EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adio, teme pentru acasa. Profesorii sunt socati de-a dreptul

publicat 2024-04-12 08:15:32 (Puterea)
Adio, teme pentru acasa. Profesorii sunt socati de-a dreptul Pare incredibil, dar exista elevi care au scapat de temele obligatorii pentru acasa. De exemplu, in Polonia, unde o promisiune a Guvernului proeuropean al lui Donald Tusk facuta la ultimele alegeri este transpusa in practica: elevii polonezi nu mai au de facut teme obligatorii acasa. Pur si simplu temele obligatorii acasa au fost desfiintate in […]The post Adio, teme pentru acasa. Profesorii sunt socati de-a dreptul appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Mortii cu mortii si vii cu cine? Guvernului nu-i pasa ca Rafila este un incompetent!

publicat 2024-04-12 08:15:32 (Puterea)
Mortii cu mortii si vii cu cine? Guvernului nu-i pasa ca Rafila este un incompetent! In fata unei tragedii atat de tulburatoare, ramane imperativa o introspectie profunda asupra valorilor si eticii care guverneaza sistemul nostru medical. Cazul recent de la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti, in care 20 de vieti s-au stins in doar trei zile, a aruncat o umbra intunecata asupra intregii noastre societati. Este o poveste de neglijenta […]The post Mortii cu mortii si vii cu cine? Guvernului nu-i pasa ca Rafila este un incompetent! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Firea zice ca e prea tarziu: candidatul MOMENTAN trebuie sa alerge mai departe

publicat 2024-04-12 08:15:32 (Puterea)
Firea zice ca e prea tarziu: candidatul MOMENTAN trebuie sa alerge mai departe Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a facut declaratii puternice joi, la un canal de televiziune, in legatura cu sustinerea candidatului Catalin Cirstoiu pentru Primaria Capitalei si respingerea ideii de retragere din cursa. Firea a subliniat ca filialele PSD si PNL din Bucuresti sustin ferm candidatura lui Cirstoiu si ca acesta a fost invitat la toate […]The post Firea zice ca e prea tarziu: candidatul MOMENTAN trebuie sa alerge mai departe appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sondajul ARA: Dinamica surprizelor in cursa pentru Primaria Capitalei

publicat 2024-04-12 08:15:32 (Puterea)
Sondajul ARA: Dinamica surprizelor in cursa pentru Primaria Capitalei Ne aflam in plina isterie a sondajelor. Daca e sa judecam dupa rezultatele contradictorii ale acestora, bucurestenii sunt total inconsecventi. Isi schimba, adica, preferintele de pe o zi pe urmatoarea. Desi nimic din activitatea electorala a candidatilor nu determina aceasta nestatornicie. Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se intensifica, iar sondajele arata o imagine […]The post Sondajul ARA: Dinamica surprizelor in cursa pentru Primaria Capitalei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sebastian Burduja a depus plangere penala la DIICOT

publicat 2024-04-12 08:15:32 (Puterea)
Sebastian Burduja a depus plangere penala la DIICOT Ministrul Energiei, Sebastian Burduja a depus la DIICOT o plangere penala, dupa ce in mediul online au aparut un videoclip de tip deepfake si un articol de tip fake news. Imaginile il infatisau pe Sebastian Burduja in timp ce promova o platforma investitionala creata de doua companii. Aceste materiale nu numai ca utilizeaza ilegal vocea […]The post Sebastian Burduja a depus plangere penala la DIICOT appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Candidatul care fuge de presa

publicat 2024-04-12 08:15:32 (Puterea)
Candidatul care fuge de presa Catalin Cirstoiu, seful Spitalului Universitar din Bucuresti, se afla in centrul unui scandal de coruptie, fiind acuzat ca ar fi primit bani de la o clinica privata in timp ce detinea functia publica. Presa a incercat sa obtina o reactie de la medic, dar acesta a preferat sa fuga de reporteri, refuzand sa ofere clarificari […]The post Candidatul care fuge de presa appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Horoscop 12 aprilie 2024. Zodia care se indragosteste nebuneste

publicat 2024-04-12 06:30:19 (Puterea)
Horoscop 12 aprilie 2024. Zodia care se indragosteste nebuneste Horoscop 12 aprilie 2024. O noua zi, o noua serie de surprize pentru mai multi nativi. Universul ii va zambi unei anumite zodii peste care va da norocul in dragoste.Afla ce-ti rezerva astrele! Horoscop 12 aprilie 2024 Berbec Anumite probleme nu-ti dau pace si incerci din rasputeri sa gasesti o cale pentru a le rezolva. […]The post Horoscop 12 aprilie 2024. Zodia care se indragosteste nebuneste appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Intelepciunea antica a lui Seneca: Cugetarile unui filozof care indeamna la virtute si curaj

publicat 2024-04-12 06:30:19 (Puterea)
Intelepciunea antica a lui Seneca: Cugetarile unui filozof care indeamna la virtute si curaj Lucius Annaeus Seneca, unul dintre cei mai straluciti filozofi ai Romei antice, continua sa ofere lumii o comoara de intelepciune, chiar si la aproape doua mii de ani de la moartea sa. Nascut in secolul I i.Hr. in provincia Baetica (azi Andaluzia, Spania), Seneca a fost un ganditor profund care a influentat generatii intregi prin […]The post Intelepciunea antica a lui Seneca: Cugetarile unui filozof care indeamna la virtute si curaj appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania devine poarta economica a Europei! "De vina" sunt piratii

publicat 2024-04-12 06:30:19 (Puterea)
Romania devine poarta economica a Europei! De vina sunt piratii Legatura dintre Asia Centrala si Europa se va face preponderent prin Romania, iar Portul Constanta va deveni o adevarata poarta de intrare in Europa. Investitiile sunt insa pe masura. Asadar, Romania devine poarta economica a Europei si nu pentru ca autoritatile romane ar fi atras cumva traficul de marfuri spre tara noastra. Responsabili pentru aceasta […]The post Romania devine poarta economica a Europei! "De vina" sunt piratii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Adio unui diplomat remarcabil: Valeri Kuzmin si provocarile educationale ale comunitatii rusesti din Romania

publicat 2024-04-12 03:15:13 (Puterea)
Adio unui diplomat remarcabil: Valeri Kuzmin si provocarile educationale ale comunitatii rusesti din Romania Este intotdeauna o pierdere profunda sa vezi plecand un diplomat de exceptie precum domnul Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei in Romania. Inca de la prima intalnire si pana in ultimul discurs, Kuzmin a fost o sursa constanta de inspiratie si invataminte pentru cei din jurul sau. Este regretabil ca Romania nu a putut oferi acestui diplomat […]The post Adio unui diplomat remarcabil: Valeri Kuzmin si provocarile educationale ale comunitatii rusesti din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.