EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Turcii deschid inca un mare santier in Romania! Ca sa nu-l termine niciodata

publicat 2024-04-11 14:16:25 (Puterea)
Turcii deschid inca un mare santier in Romania! Ca sa nu-l termine niciodata Demararea lucrarilor la Sectiunea 2 a autostrazii Sibiu-Pitesti este o veste buna. Insa exista si una proasta: firmele turcesti nu sunt in stare sa termine niciodata la timp. Sectiunea 2 a autostrazii Sibiu-Pitesti, cu o lungime de 31,33 km, a intrat in santier, conform anuntului facut de directorul CNAIR, Cristian Pistol. Lucrarile sunt executate de […]The post Turcii deschid inca un mare santier in Romania! Ca sa nu-l termine niciodata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iranul intareste controlul asupra vestimentatiei: un nou atac la libertatea individuala

publicat 2024-04-11 13:01:30 (Puterea)
Iranul intareste controlul asupra vestimentatiei: un nou atac la libertatea individuala In Iran, drepturile si libertatile individuale par sa fie sub asalt in lumina recentelor masuri anuntate de politie pentru impunerea codului vestimentar islamic. Aceste masuri, anuntate la sfarsitul Ramadanului, demonstreaza o noua etapa in reglementarea stransa a modului in care oamenii isi pot exprima identitatea si credintele religioase. Potrivit noilor reguli, persoanele care nu respecta […]The post Iranul intareste controlul asupra vestimentatiei: un nou atac la libertatea... ...continuare.

Socrii lui Chereches, condamnati la inchisoare cu suspendare

publicat 2024-04-11 13:01:24 (Puterea)
In dosarul de coruptie al lui Catalin Chereches, o noua condamnare: socrii fostului primar din Baia Mare au primit pedepse cu suspendare pentru dare de mita. Tribunalul Mures i-a condamnat joi pe socrii lui Catalin Chereches la inchisoare cu suspendare pentru dare de mita in dosarul in care erau judecati. Claudia Gliga, soacra fostului primar […]The post Socrii lui Chereches, condamnati la inchisoare cu suspendare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

APIA, jefuita! 21 de persoane trimise in judecata pentru falsificarea de documente

publicat 2024-04-11 13:01:18 (Puterea)
APIA, jefuita! 21 de persoane trimise in judecata pentru falsificarea de documente Stupii fantoma! O schema elaborata de fraudare a APIA a fost demascata de procurorii DNA Pitesti.  Procurorii DNA Pitesti au trimis in judecata 21 de persoane acuzate de obtinerea frauduloasa de fonduri europene de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA). Prejudiciul cauzat este in valoare de 470.944 lei. Modul de operare a […]The post APIA, jefuita! 21 de persoane trimise in judecata pentru falsificarea de documente appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mana cereasca pentru SUA: a fost descoperit un urias zacamant de litiu

publicat 2024-04-11 13:01:12 (Puterea)
Mana cereasca pentru SUA: a fost descoperit un urias zacamant de litiu O recenta descoperire geologica a risipit ingrijorarile americanilor privind dependenta industriei lor de importul de litiu. Caldera McDermitt din Statele Unite ar contine cel mai mare zacamant de litiu din lume. Se estimeaza ca situl adaposteste zeci de milioane de tone de metal alcalin pretios. Acest lucru ar putea duce la mai multe modificari ale […]The post Mana cereasca pentru SUA: a fost descoperit un urias zacamant de litiu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

PSD pregateste deduceri pentru familiile cu venituri mici

publicat 2024-04-11 13:01:09 (Puterea)
PSD pregateste deduceri pentru familiile cu venituri mici PSD pregateste reforma fiscala care va prevede, printre altele, deduceri din impozitul pe venit in functie de numarul copiilor din familie, la fel ca in alte state europene. Premierul Marcel Ciolacu a anuntat deja ca prin astfel de facilitati fiscale vor fi dezvoltate serviciile de invatamant si after-school, gradinite, crese si institutii spitalicesti private. „Este […]The post PSD pregateste deduceri pentru familiile cu venituri mici appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Judetul Cluj va aparea pe harta industriei aerospatiale europene

publicat 2024-04-11 13:01:09 (Puterea)
Judetul Cluj va aparea pe harta industriei aerospatiale europene Grupul belgian Sonaca, un gigant in industria aerospatiala globala, a anuntat planuri pentru extinderea prezentei sale in Romania, cu o investitie semnificativa, de 38 milioane de euro, intr-o noua fabrica. Guvernul roman sprijina aceasta expansiune in industria aerospatiale prin acordarea unui ajutor de stat in valoare de 2,7 milioane de euro. Aceasta miscare strategica urmeaza […]The post Judetul Cluj va aparea pe harta industriei aerospatiale europene appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Anunt licitatie

publicat 2024-04-11 13:01:06 (Puterea)
A.N.I.F. - Filiala Teritoriala de I.F. CLUJ, cu sediul in municipiul Cluj-Napoca, strada Sobarilor, nr.36A, judetul Cluj, organizeaza licitatie pentru valorificarea prin vanzare a unui lot format din deseu fier (aproximativ 2990 kg), rezultate din dezmembrarea a 2 remorci. Preturile de pornire a licitatiei pentru deseurile rezultate sunt: deseu fier 0.90 lei/kg. Acestea pot fi […]The post Anunt licitatie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rata inflatiei in scadere! Marcel Ciolacu: "Datele demonstreaza ca viziunea propusa a fost corecta"

publicat 2024-04-11 13:01:05 (Puterea)
Rata inflatiei in scadere! Marcel Ciolacu: Datele demonstreaza ca viziunea propusa a fost corecta Institutul National de Statistica a anuntat joi ca rata anuala a inflatiei a coborat in luna martie 2024 la 6,61%, de la 7,23% in februarie. Marfurile alimentare s-au scumpit cu 2,81%, cele nealimentare cu 8,06%, iar serviciile cu 10,20%. „Indicele preturilor de consum in luna martie 2024, comparativ cu luna februarie 2024 a fost 100,42%. […]The post Rata inflatiei in scadere! Marcel Ciolacu: "Datele demonstreaza ca viziunea propusa a fost corecta" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone consolideaza cladirea veche a unei gradinite si face economii importante la bugetul Primariei Sector 5

publicat 2024-04-11 13:01:02 (Puterea)
Piedone consolideaza cladirea veche a unei gradinite si face economii importante la bugetul Primariei Sector 5 Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a vizitat santierul proaspat deschis la o cladire din 1930 care adaposteste o gradinita. Cristian Popescu Piedone a vizitat astazi santierul deschis la o cladire din 1930 care adaposteste o gradinita. Cladirea a fost inchisa din 2019 din cauza unor probleme birocratice si a proiectarii neconforme. "Aceasta e minunata […]The post Piedone consolideaza cladirea veche a unei gradinite si face economii importante la bugetul Primariei Sector 5... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.