EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Companiile din Romania domina sectorul de transport Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Farfuria cu droguri: captura neasteptata la Braila

publicat 2024-03-26 12:15:17 (Puterea)
Farfuria cu droguri: captura neasteptata la Braila Intr-o dimineata linistita, la Braila, o patrula de jandarmi a avut parte de o surpriza de proportii atunci cand au oprit trei indivizi pentru un control de rutina. Motivul? Unul dintre ei, cu un comportament demn de Oscar, a coborat din masina purtand o farfurie in mana. Si nu, nu era micul dejun, ci o […]The post Farfuria cu droguri: captura neasteptata la Braila appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

ANAF a vandut pe nimic vila de 1,2 milioane de euro de la Sinaia a Printului Paul

publicat 2024-03-26 12:15:17 (Puterea)
Din vanzarea vilei Printului Paul de la Sinaia, autoritatile au recuperat insa doar 140.000 de euro, desi aceasta valoreaza de 8,5 ori mai mult. Dupa doua tentative esuate de licitatie, Administratia Judeteana a Finantelor Publice a reusit sa vanda, in cele din urma, vila detinuta de Printul Paul Philippe al Romaniei la Sinaia. Acesta a […]The post ANAF a vandut pe nimic vila de 1,2 milioane de euro de la Sinaia a Printului Paul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Legea UE privind restaurarea naturii este pe cale sa colapseze. Vrem verde dar votam rosu

publicat 2024-03-26 12:15:17 (Puterea)
Legea UE privind restaurarea naturii este pe cale sa colapseze. Vrem verde dar votam rosu Eforturile Uniunii Europene de a adopta legi pentru restaurarea naturii par a fi in pragul colapsului. Opt state membre, printre care Ungaria si Italia, si-au retras sprijinul pentru legislatie. Legile au fost elaborate timp de doi ani si sunt concepute pentru a inversa decenii de daune aduse faunei salbatice pe uscat si in cursurile de […]The post Legea UE privind restaurarea naturii este pe cale sa colapseze. Vrem verde dar votam rosu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

DNA lucreaza! Un inspector antifrauda si 21 de politisti de frontiera trimisi in judecata

publicat 2024-03-26 12:15:17 (Puterea)
DNA lucreaza! Un inspector antifrauda si 21 de politisti de frontiera trimisi in judecata Scandalul coruptiei loveste din nou in sistemul de securitate si control al frontierelor Romaniei. Avem aici un caz complex, care implica un inspector antifrauda si 21 de politisti de frontiera de la Nadlac I si Nadlac II. Acestia au fost trimisi in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru infractiuni de luare de mita […]The post DNA lucreaza! Un inspector antifrauda si 21 de politisti de frontiera trimisi in judecata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Anunt de ultima ora pentru toti pensionarii de la Casa Nationala de Pensii

publicat 2024-03-26 12:15:17 (Puterea)
Anunt de ultima ora pentru toti pensionarii de la Casa Nationala de Pensii Seful Casei Nationale de Pensii, Daniel Baciu, le transmite pensionarilor  ca a semnat contractual pentru realizarea softului necesar recalcularii pensiilor, potrivit prevederilor Legii 360/2023. Este vorba despre 4,8 milioane de pensii aflate in plata care vor fi recalculate. "Azi am semnat contractul subsecvent privind realizarea softului necesar recalcularii pensiilor conform prevederilor Legii 360/2023 privind sistemul […]The post Anunt de ultima ora pentru toti pensionarii de... ...continuare.

Ministerul Educatiei anunta introducerea bursei de rezilienta in cuantum de 300 de lei

publicat 2024-03-26 10:45:21 (Puterea)
Ministerul Educatiei anunta introducerea bursei de rezilienta in cuantum de 300 de lei Ministerul Educatiei anunta introducerea unei noi categorii de burse – bursa de rezilienta, de care vor beneficia elevii care au cel putin media anuala 7. "De bursa de rezilienta vor beneficia si elevii cu afectiuni oncologi sau cronice, scolarizati pentru o perioada mai mare de 4 saptamani in cadrul asa-numitei scoli din spital sau la […]The post Ministerul Educatiei anunta introducerea bursei de rezilienta in cuantum de 300 de lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Critici grele la Iasi: Bogdan Cojocaru (PSD): ""Penalul" Costel Alexe nu mai trebuie lasat sa le vorbeasca elevilor"

publicat 2024-03-26 10:45:21 (Puterea)
Politicienii PSD si PNL din Iasi au un razboi deschis, in ciuda prieteniei la nivel central. Bogdan Cojocaru are un meci la scena deschisa cu Costel Alexe. Presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe, a fost chemat sa participe in cadrul proiectului educational "de orientare in cariera si dezvoltare personala" la Liceul de Informatica, unde a adresat […]The post Critici grele la Iasi: Bogdan Cojocaru (PSD): ""Penalul" Costel Alexe nu mai trebuie lasat sa le vorbeasca elevilor"... ...continuare.

Cine este protectorul si sustinatorul din umbra al medicului Catalin Carstoiu

publicat 2024-03-26 10:45:21 (Puterea)
Cine este protectorul si sustinatorul din umbra al medicului Catalin Carstoiu Nominalizarea medicului Catalin Carstoiu ca fiind candidatul comun al PSD si PNL la Primaria Capitalei a surprins pe foarte multa lume, dar nu si pe cei din sistemul de siguranta nationala, tinand cont ca acesta a fost sustinut discret de catre un greu al serviciilor secrete din Romania. Notorietatea medicului Catalin Carstoiu a crescut si […]The post Cine este protectorul si sustinatorul din umbra al medicului Catalin Carstoiu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scolile se pot dota cu sisteme de supraveghere, fara acordul parintilor si profesorilor

publicat 2024-03-26 09:15:31 (Puterea)
Scolile se pot dota cu sisteme de supraveghere, fara acordul parintilor si profesorilor Ministrul Educatiei anunta ca scolile se pot dota cu sisteme de supraveghere audio-video fara a mai fi necesar acordul elevilor, parintilor sau profesorilor, pentru a preveni si a afla adevarul despre cazurile de violenta. "Pe langa activitatile de preventie, este important ca in cazurile de violenta sa putem afla adevarul vizavi de ce se intampla, […]The post Scolile se pot dota cu sisteme de supraveghere, fara acordul parintilor si profesorilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Anihilarea unei puternice retele de contrabanda cu tigari. Trei fabrici inchise si emiterea a 50 de mandate de aducere

publicat 2024-03-26 09:15:31 (Puterea)
Anihilarea unei puternice retele de contrabanda cu tigari. Trei fabrici inchise si emiterea a 50 de mandate de aducere In cadrul unei ample operatiuni a DIICOT Timisoara si IPJ Arad a fost anihilata o puternica retea de contrabanda cu tigari si materiale pirotehnice. Trei fabrici ilegale au fost inchise. Sunt puse in executare peste 50 de mandate de aducere. Investigatiile au scos la iveala ca marfa era adusa din  Cehia, Bulgaria si Ucraina. De […]The post Anihilarea unei puternice retele de contrabanda cu tigari. Trei fabrici inchise si emiterea a 50 de mandate de aducere appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.