EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Romania va avea un nou mall

publicat 2024-03-27 08:30:31 (Puterea)
Romania va avea un nou mall Inaugurarea oficiala a Arges Mall in judetul Arges este programata pentru 25 aprilie. Deschiderea acestui modern centru comercial reprezinta o etapa semnificativa in dezvoltarea peisajului comercial regional. Centrul comercial este o investitie realizata de Prime Kapital, nume proeminent in domeniul imobiliar corporate din Europa Centrala si de Est. O investitie de peste 100 de milioane […]The post Romania va avea un nou mall appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PNL si-a ales strategii pentru alegerile de anul acesta! Vezi cine se ocupa de europarlamentare, locale si prezidentiale

publicat 2024-03-26 23:45:18 (Puterea)
PNL si-a ales strategii pentru alegerile de anul acesta! Vezi cine se ocupa de europarlamentare, locale si prezidentiale Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a anuntat cine sunt strategii numiti de Biroul Politic National pentru a coordona alegerile europarlamentare, cele locale si prezidentiale. Asadar, PNL si-a ales strategii pentru alegerile de anul acesta! Cel care a venit cu vestea a fost purtatorul de cuvant al liberalilor, Ionut Stroe. Acesta a anuntat ca […]The post PNL si-a ales strategii pentru alegerile de anul acesta! Vezi cine se ocupa de europarlamentare, locale si prezidentiale... ...continuare.

4,72 milioane de lei ajutor de la statul roman pentru o firma chineza

publicat 2024-03-26 23:45:18 (Puterea)
4,72 milioane de lei ajutor de la statul roman pentru o firma chineza Hexing Technologies Europe, filiala a grupului chinez Hexing si furnizor de solutii de energie verde, a primit aprobare pentru un ajutor de stat de 4,72 milioane lei. Scopul este crearea de locuri de munca in cadrul unei noi investitii din Timisoara "Ministerul Finantelor a aprobat pentru aceasta societate Acordul pentru finantare nr. 264/09.11.2023 in baza […]The post 4,72 milioane de lei ajutor de la statul roman pentru o firma chineza appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, anunta modernizarea asistentei sociale: „Continuam impreuna!”

publicat 2024-03-26 22:45:16 (Puterea)
Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, anunta modernizarea asistentei sociale: „Continuam impreuna!” Camera Deputatilor a adoptat astazi un proiect de lege care vizeaza modificarea unor acte normative din domeniul asistentei sociale. Guvernul reformeaza astfel serviciile sociale, punand bazele unui sistem modern, transparent si orientat catre nevoile cetatenilor. Impuls pentru incredere si solidaritate sociala Proiectul, a carui dezvoltare a inceput pe 7 septembrie 2023, cand a fost prezentat […]The post Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, anunta modernizarea asistentei sociale:... ...continuare.

Nicolae Robu, despre agitatia din PNL Timis. "Nu putem fi talibani"

publicat 2024-03-26 22:45:16 (Puterea)
Nicolae Robu, despre agitatia din PNL Timis. Nu putem fi talibani Nicolae Robu a oferit prima reactie dupa ce a fost nominalizat pentru Primaria Timisoara, sustinut de PNL si PSD. A vorbit si despre agitatia din filiala liberala. Nicolae Robu, candidatul sustinut de PNL si PSD pentru Primaria Timisoarei, a vorbit pentru prima data despre agitatia din filiala PNL Timis, dupa ce Alin Nica a fost […]The post Nicolae Robu, despre agitatia din PNL Timis. "Nu putem fi talibani" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Jurnalistul Julian Assange scapa de extradarea in SUA!

publicat 2024-03-26 21:45:17 (Puterea)
Jurnalistul Julian Assange scapa de extradarea in SUA! Inalta Curte din Londra a amanat marti extradarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, in Statele Unite. Inalta Curte solicita administratiei Biden sa ofere garantii ca Julian Assange nu va fi condamnat la moarte. Decizia vine dupa o lunga batalie juridica ce dureaza de peste 13 ani, punand in lumina temeri legate de libertatea de exprimare […]The post Jurnalistul Julian Assange scapa de extradarea in SUA! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Trei parlamentari romani, vizati de un atac cibernetic comandat de China! Cine sunt acestia

publicat 2024-03-26 21:45:17 (Puterea)
Trei parlamentari romani, vizati de un atac cibernetic comandat de China! Cine sunt acestia Este ancheta de proportii, dupa ce s-a descoperit ca un grup de hackeri chinezi, aflati sub controlul guvernului de la Beijing, au atacat sute de politicieni din intreaga lume! Acestia au vizat si trei parlamentari romani. Trei parlamentari romani au fost vizati de un atac cibernetic al Chinei! Acestia sunt deputatii Catalin Tenita (REPER), Alexandru […]The post Trei parlamentari romani, vizati de un atac cibernetic comandat de China! Cine sunt acestia appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Energiei: Punem presiune pe furnizorii de electricitate si gaze. Ieftinirile s-ar putea simti din mai-iunie!

publicat 2024-03-26 21:15:19 (Puterea)
Ministrul Energiei: Punem presiune pe furnizorii de electricitate si gaze. Ieftinirile s-ar putea simti din mai-iunie! Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, si-a declarat intentia de a convinge furnizorii de electricitate si gaze naturale sa scada preturile. Aceasta miscare ar putea aduce preturi mai mici in facturile consumatorilor incepand cu lunile mai-iunie. „Saptamana aceasta ne pregatim de o optimizare a schemei de plafonare-compensare… Dar vrem sa punem o presiune si mai mare pe […]The post Ministrul Energiei: Punem presiune pe furnizorii de electricitate si gaze. Ieftinirile s-ar... ...continuare.

Piedone, pauza de masa pe santier! "Luati parizer, salam, carnati, ce gasiti"

publicat 2024-03-26 21:15:19 (Puterea)
Piedone, pauza de masa pe santier! Luati parizer, salam, carnati, ce gasiti Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers sa verifice starea lucrarilor la carosabil din sectorul pastorit de el, insa i-a gasit pe muncitori in pauza de masa. Ce a facut mai departe, vedeti in randurile de mai jos. Cristian Popescu Piedone a luat la pas sectorul 5 pentru a vedea stadiul lucrarilor la partea […]The post Piedone, pauza de masa pe santier! "Luati parizer, salam, carnati, ce gasiti" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alin Nica, exclus de la conducerea PNL Timis! Vasile Blaga preia, interimar, functia

publicat 2024-03-26 19:45:37 (Puterea)
Alin Nica, exclus de la conducerea PNL Timis! Vasile Blaga preia, interimar, functia Recent, Alin Nica, un membru important al Partidului National Liberal, a fost dat afara din functia de conducere a filialei PNL Timis. Aceasta decizie a venit dupa ce Nica a facut publice critici la adresa conducerii partidului pentru alianta cu PSD la alegerile locale si a amenintat ca va pleca la alt partid. Inlaturarea sa […]The post Alin Nica, exclus de la conducerea PNL Timis! Vasile Blaga preia, interimar, functia appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.