EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Descoperire epocala: planurile dronei romanesti au fost capturate!

publicat 2024-04-06 09:15:43 (Puterea)
Descoperire epocala: planurile dronei romanesti au fost capturate! S-a vorbit deja, cu pasiune, despre nevoia unui sistem modern si performant de aparare, care sa slujeasca Romania noastra atunci cand potentialii inamici se vor napusti sa atace. Ministerul Cercetarii si Inovarii a anuntat deja un obiectiv indraznet: drona romaneasca. Condusi de intuitie dar si de un pont neasteptat, trei bravi jurnalisti au simtit de […]The post Descoperire epocala: planurile dronei romanesti au fost capturate! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Saptamana Politica Romaneasca: paine pentru slugi, circ pentru toata lumea

publicat 2024-04-06 09:15:41 (Puterea)
Saptamana Politica Romaneasca: paine pentru slugi, circ pentru toata lumea Un val de investitii se abate asupra Romaniei. Nu din afara, deocamdata dinauntru. De aceea trebuie vazut ca un val de caldura sahariana, care va provoca deshidratare, ameteala, confuzie, miraje. Si va pune in miscare mecanismele subtile (si nu prea) de parazitare, binecunoscute. Fiindca, nu-i asa, acolitii Puterii trebuie sa aiba, totusi, ceva de produs […]The post Saptamana Politica Romaneasca: paine pentru slugi, circ pentru toata lumea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Satul unde fermierii fac cea mai gustoasa branza, inregistrata la OSIM

publicat 2024-04-06 07:45:28 (Puterea)
Satul unde fermierii fac cea mai gustoasa branza, inregistrata la OSIM Romania se poate mandri cu preparate traditionale de-a dreptul gustoase. Este si cazul branzei produse de fermierii din satul Salcia Tudor-Gulianca, aflat la 70 de kilometri de municipiul Braila. In inima judetului Braila, povestea branzei de Gulianca a captivat atentia iubitorilor de gastronomie. Gustul branzei este dat de iarba care creste pe solul bogat in […]The post Satul unde fermierii fac cea mai gustoasa branza, inregistrata la OSIM appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 6 aprilie 2024. Zodia care astazi este tentata sa insele

publicat 2024-04-06 07:00:36 (Puterea)
Horoscop 6 aprilie 2024. Zodia care astazi este tentata sa insele Vedeti ce scrie si astazi la horoscop! In randurile de mai jos veti gasi ce le-au rezervat astrele tuturor zodiilor. Unele vor avea parte de odihna mult cautata. Berbec Horoscop 6 aprilie 2024. Astazi, Berbecii nu par sa fie pe aceeasi lungime de unda cu cei apropiati. Nu prea ii inteleg si nu le inteleg […]The post Horoscop 6 aprilie 2024. Zodia care astazi este tentata sa insele appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cat costa un bilet de tren pana la Instanbul? CFR Calatori a facut anuntul

publicat 2024-04-06 07:00:36 (Puterea)
Cat costa un bilet de tren pana la Instanbul? CFR Calatori a facut anuntul Romanii vor putea merge in destinatiile lor preferate cu trenul. Astfel, in perioada 14 iunie - 14 octombrie 2024, trenul international "Romania" va asigura legatura directa intre Bucuresti si Istanbul/Halkali, Varna, Sofia si retur. Ce pret vor avea biletele de tren Biletele de tren au fost deja puse spre vanzare de catre CFR Calatori. Romanii […]The post Cat costa un bilet de tren pana la Instanbul? CFR Calatori a facut anuntul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Micul Einstein" de Mehedinti si inventiile sale geniale

publicat 2024-04-06 00:00:18 (Puterea)
Micul Einstein de Mehedinti si inventiile sale geniale Un tanar din Mehedinti, Vladimir Virzov, este numit "Micul Einstein" datorita inventiilor sale extraordinare. Ultima sa realizare: o baterie nucleara KN-9 care are puterea de a alimenta cu electricitate un cartier rezidential nu mai putin de un secol. Pare incredibil dar cand vorbim de asa o performanta, ne-am gandi la cine stie ce aparatura sofisticata […]The post "Micul Einstein" de Mehedinti si inventiile sale geniale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sunt sau nu sunt mai scumpe alimentele de baza in Romania? Bolos: "E o enigma"

publicat 2024-04-05 22:45:23 (Puterea)
Sunt sau nu sunt mai scumpe alimentele de baza in Romania? Bolos: E o enigma Ministrul Finantelor, Marcel Bolos, sustine ca a cumparat cu 500 de lei alimente din piata, suficiente pentru o saptamana si jumatate. Cu toate acestea, ramane o "enigma" daca alimentele de baza sunt mai scumpe in Romania decat in tarile din Vest. "Am fost in piata, merg des. Preturile sunt destul de mari. Cu toate eforturile […]The post Sunt sau nu sunt mai scumpe alimentele de baza in Romania? Bolos: "E o enigma" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone a spus tot! Motivul pentru care coalitia PSD-PNL a refuzat sa il mai sustina la alegeri. "Dealurile Cotroceniului nu m-au dorit" VIDEO

publicat 2024-04-05 22:45:23 (Puterea)
Piedone a spus tot! Motivul pentru care coalitia PSD-PNL a refuzat sa il mai sustina la alegeri. Dealurile Cotroceniului nu m-au dorit VIDEO Cristian Popescu Piedone a dezvaluit care a fost, de fapt, motivul pentru care alianta PSD-PNL si-a retras sustinerea pentru el la alegerile locale din 9 iunie. Edilul Sectorului 5 a dat de inteles ca in aceasta ecuatie politica s-a implicat presedintele Klaus Iohannis si chiar el ar fi fost cel care s-a opus sustinerii sale […]The post Piedone a spus tot! Motivul pentru care coalitia PSD-PNL a refuzat sa il mai sustina la alegeri. "Dealurile Cotroceniului nu m-au dorit" VIDEO appeared... ...continuare.

Luni incepe "Sea Shield 2024", cel mai complex exercitiu militar naval din Romania

publicat 2024-04-05 22:45:23 (Puterea)
Luni incepe Sea Shield 2024, cel mai complex exercitiu militar naval din Romania Luni, 8 aprilie, in intervalul orar 08.50-10.00, in portul Constanta, la Terminalul Pasageri, va avea loc ceremonia de deschidere a exercitiului naval multinational "Sea Shield 24". In cadrul festivitatii vor fi prezentate scopul, obiectivele, fortele participante si modurile de desfasurare ale exercitiului. Fortele Navale Romane organizeaza, in perioada 8 – 21 aprilie, exercitiul naval multinational […]The post Luni incepe "Sea Shield 2024", cel mai complex exercitiu militar... ...continuare.

Doze concentrate de sanatate din seminte de floarea soarelui, dovleac, in...

publicat 2024-04-05 22:00:27 (Puterea)
Doze concentrate de sanatate din seminte de floarea soarelui, dovleac, in... Seminte de floarea soarelui, dovleac, in... Ele ofera doze concentrate de elemente extrem de valoroase, care au un important efect terapeutic.     Seminte de floarea soarelui. Sunt o sursa naturala de seleniu, de antioxidanti si vitamina E, care ofera protectie celulelor si previn problemele oculare legate de inaintarea in varsta. Se recomanda semintele crude, care pot […]The post Doze concentrate de sanatate din seminte de floarea soarelui, dovleac, in... appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.