EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ciolacu: "Mergem inainte MOMENTAN cu domnul Cirstoiu"

publicat 2024-04-11 21:15:28 (Puterea)
Ciolacu: Mergem inainte MOMENTAN cu domnul Cirstoiu Marcel Ciolacu a facut o declaratie care a pus pe jar clasa politica si nu numai! Presedintele PSD a spus ca, momentan, merge inainte cu Catalin Cirstoiu, candidatul PSD-PNL pentru Primaria Capitalei! Declaratie socanta facuta de presedintele PSD, Marcel Ciolacu, care a spus recent ca liderii coalitiei au decis "momentan" sa mearga inainte cu candidatura […]The post Ciolacu: "Mergem inainte MOMENTAN cu domnul Cirstoiu" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin a parasit Romania, dupa ce si-a incheiat mandatul la Bucuresti

publicat 2024-04-11 21:15:28 (Puterea)
Ambasadorul rus Valeri Kuzmin a parasit Romania, dupa ce si-a incheiat mandatul la Bucuresti La cateva zile dupa decesul sotiei, ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti si-a incheiat mandatul si a plecat defintiv la Moscova. Anuntul cu privire la incheierea mandatului lui Kuzmin a venit chiar din partea reprezentantei diplomatice. "Astazi, Excelenta Sa Valery Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Federatiei Ruse in Romania, si-a incheiat misiunea diplomatica si a […]The post Ambasadorul rus Valeri Kuzmin a parasit Romania, dupa ce si-a incheiat mandatul la... ...continuare.

Rares Bogdan il ameninta pe ministrul Finantelor! "Daca va creste TVA-ul, Bolos pleaca acasa. Simplu!"

publicat 2024-04-11 21:15:28 (Puterea)
Rares Bogdan il ameninta pe ministrul Finantelor! Daca va creste TVA-ul, Bolos pleaca acasa. Simplu! Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan se pare ca nu prea il are la suflet pe colegul de partid, Marcel Bolos, despre care a spus ca nu ii este dor de el. Mai mult, i-a transmis in direct ca daca va creste taxele, va pleca acasa! Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan vine cu o noua promisiune. In direct […]The post Rares Bogdan il ameninta pe ministrul Finantelor! "Daca va creste TVA-ul, Bolos pleaca acasa. Simplu!" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

S-a scaldat in bani, pana au intervenit procurorii. Om de afaceri din Oradea, trimis in judecata pentru o evaziune enorma

publicat 2024-04-11 21:00:20 (Puterea)
S-a scaldat in bani, pana au intervenit procurorii. Om de afaceri din Oradea, trimis in judecata pentru o evaziune enorma Un om de afaceri din Oradea a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala. Procurorii il acuza ca a emis 700 de facturi fictive, iar sumele vehiculate sunt ametitoare. Un om de afaceri din Oradea s-a transformat rapid intr-un adevarat evazionist! Administrator a trei firme, barbatul a fost trimis in judecata pentru evaziune fiscala, fiind […]The post S-a scaldat in bani, pana au intervenit procurorii. Om de afaceri din Oradea, trimis in judecata pentru o evaziune enorma appeared... ...continuare.

Primarul din Buzau retinut intr-un dosar amplu de poluare si gestionare ilegala a deseurilor

publicat 2024-04-11 19:30:35 (Puterea)
Primarul din Buzau retinut intr-un dosar amplu de poluare si gestionare ilegala a deseurilor Un scandal de proportii zguduie comuna Cochirleanca din judetul Buzau, dupa ce primarul in functie, Nicolae Stancu, a fost retinut in urma unor acuzatii grave legate de poluarea mediului inconjurator si gestionarea ilegala a deseurilor. Anchetatorii au descins in aceasta dimineata la sediul primariei, precum si la alte adrese, in cautarea de probe in dosarul […]The post Primarul din Buzau retinut intr-un dosar amplu de poluare si gestionare ilegala a deseurilor appeared first on... ...continuare.

Premiera: Cu o procedura medicala extrem de riscanta, un bebelus este salvat de la moarte la Sectia de ATI a Spitalului "Marie Curie"

publicat 2024-04-11 19:30:34 (Puterea)
Premiera: Cu o procedura medicala extrem de riscanta, un bebelus este salvat de la moarte la Sectia de ATI a Spitalului Marie Curie In premiera, medicii de la Sectia de Terapie Intensiva Neonatala Medicala si Chirurgicala din cadrul Spitalului "Marie Curie" au realizat o procedura extrem de complicata pentru salvarea unui bebelus venit pe lume prematur, cu o afectiune extrem de rara, pentru care nu exista un tratament.  Este vorba despre procedura de bronhoscopie la un copil cu […]The post Premiera: Cu o procedura medicala extrem de riscanta, un bebelus este salvat de la moarte la Sectia de ATI a Spitalului... ...continuare.

Rares Bogdan l-a scuturat pe candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei! "Catalin, nu mai fugi de presa"

publicat 2024-04-11 19:30:30 (Puterea)
Rares Bogdan l-a scuturat pe candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei! Catalin, nu mai fugi de presa Rares Bogdan a venit cu un sfat pentru Catalin Cirstoiu asa cum numai un contracandidat putea sa o faca. Culmea, cei doi sunt in aceeasi barca. Vezi in randurile de mai jos ce i-a transmis europarlamentarul candidatului PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, suspectat de incompatibilitate. Rares Bogdan a comentat acuzatiile de incompatibilitate de care este suspectat […]The post Rares Bogdan l-a scuturat pe candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei! "Catalin, nu mai fugi de presa" appeared... ...continuare.

Scandal mondial: miliardara vietnameza a furat de-a rupt!

publicat 2024-04-11 18:45:15 (Puterea)
Scandal mondial: miliardara vietnameza a furat de-a rupt! O poveste socanta de frauda bancara a iesit la iveala in Vietnam si a zguduit intreaga lume financiara. Truong My Lan, o dezvoltatoare imobiliara de 67 de ani, este acuzata ca a jefuit una dintre cele mai mari banci din tara, Saigon Commercial Bank, timp de 11 ani. Intr-un proces spectaculos, desfasurat la Ho Chi […]The post Scandal mondial: miliardara vietnameza a furat de-a rupt! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dumitru Coarna s-a inregimentat in partidul lui Dan "Felix" Voiculescu

publicat 2024-04-11 18:45:15 (Puterea)
Dumitru Coarna s-a inregimentat in partidul lui Dan Felix Voiculescu Controversatul deputat de Calarasi, Dumitru Coarna, a reusit performanta ca intr-un an de zile sa bifeze prezenta in patru partide, adica a intrat in categoria traseistilor politici veritabili. Dumitru Coarna, fostul plutonier de militie din Calarasi, ajuns mare sindicalist dupa 1990, iar, din 2020, chiar parlamentar, a schimbat iar partidul. In 2020, Dumitru Coarna a […]The post Dumitru Coarna s-a inregimentat in partidul lui Dan "Felix" Voiculescu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone i-a facut safteaua lui Nicusor Dan! I-a donat o bancnota rusinoasa

publicat 2024-04-11 18:45:15 (Puterea)
Piedone i-a facut safteaua lui Nicusor Dan! I-a donat o bancnota rusinoasa Candidatul la Primaria Generala Cristian Popescu Piedone a revenit in atentia publicului cu un clip care s-a viralizat in mediul online. Acesta i-a facut prima donatie lui Nicusor Dan, care strange fonduri pentru campania electorala. Asadar, Cristian Popescu Piedone l-a ironizat la scena deschisa pe Nicusor Dan, care tocmai ce si-a lansat campania de strangere […]The post Piedone i-a facut safteaua lui Nicusor Dan! I-a donat o bancnota rusinoasa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.