EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 4 Zodii primesc un cadou pretios de la Univers pe 25 Septembrie 2024 Companiile din Romania domina sectorul de transport Cursa pentru productie. Romania continua sa atraga investitii prin nearshoring, insa competitia adevarata vine dinspre India Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita Planta recunoscuta de NASA ca fiind un purificator fantastic de aer. Cum trebuie ingrijita 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada 6 exercitii simple fundamentale pentru miscarea zilnica. Sarcinile de zi cu zi nu vor mai fi o corvoada De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero De la ce animale a pornit pandemia de SARS-COV 2 si unde a fost punctul zero Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Zelenski: Rusia nu poate fi calmata doar prin negocieri Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Evadare in Paradis. Insula greceasca autentica, cu cazare pe malul marii la 150 de euro pe noapte Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III Un roman a strans 2,5 milioane de lei la Pilonul II, iar un altul 2,13 milioane lei la Pilonul III O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna O frumoasa politista din Harghita, performera la culturism: "E esential in meseria mea sa am o conditie fizica foarte buna" Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Struguri - beneficii si contraindicatii pentru sanatate. Sunt sau nu recomandati in dieta unui pacient cu diabet Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri pamantene de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere Cresterile de la 60% la 600% au ajuns o simpla amintire: platformele de livrari raporteaza scaderi sau plusuri "pamantene" de vanzari. Mai mult, doua din trei companii sunt pe pierdere SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza SUA au admis Qatar in programul Visa Waiver de scutire de viza Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Scandal in Centrul Vechi, la Botosani: zeci de oameni au sarit sa impiedice incatusarea a doi frati. Au intervenit politia si jandarmii Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru! Strigatul disperat al unui tata al carui copil lupta in fiecare zi sa traiasca: "Donarea de celule STEM il poate salva pe Niko al nostru!"

Articole

Stiri locale




Enigma Oamenilor in Albastru: FSB implicat in atacurile teroriste

publicat 2024-03-27 16:45:10 (Puterea)
Enigma Oamenilor in Albastru: FSB implicat in atacurile teroriste In urma tragicului atac terorist din Rusia, un aspect al investigatiei ridica numeroase semne de intrebare si alimenteaza speculatiile despre posibila implicare a serviciilor secrete rusesti, FSB. Aceasta ipoteza, care se raspandeste tot mai mult in societatea rusa, este alimentata de informatii aparute in mass-media si pe retelele de socializare, subliniind prezenta unor indivizi cunoscuti […]The post Enigma Oamenilor in Albastru: FSB implicat in atacurile teroriste appeared first on... ...continuare.

Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru functia de viceprimar al Capitalei. "Acum ma intereseaza mai mult"

publicat 2024-03-27 16:45:10 (Puterea)
Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru functia de viceprimar al Capitalei. Acum ma intereseaza mai mult Deputatul PSD Dan Cristian Popescu a fost propus miercuri in sedinta de catre conducerea PSD pentru functia de viceprimar al Capitalei. Dan Cristian Popescu, propus de PSD pentru functia de viceprimar al Capitalei! Desi numele sau a fost vehiculat pentru a candida la Primaria Sectorului 2, iata ca acum se va arunca in lupta electorala […]The post Dan Cristian Popescu, candidatul PSD pentru functia de viceprimar al Capitalei. "Acum ma intereseaza mai mult" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, participa la o descindere impotriva mafiei deseurilor!

publicat 2024-03-27 15:00:20 (Puterea)
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, participa la o descindere impotriva mafiei deseurilor! Ministrul Mediului, Mircea Fechet, participa la o operatiune majora. Actiunea se desfasurat in Sarulesti-Gara, judetul Calarasi. Scopul? Combaterea gestionarii ilegale a deseurilor! Confiscari la fata locului In timpul raidului, au fost vizate mai multe proprietati. Autoritatile au descoperit cantitati mari de fier vechi, electrocasnice, si autoturisme vechi. Toate urmau sa fie vandute ilegal. Bunurile confiscate […]The post Ministrul Mediului, Mircea Fechet, participa la o descindere... ...continuare.

Sistemul securist din Romania incearca cu orice pret sa-l opreasca pe Piedone spre Primaria Capitalei

publicat 2024-03-27 15:00:20 (Puterea)
Sistemul securist din Romania incearca cu orice pret sa-l opreasca pe Piedone spre Primaria Capitalei USR, partidul care cat a fost la guvernare nu a facut decat sa blocheze totul si sa ceara oameni la puscarie, incearca sa blocheze ascensiunea lui Cristian Popescu Piedone. Partidul securistilor de la USR, dovedit ca nu a facut nimic cat a fost la guvernare si ca a blocat toate proiectele benefice pentru populatie, depune […]The post Sistemul securist din Romania incearca cu orice pret sa-l opreasca pe Piedone spre Primaria Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Modestia, floare rara: Oana Sivache s-a comparat cu Navalnii, dupa ce DNA a facut-o inculpat intr-un dosar de coruptie!

publicat 2024-03-27 15:00:20 (Puterea)
Modestia, floare rara: Oana Sivache s-a comparat cu Navalnii, dupa ce DNA a facut-o inculpat intr-un dosar de coruptie! Astazi, la iesirea de la audierile DNA, Oana Sivache, directorul general al ASSMB, a negat orice acuzatie de coruptie. „Niciodata nu am luat spaga, nu am cerut, nu am dat un leu,” a spus aceasta, vizibil afectata. Mafiotii spitalelor se cam toarna intre ei Intrebata de jurnalisti daca regreta ca l-a denuntat la DNA pe […]The post Modestia, floare rara: Oana Sivache s-a comparat cu Navalnii, dupa ce DNA a facut-o inculpat intr-un dosar de coruptie! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Regele Charles al III-lea este asteptat, duminica, la slujba pascala

publicat 2024-03-27 13:31:45 (Puterea)
Regele Charles al III-lea este asteptat, duminica, la slujba pascala Regele Charles al III-lea va participa, duminica, la traditionala slujba de Paste la Windsor, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. Este stiut ca Regele este in prezent sub tratament pentru cancer. Regele Charles al III-lea va merge duminica dimineata la Capela Sf. George din Windsor, impreuna cu regina Camilla si alti membri ai familiei regale. […]The post Regele Charles al III-lea este asteptat, duminica, la slujba pascala appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Directorul spitalului Coltea, audiat de DNA

publicat 2024-03-27 13:31:41 (Puterea)
Directorul spitalului Coltea, audiat de DNA Directorul spitalului Coltea din Bucuresti, Ioan Bogdan Furtuna, este audiat de catre anchetatorii DNA de la Sectia I. Potrivit unor informatii pe surse, audierile ar avea legatura cu modul in care s-au desfasurat mai multe licitatii pentru serviciile IT necesare spitalului pe care il conduce. Vizata de acelasi dosar este si directoarea ASSMB Oana Sivache. […]The post Directorul spitalului Coltea, audiat de DNA appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cum sa iti retragi banii cash ramasi pe cardurile de energie

publicat 2024-03-27 12:31:18 (Puterea)
Cum sa iti retragi banii cash ramasi pe cardurile de energie Romanii mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a retrage banii cash necheltuiti de pe cardurile de energie, inainte ca acestia sa se piarda. Desi sezonul rece este pe final, exista inca posibilitatea de a beneficia de acesti bani, iar noi iti prezentam pasii de urmat pentru a-i incasa. Context si reguli La sfarsitul […]The post Cum sa iti retragi banii cash ramasi pe cardurile de energie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Premiera in Justitia romaneasca! Prima pedeapsa in instanta pentru bullying!

publicat 2024-03-27 12:31:17 (Puterea)
Un elev de 16 ani a fost condamnat la un an si jumatate de detentie dupa ce si-a agresat doi colegi de clasa. Acest caz de bullying i-a ingrozit pana si pe judecatori. Verdictul lor este primul semn ca autoritatile iau atitudine si pedepsesc violenta in mod real. Ce s-a intamplat Asistam la o premiera […]The post Premiera in Justitia romaneasca! Prima pedeapsa in instanta pentru bullying! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cosmin Tabara, demis de la PNL Timisoara si inlocuit de Cristian Busoi, europarlamentarul veteran

publicat 2024-03-27 12:31:16 (Puterea)
Cosmin Tabara, demis de la PNL Timisoara si inlocuit de Cristian Busoi, europarlamentarul veteran Cosmin Tabara, presedintele PNL Timisoara, spune ca a aflat din Japonia ca a fost demis de catre conducerea centrala a partidului, la "solicitarea" fostului primar Nicolae Robu. Locul lui urmeaza sa fie luat de catre europarlamentarul veteran Cristian Busoi. Tabara vorbeste de razbunarea lui Robu, ex-presedinte PNL Timis, care ii indeparteaza pe toti cei care […]The post Cosmin Tabara, demis de la PNL Timisoara si inlocuit de Cristian Busoi, europarlamentarul veteran appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.