EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Revolut: Surpriza neasteptata pentru clientii din Romania!

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Revolut: Surpriza neasteptata pentru clientii din Romania! Revolut a anuntat lansarea eSIM in Romania, permitand tuturor clientilor sa acceseze date mobile atunci cand calatoresc in strainatate, fara intreruperi sau taxe de roaming abuzive. Clientii din Romania, care detin telefoane compatibile cu tehnologia eSIM, vor putea, de luni, sa-si instaleze pe telefonul mobil acest serviciu, indiferent de tipul de plan detinut. eSIM-ul permite […]The post Revolut: Surpriza neasteptata pentru clientii din Romania! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cacao, mai scumpa decat cuprul: Cat a ajuns sa coste tona de boabe?

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Cacao, mai scumpa decat cuprul: Cat a ajuns sa coste tona de boabe? Luni, piata a fost martora unui eveniment istoric: pentru prima data, pretul tonei de cacao a depasit pragul de 9.000 de dolari, surclasand astfel tona de cupru. Cresterea record vine pe fondul temerilor privind aprovizionarea si eforturilor producatorilor de ciocolata de a-si asigura necesarul de materie prima. Crestere accelerata in martie Martie aduce o crestere […]The post Cacao, mai scumpa decat cuprul: Cat a ajuns sa coste tona de boabe? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Primarul Galatiului, Ionut Pucheanu (PSD), a ratat sansa de a-l avea pe cumatrul sau contracandidat din partea AUR

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Primarul Galatiului, Ionut Pucheanu (PSD), a ratat sansa de a-l avea pe cumatrul sau contracandidat din partea AUR Dupa cateva saptamani in care candidatul AUR pentru Primaria Galati la alegerile locale a fost omul de afaceri Constatin Cojocaru, cumatrul primarului PSD Ionut Pucheanu, liderul AUR, George Simion a anuntat candidatura Danielei Vreme, fosta membra PNL.  In urma cu o luna de zile, pe retelele de socializare si pe site-urile locale de stiri era […]The post Primarul Galatiului, Ionut Pucheanu (PSD), a ratat sansa de a-l avea pe cumatrul sau contracandidat din partea AUR appeared first on... ...continuare.

PSD-PNL: Mihai Tudose deschide lista comuna la alegerile europarlamentare

publicat 2024-03-25 17:45:11 (Puterea)
PSD-PNL: Mihai Tudose deschide lista comuna la alegerile europarlamentare Liderii PNL si PSD au stabilit ca in teritoriu, in Brasov, Timis si Bacau, sa se mearga cu acel tandem, adica unul dintre partide sa propuna candidatul pentru primarie si celalalt sa propuna candidatul pentru sefia Consiliului Judetean. Mihai Tudose va conduce lista coalitiei la alegerile europarlamentare, iar in cateva judete unde existau divergente, precum […]The post PSD-PNL: Mihai Tudose deschide lista comuna la alegerile europarlamentare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noua initiativa a ministrului Agriculturii: Preturi plafonate pentru alimentele romanesti!

publicat 2024-03-25 17:45:11 (Puterea)
Noua initiativa a ministrului Agriculturii: Preturi plafonate pentru alimentele romanesti! Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anuntat o initiativa legislativa menita sa aduca preturi mai accesibile pentru alimentele romanesti. Aceasta masura vine ca raspuns la cresterile semnificative de preturi observate in marile lanturi de magazine pentru produsele autohtone. Produsele romanesti, desi marcate distinct pentru a fi recunoscute usor de consumatori, au fost afectate de adaosuri comerciale […]The post Noua initiativa a ministrului Agriculturii: Preturi plafonate pentru... ...continuare.

Demisie: Un deputat USR a trecut la PSD

publicat 2024-03-25 17:45:11 (Puterea)
Demisie: Un deputat USR a trecut la PSD „Vrem sa construim un TSD Alba ca o platforma de sustinere pentru tinerii din Alba", a declarat deputatul Beniamin Todosiu. Beniamin Todosiu, deputat de Alba din partea USR, a depus luni o cerere la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, prin care anunta ca isi prezinta demisia din grupul parlamentar al USR si se alatura grupului […]The post Demisie: Un deputat USR a trecut la PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Razboi intre conducerea centrala si filialele judetene. Ciuca si Ciolacu impun candidati comuni PNL - PSD

publicat 2024-03-25 17:45:11 (Puterea)
Liderii de la centru ai PSD si PNL, in frunte cu Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, au decis candidatii comuni ai acestor doua partide in mai multe judete, la alegerile locale din iunie 2024, trecand peste opozitia unor filiale judetene, mai ales ale PNL, care au avertizat ca refuza sa mearga in alianta cu filialele […]The post Razboi intre conducerea centrala si filialele judetene. Ciuca si Ciolacu impun candidati comuni PNL - PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Investitii publice record de peste 20 miliarde euro, in 2023

publicat 2024-03-25 16:45:14 (Puterea)
Investitii publice record de peste 20 miliarde euro, in 2023 Investitiile publice introduse de Guvernul PSD au atins, in 2023, o valoare record de 101 miliarde de lei, adica peste 20 de miliarde de euro. Pentru 2024, valoarea prognozata a acestora este de peste 120 de miliarde de lei de la bugetul national si din fonduri europene, ceea ce reprezinta echivalentul a 7,2% din PIB. […]The post Investitii publice record de peste 20 miliarde euro, in 2023 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum pot fi stimulate creativitatea si inovatia in randul angajatilor unei companii

publicat 2024-03-25 16:45:14 (Puterea)
Cum pot fi stimulate creativitatea si inovatia in randul angajatilor unei companii Creativitatea si inovatia au fost dintotdeauna caracteristici importante pentru succesul si supravietuirea organizatiilor. Companiile se confrunta cu provocari tot mai complexe si competitive, iar capacitatea de a genera idei noi si de a implementa solutii inovatoare este un factor esential in obtinerea unui avantaj major. In acest context, stimularea acestor calitati in randul angajatilor reprezinta […]The post Cum pot fi stimulate creativitatea si inovatia in randul angajatilor unei... ...continuare.

PPC si fostul Enel ne-au tinut in bezna in medie 40-50 de minute, in 2023

publicat 2024-03-25 16:45:14 (Puterea)
PPC si fostul Enel ne-au tinut in bezna in medie 40-50 de minute, in 2023 PPC din Grecia este mostenitoarea activelor lasate de italienii de la Enel, incluzand aici si retelele de distributie care genereaza penele de curent. Fiecare consumator bucurestean de curent a fost afectat de pene de curent timp de 40-50 de minute in decursul anului anterior, conform raspunsurilor oferite de Mihai Peste, directorul general al Retele Electrice, […]The post PPC si fostul Enel ne-au tinut in bezna in medie 40-50 de minute, in 2023 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.