EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Companiile din Romania domina sectorul de transport Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Nouasprezece perchezitii in patru judete. In vizor, o firma de transport. Prejudiciul: aproximativ 15.000.000 lei

publicat 2024-03-26 09:15:31 (Puterea)
Nouasprezece perchezitii in patru judete. In vizor, o firma de transport. Prejudiciul: aproximativ 15.000.000 lei In judetele Mures, Hunedoara, Bihor si Ilfov se deruleaza nouasprezece perchezitii, vizata fiind o firma din Mures, care are ca obiect de activitate traficul rutier de marfuri si care ar fi provocat un prejudiciu de aproximativ 15.000.000 lei. Firma nu a mai achitat ratele contractelor de leasing si a refuzat sa restutie masinile achizitionate. La […]The post Nouasprezece perchezitii in patru judete. In vizor, o firma de transport. Prejudiciul: aproximativ 15.000.000 lei appeared first... ...continuare.

Premierul Marcel Ciolacu: Lansarea serviciilor medicale mobile, in zonele rurale defavorizate

publicat 2024-03-26 08:15:21 (Puterea)
Azi, premierul Marcel Ciolacu are pe agenda participarea la prezentarea a trei caravane medicale, in cadrul evenimentului de lansare a serviciilor medicale mobile pentru mediul rural, destinate femeilor insarcinate si copiilor. Programul de servicii medicale mobile este elaborat si implementat de organizatia Salvati Copiii din Romania, in parteneriat cu Guvernul Romaniei. Potrivit datelor organizatiei "Salvati […]The post Premierul Marcel Ciolacu: Lansarea serviciilor medicale mobile,... ...continuare.

AEP – Mandatarii financiari coordonatori pentru alegerile din 9 iunie se pot inregistra

publicat 2024-03-26 07:30:18 (Puterea)
AEP – Mandatarii financiari coordonatori pentru alegerile din 9 iunie se pot inregistra Incepand de luni, Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) a informat competitorii electorali care doresc sa participe la alegerile europarlamentare si locale din 9 iunie ca a demarat procedura de inregistrare a mandatarilor financiari coordonatori desemnati, in vederea atribuirii codurilor unice de identificare. AEP arata ca procedura se deruleaza conform legislatiei in vigoare. "Inregistrarea mandatarilor financiari coordonatori […]The post AEP – Mandatarii financiari... ...continuare.

Crenvursti de culoare roz! Ce spune directorul Institutului de Cercetare Alimentara

publicat 2024-03-26 07:30:18 (Puterea)
Crenvursti de culoare roz! Ce spune directorul Institutului de Cercetare Alimentara Eticheta si aspectul sunt doua criterii pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand cumparam crenvursti, avertizeaza Alexandru Ciric, directorul Institutului de Cercetare Alimentara. Potrivit directorului Institutului de Cercetare Alimentara, cumparatorul trebuie sa consulte foarte atent eticheta crenvurstilor pentru a sti exact continutul: tipul de carne, aditivi, cantitatea de sare, termenul de valabilitate […]The post Crenvursti de culoare roz! Ce spune directorul Institutului... ...continuare.

Cristian Popescu Piedone continua cursa pentru Primaria Capitalei: "Nu dau bir cu fugitii"

publicat 2024-03-26 07:30:18 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone continua cursa pentru Primaria Capitalei: Nu dau bir cu fugitii Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, dezminte speculatiile conform carora s-ar retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. "Nu dau bir cu fugitii. Astea sunt mituri aruncate de fricosii astia". Edilul de la Sectorul 5 declara ca el niciodata nu a afirmat ca renunta la lupta pentru Primaria Capitalei. "Nici in vis, nu am visat asa […]The post Cristian Popescu Piedone continua cursa pentru Primaria Capitalei: "Nu dau bir cu fugitii" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ely Karmon, specialist in contraterorism: Putin vrea sa convinga Occidentul ca Ucraina ar fi un stat terorist EXCLUSIV

publicat 2024-03-26 07:30:18 (Puterea)
Ely Karmon, specialist in contraterorism: Putin vrea sa convinga Occidentul ca Ucraina ar fi un stat terorist EXCLUSIV Atacul terorist din Rusia a fost real. A fost o operatiune pusa la cale de jihadistii afiliati ISIS. Consecintele lui si socul mediatic vor fi insa exploatate de Putin la maxim pentru a da vina pe Kiev. Acestea sunt opiniile unui renumit specialistul israelian in contraterorism, Ely Karmon.   In interviul in exclusivitate pentru Puterea, […]The post Ely Karmon, specialist in contraterorism: Putin vrea sa convinga Occidentul ca Ucraina ar fi un stat terorist EXCLUSIV appeared first on... ...continuare.

Cum au disparut terenurile si banii din proprietatea statului: ADS in vizorul Curtii de Conturi

publicat 2024-03-26 07:30:18 (Puterea)
Cum au disparut terenurile si banii din proprietatea statului: ADS in vizorul Curtii de Conturi In urma unei investigatii amanuntite asupra Raportului Curtii de Conturi referitor la Administratia Domeniului Statului (ADS), au fost identificate multiple ilegalitati si nereguli in gestionarea patrimoniului public si privat al statului, in special in perioada condusa de George Sava, un personaj controversat care a fost investigat de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru primirea unei […]The post Cum au disparut terenurile si banii din proprietatea statului: ADS in... ...continuare.

Horoscop 26 martie. Zodia care va suferi enorm

publicat 2024-03-26 06:30:19 (Puterea)
Horoscop 26 martie. Zodia care va suferi enorm Horoscop 26 martie. Astrele pregatesc surprize mai putin placute anumitor zodii. Insa, aceste evenimente nu ar trebui sa va strice ziua ci din contra. Afla ce-ti rezerva astrele! Horoscop 26 martie Berbec Se anunta a fi o zi buna pe mai multe planuri. Nu te lasa descurajat si incearca sa-ti duci sarcinile la bun sfarsit. […]The post Horoscop 26 martie. Zodia care va suferi enorm appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noua noi membri CNSAS vor fi numiti in Parlament, astazi 

publicat 2024-03-26 06:30:19 (Puterea)
Noua noi membri CNSAS vor fi numiti in Parlament, astazi  Senatul si Camera Deputatilor se reunesc in sedinta comuna pentru numirea unor membri ai Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Vor fi, insa, discutate, si alte probleme importante in Parlament, astazi. De asemenea, pe ordinea de zi a sedintei din Parlament se mai afla modificarea Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputatilor si al senatorilor, […]The post Noua noi membri CNSAS vor fi numiti in Parlament, astazi  appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cele patru legume verzi preferate de Jennifer Lopez si gemenii ei  

publicat 2024-03-26 00:45:14 (Puterea)
Cele patru legume verzi preferate de Jennifer Lopez si gemenii ei   Intr-un interviu publicat recent in "Hello", Jennifer Lopez vorbese despre cele patru legume preferate, care o ajuta sa nu ia in greutate si sa aiba un corp ultra-tonificat. Actrita a precizat care sunt legumele preferate si pe care Jennifer Lopez le imparte cu gemenii ei, Emme si Max. "Mancam multe legume verzi, sparanghel, varza de […]The post Cele patru legume verzi preferate de Jennifer Lopez si gemenii ei   appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.