EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet

Articole

Stiri locale




Amenzi de 2,85 milioane de lei pentru practici frauduloase la produsele lactate

publicat 2024-03-26 17:45:25 (Puterea)
Amenzi de 2,85 milioane de lei pentru practici frauduloase la produsele lactate Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat amenzi in valoare de 2,85 milioane de lei si au retinut 17.083 kilograme de produse lactate. Sanctiunile au fost aplicate in urma unor controale pentru verificarea autenticitatii si a parametrilor de calitate ai unor produse alimentare obtinute prin procesarea laptelui sau a unor produse lactate comercializate pe piata din Romania, a […]The post Amenzi de 2,85 milioane de lei pentru practici frauduloase la produsele lactate appeared first on... ...continuare.

Anunt important al Ministrului Muncii: Care ar putea fi salariul minim de la 1 iulie?

publicat 2024-03-26 17:45:25 (Puterea)
Anunt important al Ministrului Muncii: Care ar putea fi salariul minim de la 1 iulie? Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a facut un anunt important privind viitorul salariului minim pe economie in Romania. Incepand cu 1 iulie 2024, salariul minim ar putea cunoaste o crestere substantiala, ajungand la suma de 3.700 de lei. Ajustarea fost dezbatuta in cadul unei intalniri a Consiliului National Tripartit, unde reprezentantii sindicatelor, patronatelor si Executivului au […]The post Anunt important al Ministrului Muncii: Care ar putea fi salariul minim de la 1 iulie?... ...continuare.

Audieri hibrid pentru ambasadorii Romaniei! Validari pe banda rulanta

publicat 2024-03-26 17:45:25 (Puterea)
Audieri hibrid pentru ambasadorii Romaniei! Validari pe banda rulanta Marti, 26 martie 2024 au avut loc audierile candidatilor propusi pentru posturile de ambasadori ai Romaniei in strainatate. Marti au avut loc audieri hibrid pentru ambasadorii Romaniei! Comisiile reunite pentru politica externa si respectiv pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii din Senat si Camera Deputatilor au audiat candidatii propusi de Ministerul Afacerilor Externe […]The post Audieri hibrid pentru ambasadorii Romaniei! Validari pe banda rulanta appeared first on... ...continuare.

Cine este deputatul PNL numit membru in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SIE

publicat 2024-03-26 17:45:25 (Puterea)
Cine este deputatul PNL numit membru in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SIE Deputatul PNL Corneliu – Mugurel Cozmanciuc a fost numit, marti, membru in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SIE. Decizia a fost luata in Plenul Parlamentului cu peste 231 voturi "pentru". Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SIE numara sapte membri, dintre care patru senatori si trei deputati. Votul a fost secret cu buletine de vot. Corneliu […]The post Cine este deputatul PNL numit membru in Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SIE... ...continuare.

Primul stat din SUA in se care interzice accesul copiilor sub 14 ani la retelele de socializare

publicat 2024-03-26 17:45:25 (Puterea)
Primul stat din SUA in se care interzice accesul copiilor sub 14 ani la retelele de socializare Florida este primul stat din SUA care interzice accesul copiilor sub 14 ani la retelele de socializare. Guvernatorul Ron DeSantis a semnat, luni, proiectul de lege, cerandu-le totodata adolescentilor de 14 si 15 ani sa obtina acordul parintilor pentru a putea intra pe social media. Sustinatorii proiectului spun ca masura ii va proteja pe copii […]The post Primul stat din SUA in se care interzice accesul copiilor sub 14 ani la retelele de socializare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania, campioana in Europa! Ciolacu face marele anunt

publicat 2024-03-26 17:45:25 (Puterea)
Romania, campioana in Europa! Ciolacu face marele anunt Premierul Marcel Ciolacu a venit cu o veste excelenta. Din punctul sau de vedere, Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa, in 2024! Premierul Marcel Ciolacu vede Romania campioana in Europa, atunci cand vine vorba despre cresterea economica. Presedintele Partidului Social Democrat a tinut sa precizeze ca aceasta este opinia sa personala. […]The post Romania, campioana in Europa! Ciolacu face marele anunt appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Hubert Thuma, presedintele Consiliului Judetean Ilfov: Copiii invata mai bine prin arta si culoare!

publicat 2024-03-26 17:45:25 (Puterea)
Hubert Thuma, presedintele Consiliului Judetean Ilfov: Copiii invata mai bine prin arta si culoare! Proiectul „Coloreaza-ti Viitorul” aduce un aer nou in scolile din Ilfov, prin arta si culoare. Sub coordonarea arhitectului-sef Olivia Oprescu si cu sprijinul Fundatiei Ilfov Impreuna, proiectul stimuleaza creativitatea elevilor, le cultiva iubirea pentru frumos si, mai important, le intensifica curiozitatea pentru cultura, istorie sau stiinte. La conducerea acestui proiect se afla Hubert Thuma, presedinte […]The post Hubert Thuma, presedintele Consiliului Judetean Ilfov:... ...continuare.

Seful Politiei Locale Bucuresti, suspendat din functie. Nicusor Dan ramane fara oamenii "cozi de topor"

publicat 2024-03-26 17:45:25 (Puterea)
Seful Politiei Locale Bucuresti, suspendat din functie. Nicusor Dan ramane fara oamenii cozi de topor Este nebunie la Politia Locala a Municipiului Bucuresti! Angajatii nu mai inteleg nimic dupa ce Nicusor Dan l-a destituit din functie pe Daniel Rasica pentru a-l aduce pe Eduard Valentin Stroe. Acum, prefectul l-a suspendat pe omul adus de primarul General! Seful Politiei Locale Bucuresti, suspendat din functie! Se duc lupte grele la Politia Locala […]The post Seful Politiei Locale Bucuresti, suspendat din functie. Nicusor Dan ramane fara oamenii "cozi de topor" appeared first on... ...continuare.

Turcii de la Alsim Alarko isi dovedesc inca o data "profesionalismul": se amana inaugurarea tronsonului de 13 km. din Autostrada A0 Sud

publicat 2024-03-26 16:00:21 (Puterea)
Turcii de la Alsim Alarko isi dovedesc inca o data profesionalismul: se amana inaugurarea tronsonului de 13 km. din Autostrada A0 Sud Inaugurarea tronsonului de 13 kilometri intre Jilava (DN 5) si Popesti-Leordeni (DN4), care a fost amanata un an de zile, mai sufera inca o amanare. Inaugurarea tronsonului de 13 kilometri intre Jilava (DN 5) si Popesti-Leordeni (DN4) de pe Autostrada A 0 Bucuresti Sud se amana pentru inceputul lunii aprilie, conform declaratiilor secretarului de stat […]The post Turcii de la Alsim Alarko isi dovedesc inca o data "profesionalismul": se amana inaugurarea tronsonului de 13 km. din... ...continuare.

Dupa cazul "caminelor groazei", statul reformeaza asistenta sociala

publicat 2024-03-26 16:00:21 (Puterea)
Dupa cazul caminelor groazei, statul reformeaza asistenta sociala Pentru a evita situatii ca cele din episodul "caminele groazei" din Voluntari, guvernul a elaborate un proiect privind reforma asistentei sociale. Proiectul de lege privind reforma asistentei sociale a fost adoptat de Camera Deputatilor. Actul normativ elaborat de Guvern a fost elaboratr pentru a preveni situatii ca cele dezvaluite de presa in scandalul de anul […]The post Dupa cazul "caminelor groazei", statul reformeaza asistenta sociala appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.