EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Nu mi-e frica de Bau-Bau! Sa fie clar, nu ma retrag!" Cristian Popescu Piedone ii desfiinteaza pe cei de la USR

publicat 2024-03-27 19:45:38 (Puterea)
Nu mi-e frica de Bau-Bau! Sa fie clar, nu ma retrag! Cristian Popescu Piedone ii desfiinteaza pe cei de la USR Cristian Popescu Piedone, candidat independent la Primaria Capitalei, a ripostat vehement acuzatiilor aduse de catre membrii USR, reiterand hotararea sa de a continua lupta electorala, indiferent de adversitati. In urma unei plangeri penale depuse la DNA de catre Alexandru Dimitriu, reprezentant USR, Popescu Piedone nu s-a lasat intimidat si a accentuat ca nu se va […]The post "Nu mi-e frica de Bau-Bau! Sa fie clar, nu ma retrag!" Cristian Popescu Piedone ii desfiinteaza pe cei de la... ...continuare.

Ciolacu are o solutie pentru intrarea mai rapida a Republicii Moldova in UE

publicat 2024-03-27 19:45:38 (Puterea)
Ciolacu are o solutie pentru intrarea mai rapida a Republicii Moldova in UE In contextul unei intalniri bilaterale marcate de semnificatia unirii Basarabiei cu Romania, premierul Marcel Ciolacu a facut o declaratie indrazneata. Republica Moldova aspira la statutul european, iar drumul catre Uniunea Europeana poate fi mai rapid decat se asteapta. Solutia concreta ramane, deocamdata, un mister. Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a subliniat dorinta populatiei de […]The post Ciolacu are o solutie pentru intrarea mai rapida a Republicii... ...continuare.

Deputata Cristina Rizea paraseste USR si se alatura PSD: M-a obligat sa-mi platesc locul in rate

publicat 2024-03-27 19:45:38 (Puterea)
Deputata Cristina Rizea paraseste USR si se alatura PSD: M-a obligat sa-mi platesc locul in rate Cristina Rizea, fosta deputata in Parlamentul Romaniei, a facut o mutare surprinzatoare, trecand de la USR-PLUS la PSD Constanta. Anuntul a fost facut de Felix Stroe, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Constanta, confirmand ca Rizea va candida la Primaria Valu lui Traian. Motivul principal al schimbarii partidului a fost dezvaluit de catre Rizea insasi, care […]The post Deputata Cristina Rizea paraseste USR si se alatura PSD: M-a obligat sa-mi platesc locul in rate appeared first... ...continuare.

Cum vrea ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, sa-i aduca in tara pe romani. "Sa fie pusi in valoare aici, acasa"

publicat 2024-03-27 19:45:38 (Puterea)
Cum vrea ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, sa-i aduca in tara pe romani. Sa fie pusi in valoare aici, acasa Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a participat recent ca speaker la Conferintei "Human Revolution. Resursele Umane – Parteneri in Construirea Viitorului", de unde a tras niste concluzii importante, despre care a vorbit printr-o postare pe Facebook. Cum vrea ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, sa-i aduca in tara pe romani? Ei bine, ministrul a scris intr-o […]The post Cum vrea ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, sa-i aduca in tara pe romani. "Sa fie pusi in valoare... ...continuare.

Peste 8.000 de animale sterilizate gratuit in Ilfov! Campania continua

publicat 2024-03-27 18:30:23 (Puterea)
Peste 8.000 de animale sterilizate gratuit in Ilfov! Campania continua Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, a ramas si el uimit de succesul pe care l-a avut campania de sterilizare a animalelor de companie din judet. Peste 8.000 de animale din judetul Ilfov au fost sterilizate gratuit, iar cifrele l-au uimit chiar si pe presedintele Consiliului Judetean, Hubert Thuma. Si nu este singurul. A recunoscut […]The post Peste 8.000 de animale sterilizate gratuit in Ilfov! Campania continua appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Regimentul lui Napoleon se pregateste sa lupte in Ucraina: Macron se tine de cuvant!

publicat 2024-03-27 18:30:23 (Puterea)
Regimentul lui Napoleon se pregateste sa lupte in Ucraina: Macron se tine de cuvant! Franta se afla in pragul unei decizii cruciale: trimiterea Regimentului 126 Infanterie in Ucraina. Aceasta unitate militara are un istoric bogat de lupta impotriva Rusiei. Infanteria de elita este pregatita sa intre in actiune in contextul tensiunilor crescute din regiunea respectiva. Iata ce se stie pana acum despre aceasta miscare strategica. Despre Regimentul 126 Infanterie […]The post Regimentul lui Napoleon se pregateste sa lupte in Ucraina: Macron se tine de cuvant! appeared first... ...continuare.

Rares Hopinca desemnat candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, iar Adrian Vigheciu la Sectorul 5

publicat 2024-03-27 18:30:23 (Puterea)
Rares Hopinca desemnat candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, iar Adrian Vigheciu la Sectorul 5 In cadrul sedintei Consiliului Politic National al PSD, desfasurata miercuri, Rares Hopinca, actualul Prefect al Capitalei, a fost desemnat candidatul partidului la Primaria Sectorului 2 din Bucuresti. Aceasta decizie vine in contextul in care PSD si PNL au convenit sa sustina candidati comuni la toate primariile din Bucuresti. Surse din interiorul partidului au confirmat ca […]The post Rares Hopinca desemnat candidatul PSD la Primaria Sectorului 2, iar Adrian Vigheciu la Sectorul 5... ...continuare.

Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primaria Constanta. Decizie de ultima ora

publicat 2024-03-27 17:30:13 (Puterea)
Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primaria Constanta. Decizie de ultima ora Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, a fost desemnat de Consiliul Politic al PSD sa candideze pentru Primaria Constanta. Candidatul a confirmat. Asadar, presedintele ANPC, Horia Constantinescu, este candidatul PSD pentru Primaria Constanta. Decizie de ultima ora a fost luata in Consiliul Politic al PSD, iar Constantinescu a confirmat informatia. Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru […]The post Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru... ...continuare.

Romania ajuta Republica Moldova sa intre in UE dar Ciolacu are o propunere directa. "Avem o varianta si mai scurta de a fi in UE si mult mai rapida"

publicat 2024-03-27 16:45:10 (Puterea)
Romania ajuta Republica Moldova sa intre in UE dar Ciolacu are o propunere directa. Avem o varianta si mai scurta de a fi in UE si mult mai rapida Presedintele Parlamentului de la Chisinau, Igor Grosu, a declarat ca populatia Republicii Moldova doreste sa traiasca intr-un stat care sa-i ofere prosperitate si siguranta, ca si populatia Basarabiei in anul 1918, iar premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, l-a asigurat ca "avem o varianta si mai scurta de a fi in Uniunea Europeana si mult mai rapida". […]The post Romania ajuta Republica Moldova sa intre in UE dar Ciolacu are o propunere directa. "Avem o varianta si mai scurta de a fi in... ...continuare.

Previziunea lui Marcel Ciolacu! Cati europarlamentari va avea alianta PSD-PNL

publicat 2024-03-27 16:45:10 (Puterea)
Previziunea lui Marcel Ciolacu! Cati europarlamentari va avea alianta PSD-PNL Dupa cum se stie deja, PSD si PNL au decis sa formeze o alianta pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc pe data de 9 iunie, in aceeasi zi cu alegerile locale. Ei bine, Marcel Ciolacu a spus acum cate posturi de europarlamentar considera ca va castiga alianta. Previziunea lui Marcel Ciolacu pentru europarlamentare! Presedintele […]The post Previziunea lui Marcel Ciolacu! Cati europarlamentari va avea alianta PSD-PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.