EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Armata israeliana recunoaste ca uciderea a 7 persoane din convoiul umanitar pentru Gaza a fost "o greseala grava"

publicat 2024-04-06 13:30:14 (Puterea)
Armata israeliana recunoaste ca uciderea a 7 persoane din convoiul umanitar pentru Gaza a fost o greseala grava Fortele de Aparare ale Israelului (FDI) si-au recunoscut vinovatia si au demis doi ofiteri superiori in urma unei anchete privind atacurile aeriene care au ucis luni 7 lucratori umanitari ai convoiului cu mancare pentru Fasia Gaza. Armata israeliana a luat aceasta decizie in urma revoltei globale, inclusiv in randul celor mai apropiati aliati ai Israelului, […]The post Armata israeliana recunoaste ca uciderea a 7 persoane din convoiul umanitar pentru Gaza a fost "o greseala grava"... ...continuare.

Solutii de finantare pentru Autostrada Nordului

publicat 2024-04-06 13:30:14 (Puterea)
Solutii de finantare pentru Autostrada Nordului Ministerul Transporturilor cauta in continuare solusii de finantare pentru Autostrada Nordului. In acest moment,cConstruirea drumurilor de mare viteza nu beneficiaza de fonduri nici prin PNRR si nici de bani din alte proiecte europene. Pentru a construi Autostrada Mordului, Ministerul Transporturilor a luat din nou in calcul varianta parteneriatului public-privat. Acesta ar putea fi o solutie, […]The post Solutii de finantare pentru Autostrada Nordului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

O firma din Constanta, plina de datorii, contract de 12 milioane de euro la Aeroportul Henri Coanda

publicat 2024-04-06 12:30:29 (Puterea)
O firma din Constanta, plina de datorii, contract de 12 milioane de euro la Aeroportul Henri Coanda Contract impresionant castigat de o asociere de doua firme, printre care si una din Constanta, ingropata in datorii, cu Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti. Euskadi SRL din Timisoara si Allplan Proiect SRL cu sediul in Constanta se vor ocupa de proiectarea si executia lucrarilor pentru reabilitarea retelei apa-canal, inclusiv hidranti exteriori la cel mai […]The post O firma din Constanta, plina de datorii, contract de 12 milioane de euro la Aeroportul Henri Coanda... ...continuare.

Cancelarul german Olaf Scholz, vizita in Romania. Va fi primit sambata de premierul Marcel Ciolacu

publicat 2024-04-06 12:30:29 (Puterea)
Cancelarul german Olaf Scholz, vizita in Romania. Va fi primit sambata de premierul Marcel Ciolacu Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, are programata sambata o vizita in Romania si urmeaza sa fie primit de premierul Marcel Ciolacu, cei doi urmand a participa la intalnirea liderilor Partidului Socialistilor Europeni. Cancelarul german Olaf Scholz, vizita in Romania Discutiile dintre Olaf Scholz si Marcel Ciolacu se vor axa, printre altele, pe chestiuni bilaterale, de securitate […]The post Cancelarul german Olaf Scholz, vizita in Romania. Va fi primit sambata de premierul Marcel... ...continuare.

Cardurile rusilor MIR au fost blocate in strainatate

publicat 2024-04-06 12:30:29 (Puterea)
Cardurile rusilor MIR au fost blocate in strainatate Cardurile rusilor denumite MIR au fost blocate pentru tranzactii in strainatate. Rusii nu mai pot sa utilizeze aceste carduri din cauza sanctiunilor occidentale. In unele tari nu pot face nici macar un transfer. Chiar si unele tarile prietenoase cu regimul lui Putin refuza sa mai lucreze cu aceste carduri. Cardurile MIR folosite de rusi au […]The post Cardurile rusilor MIR au fost blocate in strainatate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cine ar putea fi noul prefect de Galati

publicat 2024-04-06 11:30:35 (Puterea)
Cine ar putea fi noul prefect de Galati Prefectul impus de PSD, Claudiu-Sorin Gavril, a demisionat la inceputul acestei luni, iar locul sau ar putea fi luat de catre un secretar de stat de la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene. Potrivit informatiilor noastre, avocata Andreea Naggar este propunerea PSD Galati pentru functia de prefect al judetului, dupa ce postul a ramas vacant dupa […]The post Cine ar putea fi noul prefect de Galati appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un nou scandal in coalitie. Adrian Solomon (PSD) l-a atacat dur pe liberalul Nelu Tataru de fata cu Marcel Ciolacu. Reactia premierului

publicat 2024-04-06 10:45:18 (Puterea)
Un nou scandal in coalitie. Adrian Solomon (PSD) l-a atacat dur pe liberalul Nelu Tataru de fata cu Marcel Ciolacu. Reactia premierului Un nou scandal in coalitia de guvernare. Presedintele PSD Vaslui, Adrian Solomon, l-a atacat dur pe fostul ministrul al Sanatatii, Nelu Tataru, care si-a anuntat recent candidatura pentru presedintia Consiliului Judetean Vaslui, spunand ca nu este potrivit pentru acea functie. In fata delegatilor prezenti la Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Vaslui, Solomon a transmis ca […]The post Un nou scandal in coalitie. Adrian Solomon (PSD) l-a atacat dur pe liberalul Nelu Tataru de fata... ...continuare.

Cristian Busoi, ejectat de la Bruxelles, recuperat la Timisoara

publicat 2024-04-06 10:45:18 (Puterea)
Cristian Busoi, ejectat de la Bruxelles, recuperat la Timisoara Cristian Busoi, unul dintre "veteranii" liberali de la Bruxelles, nu se mai regaseste pe lista actuala de europarlamentari, dar, in schimb, s-a reorientat si a preluat fraiele unei importante organizatii municipale a PNL. Cristian Busoi, cel mai longeviv liberal din Parlamentul European, a fost ejectat de pe lista comuna PSD-PNL pentru alegerile din 9 iunie […]The post Cristian Busoi, ejectat de la Bruxelles, recuperat la Timisoara appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Calea Victoriei redevine pietonala incepand din acest weekend

publicat 2024-04-06 10:45:17 (Puterea)
Calea Victoriei redevine pietonala incepand din acest weekend Din 6 aprilie, ia startul cea de-a patra editie a evenimentului "Strazi deschise Bucuresti – Promenada urbana", in cadrul careia, in fiecare weekend, mai multe artere ale Capitalei devin pietonale temporare. Printre acestea se numara si Calea Victoriei. Calea Victoriei redevine pietonala Incepand din weekend-ul 6-7 aprilie, bucurestenii se vor putea plimba din nou in […]The post Calea Victoriei redevine pietonala incepand din acest weekend appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se ingroasa gluma in energie! Producatorii de curent platesc sa li se ia marfa

publicat 2024-04-06 09:30:26 (Puterea)
Se ingroasa gluma in energie! Producatorii de curent platesc sa li se ia marfa Energia tranzactionata astazi pe piata pentru ziua urmatoare (PZU) in intervalul orar 15:00-16:00 se vinde la pretul de -142 lei/MWh, stabilind un nou record de pret negativ. Astazi, pe piata energiei electrice, se inregistreaza o realitate din ce in ce mai comuna si mai pronuntata: pretul negativ. Conform datelor furnizate de operatorul pietei, OPCOM, pretul […]The post Se ingroasa gluma in energie! Producatorii de curent platesc sa li se ia marfa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.