EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Au inceput lucrarile la noul spital TBC din Bucuresti. Proiectul va costa 72 de milioane de euro FOTO&VIDEO

publicat 2024-04-10 17:00:19 (Puterea)
Au inceput lucrarile la noul spital TBC din Bucuresti. Proiectul va costa 72 de milioane de euro FOTO&VIDEO Un nou spital va fi construit in Sectorul 4 al Capitalei. Administratia condusa de Daniel Baluta a obtinut o finantare de peste 70 de milioane de euro prin PNRR pentru a infiinta un Centru de Diagnostic, Tratament si Cercetare a Tuberculozei. Noua unitate medicala va fi ridicata pe terenul pe care a functionat in trecut Pavilionul […]The post Au inceput lucrarile la noul spital TBC din Bucuresti. Proiectul va costa 72 de milioane de euro FOTO&VIDEO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

De ce s-a referit Piedone la Cirstoiu drept "ala micu"? A venit acum raspunsul

publicat 2024-04-10 17:00:19 (Puterea)
De ce s-a referit Piedone la Cirstoiu drept ala micu? A venit acum raspunsul Cristian Popescu Piedone a folosit un apelativ care l-a deranjat pe contracandidatul sau, Catalin Cirstoiu, sustinut de alianta PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. Iata cu ce explicatii a venit acum Piedone. Se incing spiritele pentru Primaria Capitalei, iar Cristian Popescu Piedone incepe sa fie mentionat din ce in ce mai des de alianta PSD-PNL. Ultimul atac […]The post De ce s-a referit Piedone la Cirstoiu drept "ala micu"? A venit acum raspunsul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicusor Dan, infrangere in instanta! A fost respinsa cererea de anulare a autorizatiei pentru One Lake District

publicat 2024-04-10 15:30:18 (Puterea)
Nicusor Dan, infrangere in instanta! A fost respinsa cererea de anulare a autorizatiei pentru One Lake District Dezvoltatorul One Lake District poate continua lucrarile dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins in totalitate cererea de anulare a autorizatiei de construire depusa de Primaria Municipiului Bucuresti. Tribunalul Bucuresti a respins in totalitate cererea de chemare in judecata formulata de Municipiul Bucuresti si de Primarul General, Nicusor Dan, referitoare la anularea si suspendarea autorizatiei de […]The post Nicusor Dan, infrangere in instanta! A fost respinsa cererea de anulare a... ...continuare.

Avioane de hartie: aberatii, piste false, manipulari ieftine

publicat 2024-04-10 15:30:18 (Puterea)
Avioane de hartie: aberatii, piste false, manipulari ieftine In prag de alegeri locale in Bucuresti, institutiile de presa par sa se intreca in comandarea de sondaje, fiecare incercand sa influenteze intentiile de vot ale locuitorilor Capitalei. Insa, in spatele acestor sondaje se ascunde adesea o manipulare subtila, menita sa contureze o anumita perspectiva asupra candidatilor si a atmosferei politice. In timp ce bucurestenii […]The post Avioane de hartie: aberatii, piste false, manipulari ieftine appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Avioanele britanice reiau misiunea de protectie in spatiul aerian al Romaniei

publicat 2024-04-10 15:30:18 (Puterea)
Marea Britanie a trimis din nou un detasament al RAF (Fortele Aeriene Regale) pentru a asigura protectia spatiului aerian al Romaniei, care face parte din spatiul aerian al NATO. Ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Excelenta Sa Giles Portman, au participat, in ziua de 9 aprilie 2024, in Baza 57 […]The post Avioanele britanice reiau misiunea de protectie in spatiul aerian al Romaniei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Razboi la Campina: Neptun SA il da in judecata pe primarul Moldoveanu

publicat 2024-04-10 15:30:18 (Puterea)
Razboi la Campina: Neptun SA il da in judecata pe primarul Moldoveanu In urma unui abuz de putere presupus, SC Neptun SA din Campina a decis sa ia masuri legale, angajand o casa de avocatura pentru a pregati o plangere penala impotriva primarului Ioan Alin Moldoveanu si a unei parti a Consiliului Local. Intrunit intr-o sedinta extraordinara, Consiliul de Administratie al SC Neptun SA Campina a luat […]The post Razboi la Campina: Neptun SA il da in judecata pe primarul Moldoveanu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cand devine IA mai destept decat orice fiinta umana: ce crede Elon Musk

publicat 2024-04-10 15:30:18 (Puterea)
Cand devine IA mai destept decat orice fiinta umana: ce crede Elon Musk Elon Musk, liderul puternic din domeniul tehnologiei, dar si alte figuri publice au tras de multa vreme un semnal de alarma cu privire la potentialele pericole ale tehnologiei IA. Elon Musk a contribuit major la dezvoltarea jucariei IA si nu a fost niciodata tacut in ceea ce priveste aceasta problema. Acum, CEO-ul multiplu sustine ca […]The post Cand devine IA mai destept decat orice fiinta umana: ce crede Elon Musk appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Teste antidrog si analize de sange pentru elevii din Bucuresti

publicat 2024-04-10 15:30:18 (Puterea)
Teste antidrog si analize de sange pentru elevii din Bucuresti Elevii din Bucuresti ar putea fi testati cu aparatele Drug Test la scoala. Testele vor fi efectuate de medici sau de experti antidrog.  Aceasta este una dintre propunerile autoritatilor din Bucuresti. Pentru combaterea acestui fenomen, autoritatile iau in calcul si introducerea obligativitatii efectuarii unor analize de sange anuale inainte de inceperea anului scolar, precum si […]The post Teste antidrog si analize de sange pentru elevii din Bucuresti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone vrea o confruntare directa cu Cirstoiu! "Nu sa vina cu mamica sau taticul"

publicat 2024-04-10 15:30:18 (Puterea)
Piedone vrea o confruntare directa cu Cirstoiu! Nu sa vina cu mamica sau taticul PUSL si-a depus la Biroul Electoral Cental lista candidatilor la europarlamentare, cu 310.000 de semnaturi, presedintele Cristian Popescu Piedone afirmand ca va incepe campania si precizand ca pana acum ceea ce a facut a fost doar antrenamentul. Liderul PUSL, Cristian Popescu Piedone, a fost azi la Biroului Electoral Central (BEC) sa isi inscrie candidatii la […]The post Piedone vrea o confruntare directa cu Cirstoiu! "Nu sa vina cu mamica sau taticul" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone: Ne-am saturat sa stam in genunchi si sa ne plece copii

publicat 2024-04-10 15:30:18 (Puterea)
Piedone: Ne-am saturat sa stam in genunchi si sa ne plece copii Cristian Popescu Piedone a fost azi la Biroului Electoral Central (BEC) sa isi inscrie candidatii la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Edilul a subliniat importanta reprezentarii Romaniei in Parlamentul European si a sustinut ca europarlamentarii vor lupta pentru ca tara sa fie respectata si sa nu fie vazuta doar ca o sursa de forta de munca ieftina […]The post Piedone: Ne-am saturat sa stam in genunchi si sa ne plece copii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.