EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!" SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza

Articole

Stiri locale




Sorin Grindeanu, lobby-istul de serviciu al prietenului lui Victor Ponta de la Aeroportul Otopeni

publicat 2024-03-27 11:01:38 (Puterea)
Sorin Grindeanu, lobby-istul de serviciu al prietenului lui Victor Ponta de la Aeroportul Otopeni Ministrul Transportuilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a facut recent o declaratie incredibila la un post TV prin care, efectiv, il lauda pe un anumit  "baiat destept", prieten cu Victor Ponta, care face de ani de zile legea in aeroportul Otopeni. Sorin Grindeanu: "S-au triplat veniturile la Aeroportul Otopeni" Intrebat daca a vazut un aeroport mai urat […]The post Sorin Grindeanu, lobby-istul de serviciu al prietenului lui Victor Ponta de la Aeroportul Otopeni appeared first on... ...continuare.

Seful ANPC vorbeste de fenomenul puilor "vopsiti prin hranire", atentat la siguranta cetatenilor

publicat 2024-03-27 11:01:38 (Puterea)
Seful ANPC vorbeste de fenomenul puilor vopsiti prin hranire, atentat la siguranta cetatenilor Seful ANPC, Horia Constantinescu, sustine ca piata romaneasca este plina de "pui ingalbeniti pentru a parea mai buni, impanati cu tulpini de salmonela periculoase", un atentat serios la siguranta cetatenilor. Directorul general al ANPC mai afirma ca va informa absolut toate institutiile care pot verifica cum s-a ajuns in aceasta situatie si cine a acoperit […]The post Seful ANPC vorbeste de fenomenul puilor "vopsiti prin hranire", atentat la siguranta cetatenilor appeared first on... ...continuare.

Budapesta: Mii de oameni protesteaza impotriva Guvernului Orban

publicat 2024-03-27 11:01:38 (Puterea)
Mii de persoane protesteaza la Budapesta, cerand demisia premierului Viktor Orban, in urma unei inregistrari audio ce arata posibile acte de coruptie in guvern. De la ce a pornit totul? Initiatorul protestului, avocatul Peter Magyar, fost aliat al Guvernului Orban, a dezvaluit o inregistrare audio implicand coruptia guvernamentala. Aceasta a evidentiat acte de coruptie la […]The post Budapesta: Mii de oameni protesteaza impotriva Guvernului Orban appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fisiere sensibile, disparute sub ochii vigilenti ai Europolului

publicat 2024-03-27 09:30:28 (Puterea)
Fisiere sensibile, disparute sub ochii vigilenti ai Europolului Un incident grav de securitate loveste Agentia de Politie a UE, Europol, declansand o criza profunda in cadrul acestei institutii vitale pentru cooperarea politieneasca europeana. In vara anului trecut, o serie de fisiere extrem de sensibile, continand informatii personale despre oficialii de top din domeniul aplicarii legii, au disparut in mod misterios din sediul Europol […]The post Fisiere sensibile, disparute sub ochii vigilenti ai Europolului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bataie mare pe posturile de judecatori si procurori de la CSM: zece candidati pe un loc

publicat 2024-03-27 09:30:28 (Puterea)
Bataie mare pe posturile de judecatori si procurori de la CSM: zece candidati pe un loc Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunta ca pentru cele 75 de posturi de judecator si 42 de posturi de procuror se vor bate peste 1.100 de candidati, care indeplinesc conditiile de participare la concursul de admitere in magistratura. CSM precizeaza ca aceste locuri pot sa fie suplimentate in conditiile regulamentului de concurs. Concursul de admitere […]The post Bataie mare pe posturile de judecatori si procurori de la CSM: zece candidati pe un loc appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Hranirea porumbeilor ar putea fi interzisa in Sectorul 2

publicat 2024-03-27 09:30:28 (Puterea)
Hranirea porumbeilor ar putea fi interzisa in Sectorul 2 Primaria Sectorului 2 din Bucuresti a anuntat lansarea spre consultare publica a unui proiect de hotarare care interzice hranirea porumbeilor sau a altor pasari salbatice pe domeniul public. Initiativa vine in urma numeroaselor plangeri ale cetatenilor legate de murdaria provocata de pasari. Motive Administratia locala subliniaza ca resturile alimentare lasate in urma hranirii porumbeilor constituie […]The post Hranirea porumbeilor ar putea fi interzisa in Sectorul 2 appeared first on... ...continuare.

Cine sunt romanii care nu platesc niciun impozit pentru pensie

publicat 2024-03-27 08:45:16 (Puterea)
Cine sunt romanii care nu platesc niciun impozit pentru pensie Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu a venit cu lamuriri vis-a-vis de subiectul pensiilor pentru care romanii nu platesc niciun impozit, mentionand ca "este foarte important sa se stie lucrul acesta!" Completarile facute de Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu vin dupa ce, in urma cu cateva saptamani, guvernantii au analizat un proiect propus de PNL referitor […]The post Cine sunt romanii care nu platesc niciun impozit pentru pensie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iulian Dumitrescu, intalnire de taina la Complexul Stejarii din nordul Capitalei

publicat 2024-03-27 08:45:16 (Puterea)
Iulian Dumitrescu, intalnire de taina la Complexul Stejarii din nordul Capitalei Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, desi se afla sub control judiciar pentru o mita de 3,2 milioane de euro, continua sa puna la cale anumite combinatii, dar nu in Ploiesti, ci intr-un local de fite din nordul Capitalei. Cat timp a fost presedintele Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, adica din septembrie 2020 pana in februarie […]The post Iulian Dumitrescu, intalnire de taina la Complexul Stejarii din nordul Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

WhatsApp va avea o noua functie. Comunicarea inteligenta cu colegii, la doar un click distanta!

publicat 2024-03-27 08:45:16 (Puterea)
WhatsApp va avea o noua functie. Comunicarea inteligenta cu colegii, la doar un click distanta! WhatsApp introduce o functionalitate noua! Aceasta transforma modul in care interactionam cu colegii de serviciu, permitandu-ne sa evidentiem simultan, cu pin, pana la trei mesaje in conversatiile de pe grupuri. Noul update faciliteaza o comunicare mai organizata si mai eficienta in special pe grupurile de serviciu, oferind oportunitati inedite de gestionare a informatiilor in dialogurile […]The post WhatsApp va avea o noua functie. Comunicarea inteligenta cu colegii, la doar un click... ...continuare.

Cine sunt cei 10 noi membri CNSAS numiti de Parlament

publicat 2024-03-27 08:45:16 (Puterea)
Cine sunt cei 10 noi membri CNSAS numiti de Parlament Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) are o noua componenta, dupa ce Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a aprobat, marti, numirea a zece membri. Au fost votati si au depus juramantul pentru functia de membru in Colegiul CNSAS: Mandatele sunt de sase ani si incep pe data de 29 martie. Mai […]The post Cine sunt cei 10 noi membri CNSAS numiti de Parlament appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.