EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate Yamato Zaharia - Ovidiu Neveu, cea mai mediatizata lupta RXF » Cand are loc meciul de la polivalenta din Bucuresti: program, rezultate 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Care sunt telefoanele pe care WhatsApp va inceta sa mai functioneze?

publicat 2024-03-25 21:00:15 (Puterea)
Care sunt telefoanele pe care WhatsApp va inceta sa mai functioneze? De la 1 aprilie, peste 35 de modele de telefoane mobile nu vor mai putea utiliza WhatsApp. Problema principala nu se afla la nivelul aplicatiei, ci la compatibilitatea cu versiunile vechi de sisteme de operare. Sunt afectate telefoanele cu sistem Android sub versiunea 5.0 si iOS mai vechi decat iOS12. Detalii despre dispozitivele vizate WhatsApp […]The post Care sunt telefoanele pe care WhatsApp va inceta sa mai functioneze? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Avertizarea Comisiei Europene: Modificarea salariului minim, decisa de Guvern „pe baze discretionare”!

publicat 2024-03-25 21:00:15 (Puterea)
Avertizarea Comisiei Europene: Modificarea salariului minim, decisa de Guvern „pe baze discretionare”! Comisia Europeana a publicat luni o analiza detaliata referitoare la dezechilibrele macroeconomice ale Romaniei, evidentiind procedura delicata de stabilire a salariului minim. Guvernul Romaniei decide asupra salariului minim intr-un mod discretionar, dupa negocieri cu sindicatele si patronatele, fara o formula clara, bazandu-se pe indicatori macroeconomici precum inflatia si productivitatea, cred cei de la Comisia Europeana. […]The post Avertizarea Comisiei Europene: Modificarea... ...continuare.

Catalin Predoiu, mesaj transant de ziua Politiei Romane: "Nu exista nedreptate mai mare care s-ar putea face aceste institutii"

publicat 2024-03-25 21:00:15 (Puterea)
Catalin Predoiu, mesaj transant de ziua Politiei Romane: Nu exista nedreptate mai mare care s-ar putea face aceste institutii Ministrul Afecerilor Interne, Catalin Predoiu, a transmis un mesaj transant cu privire la activitatea Politiei Romane. El a precizat ca "nu exista o nedreptate mai mare" care i s-ar putea face acestei institutii decat aceea de a fi judecata pentru exemple "mai putin fericite si operatiuni care nu reusesc", dar care sunt izolate. In fiecare […]The post Catalin Predoiu, mesaj transant de ziua Politiei Romane: "Nu exista nedreptate mai mare care s-ar putea face aceste institutii" appeared... ...continuare.

Sfintirea capelei din Parlament: slujba oficiata de Patriarhul Daniel. Au participat Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Sfintirea capelei din Parlament: slujba oficiata de Patriarhul Daniel. Au participat Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu Patriarhul BOR, Daniel, a oficiat ceremonia de sfintire a capelei ortodoxe de la Palatul Parlamentului, nivel P, zona intrarii oficiale C1. Azi, in ziua Bunei Vestiri, Patriarhul BOR, Daniel, a oficiat ceremonia de sfintire a capelei ortodoxe de la Palatul Parlamentului, nivel P, zona intrarii oficiale C1. La initiativa presedintelui interimar al Camerei Deputatilor, Alfred-Robert […]The post Sfintirea capelei din Parlament: slujba oficiata de Patriarhul Daniel. Au participat Nicolae... ...continuare.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja: „Taxa pe soare” va fi eliminata!

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja: „Taxa pe soare” va fi eliminata! Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anuntat luni intentia Ministerului de a propune abrogarea „taxei pe soare” printr-o ordonanta de urgenta. Aceasta taxa, care a fost subiectul unor dezbateri intense, viza prosumatorii care produc energie electrica folosind panouri fotovoltaice. Decizia vine in urma unui raspuns de la Comisia Europeana, care a clarificat ca aplicarea taxei este […]The post Ministrul Energiei, Sebastian Burduja: „Taxa pe soare” va fi... ...continuare.

Mesajul emotionant al lui Piedone de Sarbatoarea Bunei Vestiri: In Tine imi pun nadejdea, Iubitorule de oameni!

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Mesajul emotionant al lui Piedone de Sarbatoarea Bunei Vestiri: In Tine imi pun nadejdea, Iubitorule de oameni! De Sarbatoarea Bunei Vestiri primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost la biserica ca un bun crestin ortodox. Edilul nu a ezitat sa impartaseasca gandurile sale cu cetatenii sectorului. In clipul postat, Cristian Popescu Piedone este infatisat in timp ce saruta o icoana a Maicii Domnului, subliniind astfel legatura profunda cu traditiile stramosesti. "Si […]The post Mesajul emotionant al lui Piedone de Sarbatoarea Bunei Vestiri: In Tine imi pun nadejdea, Iubitorule de... ...continuare.

Masacrul de la Moscova: SUA isi exprima condoleantele pentru moldoveanul ucis de teroristi!

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Masacrul de la Moscova: SUA isi exprima condoleantele pentru moldoveanul ucis de teroristi! In urma tragicului atac terorist de la Moscova, Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chisinau si-a exprimat profunda tristete si a transmis condoleante familiei si apropiatilor cetateanului moldovean decedat. Tragicul eveniment a starnit reactii internationale si a adus in prim-plan solidaritatea impotriva terorismului. Mesajul Ambasadei SUA „Ambasada SUA in Republica Moldova constata cu profunda tristete […]The post Masacrul de la Moscova: SUA isi exprima condoleantele pentru... ...continuare.

Oficial BNR, declaratii socante: Nu va mai asteptati sa va creasca nivelul de trai, deja traiti cu mult peste posibilitati

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Oficial BNR, declaratii socante: Nu va mai asteptati sa va creasca nivelul de trai, deja traiti cu mult peste posibilitati Valentin Lazea a facut declaratii care par iesite din comun avand in vedere ca este economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR). Economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Valentin Lazea, trage un semnal de alarma, afirmand ca oamenii ar trebui sa renunte la asteptarile ca nivelul lor de trai va continua sa creasca, deoarece […]The post Oficial BNR, declaratii socante: Nu va mai asteptati sa va creasca nivelul de trai, deja traiti cu mult peste posibilitati appeared... ...continuare.

Liber la infiintarea Registrului traficantilor de droguri! Iohannis a promulgat legea

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Liber la infiintarea Registrului traficantilor de droguri! Iohannis a promulgat legea Registrul traficantilor de droguri va contribui la prevenirea si investigarea mai eficienta a infractiunilor din domeniul traficului de droguri. Proiectul de lege propus de Partidul National Liberal pentru infiintarea Registrului National Automatizat privind persoanele care au comis infractiuni in domeniul traficului de droguri a primit semnatura presedintelui Klaus Iohannis, fiind promulgat luni. Initiativa a fost […]The post Liber la infiintarea Registrului traficantilor de droguri!... ...continuare.

Reguli noi la RCA: Pagubitii vor primi maxim 400 de euro pentru reparatii in regie proprie

publicat 2024-03-25 20:30:12 (Puterea)
Reguli noi la RCA: Pagubitii vor primi maxim 400 de euro pentru reparatii in regie proprie Proiectul modificarii legii RCA a fost adoptat luni de Senat, prima camera sesizata, cu 56 de voturi "pentru" si 32 de "abtineri". Un amendament la proiectul pentru modificarea si completarea Legii nr.132/2017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie a fost adoptat luni de […]The post Reguli noi la RCA: Pagubitii vor primi maxim 400 de euro pentru reparatii in regie proprie appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.