Puterea)
Zi decisiva pentru coalitie: Astazi, se stabilesc candidatii comuni la sectoarele Capitalei Astazi, este o zi decisiva in coalitie, care se intalneste pentru a definitiva candidaturile sustinute de ambele partide, la sectoarele Capitalei. De asemenea, tot astazi, in coalitie se va lua o decizie daca se va merge cu candidati comuni, precum si cine se va afla pe lista comuna la alegerile locale, in mai multe orase […]The post Zi decisiva pentru coalitie: Astazi, se stabilesc candidatii comuni la sectoarele Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Economia romaneasca va avea, in 2024, o crestere de pana la 2,9%, de trei ori mai mult fata de UE, sustine PSD

publicat 2024-03-25 13:15:30 (Puterea)
Oficialii de la Bruxelles estimeaza pentru economia romaneasca, in 2024, o crestere de pana la 2,9%, de peste trei ori mai mare comparativ cu nivelul Uniunii Europene previzionat de Comisia Europeana, arata PSD. In ultimii ani, multe tari din UE, dar si la nivel global se confrunta cu o stagnare sau, mai rau, cu o […]The post Economia romaneasca va avea, in 2024, o crestere de pana la 2,9%, de trei ori mai mult fata de UE, sustine PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cinci orase romanesti incluse in topul celor mai sigure localitati europene

publicat 2024-03-25 13:15:29 (Puterea)
Cinci orase romanesti incluse in topul celor mai sigure localitati europene Cinci orase din Romania au fost incluse intre cele mai sigure orase europene pentru a trai sau pentru a calatori. Clujul este cel mai sigur oras din Romania, si se afla pe locul noua in  Europa, potrivit Numbeo.com. Pozitia in clasament a fost coborata de un nivel moderat de coruptie si o usoara crestere a […]The post Cinci orase romanesti incluse in topul celor mai sigure localitati europene appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum a facut Ceausescu crize pentru doua felii de parizer

publicat 2024-03-25 11:30:13 (Puterea)
Cum a facut Ceausescu crize pentru doua felii de parizer Ceausescu era renumit pentru fixitatea ideilor sale. Tot de aici s-a tras si faptul ca, intr-o zi, a facut crize pentru doua felii de parizer. Pentru Ceausescu, gustarea de la ora 10 era o chestiune imuabila. Trebuiau sa se petreaca evenimente prea insemnate ca sa treaca peste aceasta gustare. La fel de strict ca obiceiul, […]The post Cum a facut Ceausescu crize pentru doua felii de parizer appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

De ce va ramane Codita fara licenta: CNA pregateste o miscare importanta

publicat 2024-03-25 11:30:13 (Puterea)
De ce va ramane Codita fara licenta: CNA pregateste o miscare importanta Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a lansat o propunere de retragere a licentelor televiziunilor care isi modifica actionarii fara acordul institutiei. Potrivit legislatiei in vigoare, televiziunile care isi schimba proprietarii fara acordul CNA risca sa piarda licenta de emisie. Forul audiovizual a transmis Senatului o propunere de modificare a Legii Audiovizualului, astfel incat CNA sa […]The post De ce va ramane Codita fara licenta: CNA pregateste o miscare importanta... ...continuare.

Victor Ponta: "Am o simpatie personala pentru Piedone"

publicat 2024-03-25 11:30:13 (Puterea)
Victor Ponta: Am o simpatie personala pentru Piedone Victor Ponta a vorbit despre simpatiile si antipatiile sale dintre candidatii la posturile de primari din Bucuresti, intr-o aparitie la un post de televiziune. El a spus si ce crede ca se poate intampla daca Piedone si-ar retrage candidatura. "Sigur ca am o simpatie personala pentru Piedone. Nu doar ca a fost primar la doua […]The post Victor Ponta: "Am o simpatie personala pentru Piedone" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.