EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noul prefect al Galatiului, o tanara avocata abonata la sinecurile oferite de PSD

publicat 2024-04-12 22:00:29 (Puterea)
Noul prefect al Galatiului, o tanara avocata abonata la sinecurile oferite de PSD A depus juramantul noul prefect de Galati, Andreea Anamaria Naggar, o tanara avocata, in varsta de 35 de ani, care nu s-a remarcat prin nicio initiativa, iar inainte de a deveni consilier judetean din partea PSD castiga din avocatura 1.400 lei lunar. Andreea Anamaria Naggar a fost membra a Organizatiei de Tineret a UNPR Galati, […]The post Noul prefect al Galatiului, o tanara avocata abonata la sinecurile oferite de PSD appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Probele stranse de FBI impotriva lui Dragnea, ANULATE! Dosarul vizitei in SUA se reia de la zero

publicat 2024-04-12 20:30:24 (Puterea)
Probele stranse de FBI impotriva lui Dragnea, ANULATE! Dosarul vizitei in SUA se reia de la zero Lovitura de teatru la Curtea de Apel Bucuresti, unde judecatorii au respins toate probele stranse de anchetatori, inclusiv de cei americani de la FBI, in dosarul lui Liviu Dragnea! DNA trebuie sa refaca dosarul de la zero! Toate probele stranse de FBI si de DNA impotriva lui Liviu Dragnea au fost anulate vineri de judecatorii […]The post Probele stranse de FBI impotriva lui Dragnea, ANULATE! Dosarul vizitei in SUA se reia de la zero appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Premierul ungar Viktor Orban ar fi omul din spatele preluarii Euronews. Totul tinut la secret

publicat 2024-04-12 20:30:24 (Puterea)
Premierul ungar Viktor Orban ar fi omul din spatele preluarii Euronews. Totul tinut la secret Premierul ungar Viktor Orban pare sa nu fie strain de preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews. Dupa toate indiciile, entitati apropiate de Orban au luat parte in secret la aceasta tranzactie. Oficial, lucrurile legate de preluarea Euronews stau cam asa: fondul de investitii Alpac Capital, cu sediul in Portugalia, a achizitionat o participatie […]The post Premierul ungar Viktor Orban ar fi omul din spatele preluarii Euronews. Totul tinut la secret appeared first on... ...continuare.

Dezvaluiri socante despre "Jaful secolului in Buzau" - Fondurile publice au fost risipite intr-un proiect controversat de foraj

publicat 2024-04-12 20:30:24 (Puterea)
Dezvaluiri socante despre Jaful secolului in Buzau - Fondurile publice au fost risipite intr-un proiect controversat de foraj In mijlocul unui scandal care zguduie comuna Scortoasa din judetul Buzau, primarul Vasile Sacuiu a facut declaratii surprinzatoare in legatura cu proiectul controversat de foraj demarat in satul Policiori. Primarul din Scortoasa, Vasile Sacuiu, se lauda pe platformele de socializare cu proiectul de foraje demarat in comuna, insa o inregistrare cu camera ascunsa dezvaluie o […]The post Dezvaluiri socante despre "Jaful secolului in Buzau" - Fondurile publice au fost risipite intr-un... ...continuare.

Dosar penal de OMOR la Spitalul Sfantul Pantelimon! Procurorii au audiat 3 persoane

publicat 2024-04-12 20:30:24 (Puterea)
Dosar penal de OMOR la Spitalul Sfantul Pantelimon! Procurorii au audiat 3 persoane Procurorii au anuntat ca au deschis un dosar de omor la Spitalul Sfantul Pantelimon, unde 20 de pacienti au decedat in doar cateva zile! Cazul a fost semnalat de un angajat, care a facut acuzatii foarte grave! Asadar, procurorii au inceput urmarirea penala cu privire la infractiunea de omor in dosarul care vizeaza decesele suspecte […]The post Dosar penal de OMOR la Spitalul Sfantul Pantelimon! Procurorii au audiat 3 persoane appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Garda de Mediu face ordine in Portul Constanta: Patru operatori de cereale, amendati

publicat 2024-04-12 19:45:30 (Puterea)
Garda de Mediu face ordine in Portul Constanta: Patru operatori de cereale, amendati Patru operatori de cereale din Portul Constanta au fost amendati de Garda de Mediu pentru poluarea aerului. Amenda s-a ridicat la 15.000 lei pentru fiecare dintre firme. Amenzile au vizat patru operatori de cereale care desfasoara activitate in danele 17, 31-33, 38 si 41-43 din Portul Constanta. Operatorii au fost sanctionati pentru nerespectarea prevederilor Legii […]The post Garda de Mediu face ordine in Portul Constanta: Patru operatori de cereale, amendati appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu a gustat "laptele si mierea liberala". A ramas cu un gust amar

publicat 2024-04-12 19:45:30 (Puterea)
Ciolacu a gustat laptele si mierea liberala. A ramas cu un gust amar Premierul Marcel Ciolacu nu a uitat de declaratia liberalului Rares Bogdan, care a spus ca unde sunt la putere liberalii curge lapte si miere. Acum a venit si replica, aflat in judetul lui Gheorghe Flutur. Marcel Ciolacu s-a aflat in judetul Suceava, condus de liberalul Gheorghe Flutur, unde si-a amintit de declaratia facuta de Rares […]The post Ciolacu a gustat "laptele si mierea liberala". A ramas cu un gust amar appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se anunta concurenta mare pentru admiterea in magistratura: 117 locuri puse la bataie

publicat 2024-04-12 18:45:31 (Puterea)
Se anunta concurenta mare pentru admiterea in magistratura: 117 locuri puse la bataie Concursul de admitere in magistratura incepe duminica, in conditiile unei concurente foarte mari: 1.107 candidati pentru 75 de posturi de judecator si 42 de posturi de procuror. Admiterea in magistratura presupune mai multe probe, care se vor desfasura in luna aprilie, dar si in mai. Sesiunea februarie - iulie 2024 debuteaza, duminica, cu proba eliminatorie […]The post Se anunta concurenta mare pentru admiterea in magistratura: 117 locuri puse la bataie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Calin Popescu Tariceanu, curat ca lacrima! A scapat de dosarul mitei de 800.000 de dolari. Faptele s-au prescris pur si simplu

publicat 2024-04-12 18:45:31 (Puterea)
Calin Popescu Tariceanu, curat ca lacrima! A scapat de dosarul mitei de 800.000 de dolari. Faptele s-au prescris pur si simplu Fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, a scapat de dosarul in care era acuzat ca a solicitat si primit mita de 800.000 de dolari! DNA a constatat ca faptele s-au prescris. Calin Popescu Tariceanu, dar si cel acuzat ca l-a mituit, au scapat de dosarul in care pe-atunci premierul Romaniei era acuzat ca a […]The post Calin Popescu Tariceanu, curat ca lacrima! A scapat de dosarul mitei de 800.000 de dolari. Faptele s-au prescris pur si simplu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Plafonarea pretului alimentelor de baza pune frana inflatiei

publicat 2024-04-12 18:00:22 (Puterea)
Plafonarea pretului alimentelor de baza pune frana inflatiei Datele publicate de Institutul National de Statistica (INS) joi, 11 aprilie, confirma faptul ca Ordonanta plafonarii adaosului la alimente introdusa de PSD a stabilizat preturile la alimentele de baza, iar masurile Guvernului si-au atins scopul. In martie 2024, la categoria produse alimentare inflatia a fost de numai 2,81%, o valoare substantial mai mica decat rata […]The post Plafonarea pretului alimentelor de baza pune frana inflatiei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.