EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Salariile din Romania, mai mari decat in Occident, spune Rares Bogdan. Romanii prefera, insa, strainatatea

publicat 2024-04-10 21:00:19 (Puterea)
Salariile din Romania, mai mari decat in Occident, spune Rares Bogdan. Romanii prefera, insa, strainatatea Chiar daca pare greu de crezut, iata ca salariile din Romania au ajuns sa le depaseasca pe cele din Occident! Cel putin asa sustine europarlamentarul Rares Bogdan. Rares Bogdan sustine ca salariile din Romania au ajuns sa fie mai mari chiar si decat cele din Occident! Europarlamentarul a vorbit despre adevaratele motive invocate de romani […]The post Salariile din Romania, mai mari decat in Occident, spune Rares Bogdan. Romanii prefera, insa, strainatatea appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Regizori" de accidente auto, saltati de mascati! Prejudiciu de zeci de mii de euro

publicat 2024-04-10 21:00:19 (Puterea)
Regizori de accidente auto, saltati de mascati! Prejudiciu de zeci de mii de euro Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Arges au destructurat o retea infractionala specializata in regizari de accidente auto. Sapte persoane au fost retinute. Oamenii legii au destructurat o retea de "regizori" de accidente auto, in judetul Arges. Sapte persoane au fost retinute, fiind acuzate de faptul ca ar fi cerut si primit bani de la societati […]The post "Regizori" de accidente auto, saltati de mascati! Prejudiciu de zeci de mii de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Baskanul UAT Gagauza din Moldova, a 3-a vizita la Moscova in ultimele luni. Acord cu Promsviazbank, sanctionata de SUA

publicat 2024-04-10 21:00:19 (Puterea)
Baskanul UAT Gagauza din Moldova, a 3-a vizita la Moscova in ultimele luni. Acord cu Promsviazbank, sanctionata de SUA In ultimele doua luni, baskanul pro-rus al autonomiei gagauze din sudul Republicii Moldova, Evghenia Gutul si-a intensificat intalnirile cu oficialii de la Kremlin, in aceste zile efectuand cea de a treia vizita la Moscova pentru a consolida relatiile Gagauziei cu Rusia. Baskanul (guvernatorul - n red) Unitatii Teritoriale Autonome (UAT) Gagauza din Republica Moldova, Evghenia […]The post Baskanul UAT Gagauza din Moldova, a 3-a vizita la Moscova in ultimele luni. Acord cu Promsviazbank,... ...continuare.

Romania, parte in scandalul eolienelor: China denunta "protectionismul" UE. Preturi mai mici cu 50% fata de producatorii europeni

publicat 2024-04-10 20:45:27 (Puterea)
Romania, parte in scandalul eolienelor: China denunta protectionismul UE. Preturi mai mici cu 50% fata de producatorii europeni China reactioneaza dur dupa ce Uniunea Europeana a lansat o ancheta asupra producatorilor de turbine eoliene subventionate de Beijing, care au legatura si cu Romania. Miercuri, China s-a declarat „foarte ingrijorata”, denuntand „protectionismul” si „masurile discriminatorii” ale UE in acest caz. Unul dintre producatori din China vizati de ancheta are un consortiu cu sediul in […]The post Romania, parte in scandalul eolienelor: China denunta... ...continuare.

Miliardari rusi apropiati de Putin, scosi de pe lista celor sanctionati dupa invadarea Ucrainei

publicat 2024-04-10 20:45:27 (Puterea)
Miliardari rusi apropiati de Putin, scosi de pe lista celor sanctionati dupa invadarea Ucrainei Doi oameni de afaceri rusi au fost scosi de pe lista persoanelor sanctionate de Uniunea Europeana din cauza invaziei Rusiei in Ucraina. Doi miliardari rusi au fost scosi de pe lista persoanelor sanctionate de UE, in urma unei decizii luate de Tribunalul General al Uniunii Europene. Magistratii au anulat pur si simplu miercuri sanctiunile impotriva […]The post Miliardari rusi apropiati de Putin, scosi de pe lista celor sanctionati dupa invadarea Ucrainei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Preafericitul Daniel vrea salarii mai mari pentru personalul neclerical

publicat 2024-04-10 19:15:23 (Puterea)
Preafericitul Daniel vrea salarii mai mari pentru personalul neclerical Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, a solicitat, miercuri, cresterea salariului personalului neclerical al cultelor recunoscute la nivelul salariului minim pe economie. Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a solicitat miercuri, in cadrul unei intalniri a reprezentantilor cultelor cu reprezentanti ai statului, cresterea salariului personalului neclerical al cultelor recunoscute la nivelul salariului minim pe economie. […]The post... ...continuare.

Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. "Asa este corect din punct de vedere moral"

publicat 2024-04-10 19:00:19 (Puterea)
Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. Asa este corect din punct de vedere moral Prefectul judetului Neamt, Adrian-Vasile Nita, si-a dat demisia, urmand sa candideze din partea PSD pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt. Adrian-Vasile Nita, prefectul de Neamt de doi ani si juumatate, a marturisit ca a considerat ca este corect sa isi depuna demisia, desi putea sa se suspende din functie, pentru a participa la competitia […]The post Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. "Asa este corect din punct de... ...continuare.

Inteligenta Artificiala prezice fiecare castigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, cu rezultate uimitoare!

publicat 2024-04-10 19:00:19 (Puterea)
Inteligenta Artificiala prezice fiecare castigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, cu rezultate uimitoare! Fiindca tot vorbim despre IA, iata si niste previziuni uluitoare pentru lumea fotbalului de elita. Inteligenta Artificiala a realizat previziuni pentru fiecare castigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, dezvaluind viitoare rezultate surprinzatoare. Cluburi ca Arsenal, Bayern Munchen, Manchester City, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Barcelona, Atletico Madrid si Borussia Dortmund se lupta in aceasta […]The post Inteligenta Artificiala prezice fiecare castigator al Ligii... ...continuare.

Padurile Romaniei, distruse de 7 producatori IKEA! Greenpeace trage un semnal de alarma

publicat 2024-04-10 19:00:17 (Puterea)
Padurile Romaniei, distruse de 7 producatori IKEA! Greenpeace trage un semnal de alarma O noua investigatie Greenpeace a luat urma lemnului provenit din padurile Romaniei! Astfel s-a ajuns ca 7 producatori de mobila aprovizioneaza magazinele IKEA din 13 tari! Padurile Romaniei sunt distruse de un numar de 7 producatori de mobila care isi vand produsele in magazinele IKEA! Asta a descoperit o investigatie Greenpeace care a luat urma […]The post Padurile Romaniei, distruse de 7 producatori IKEA! Greenpeace trage un semnal de alarma appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Traficant cu epoleti, retinut in judetul Mures. Descinderi la politist acasa

publicat 2024-04-10 17:00:19 (Puterea)
Traficant cu epoleti, retinut in judetul Mures. Descinderi la politist acasa Un politist din judetul Mures a fost retinut alaturi de o alta persoana, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. La descinderi, oamenii legii au descoperit substante halucinogene. Doua persoane, printre care si un politist, au fost retinute pentru trafic de droguri de procurorii DIICOT in judetul Mures, in urma mai multor perchezitii […]The post Traficant cu epoleti, retinut in judetul Mures. Descinderi la politist acasa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.