EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Saptamana politica romaneasca: iluzia alegerilor corecte, certitudinea lipsei de optiuni

publicat 2024-04-13 08:30:26 (Puterea)
Saptamana politica romaneasca: iluzia alegerilor corecte, certitudinea lipsei de optiuni Miasma electorala romaneasca biruie orice alte arome. Viitura cu sondaje pestilente pulverizeaza orice urma de bun-simt. Trompetistii trambiteaza investitii nemaivazute, nemaiauzite, se da unda verde pentru proiecte uluitoare, se repara in pripa legi croite prost. Isteria promisiunilor e pe culmi. Noi, bietii de noi, cautam sa ne pastram mintile limpezi printre atatea si atatea scalambaieli […]The post Saptamana politica romaneasca: iluzia alegerilor corecte, certitudinea lipsei de... ...continuare.

Alexandru Rafila: "Siguranta vaccinurilor este principala preocupare nu numai a producatorilor, ci si a agentiilor de reglementare"

publicat 2024-04-13 07:45:21 (Puterea)
Alexandru Rafila: Siguranta vaccinurilor este principala preocupare nu numai a producatorilor, ci si a agentiilor de reglementare Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a vorbit despre importanta preventiei si a campaniilor de informare in domeniul sanatatii, sustinand ca reprezinta un obiectiv crucial in contextul strategiei de sanatate publica. In opinia ministrului, cel mai eficient program de preventie este vaccinarea. "Avem epidemie de rujeola. In judetul Arad au fost in ultima saptamamna 200 de cazuri […]The post Alexandru Rafila: "Siguranta vaccinurilor este principala preocupare nu numai a producatorilor,... ...continuare.

Vrea s-o rezolve si pe asta: nu are pozitia necesara, dar se afla in treaba cu un misterios plan de pace

publicat 2024-04-13 07:45:21 (Puterea)
Vrea s-o rezolve si pe asta: nu are pozitia necesara, dar se afla in treaba cu un misterios plan de pace Recentele speculatii cu privire la un plan propus de fostul presedinte Donald Trump pentru incheierea razboiului din Ucraina au starnit controverse si nelinisti in mediul politic international. Kremlinul a declarat (pentru Newsweek) ca evaluarea acestui plan este „imposibila”, fara mai multe detalii si confirmari. Potrivit informatiilor publicate de The Washington Post, Trump ia in considerare […]The post Vrea s-o rezolve si pe asta: nu are pozitia necesara, dar se afla in... ...continuare.

Horoscopul zilei de 13 aprilie: Zodia care are impliniri profesionale

publicat 2024-04-13 07:00:24 (Puterea)
Horoscopul zilei de 13 aprilie: Zodia care are impliniri profesionale Descopera ce iti rezerva astrele in aceasta zi plina de oportunitati si provocari. Afla ce te asteapta in domeniul dragostei, al carierei si al sanatatii, in functie de zodia ta in horoscopul zilnic de azi, 13 aprilie. Berbec Astazi, simti o puternica dorinta de a-ti urma pasiunile si de a-ti indeplini obiectivele personale. Ai incredere […]The post Horoscopul zilei de 13 aprilie: Zodia care are impliniri profesionale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Finala pe paine: unt versus margarina, un duel unt-eresant

publicat 2024-04-13 07:00:24 (Puterea)
Finala pe paine: unt versus margarina, un duel unt-eresant Untul este bogat in grasimi saturate – dar margarina este un aliment ultra-procesat. Dezlegarea misterului cu privire la care este mai sanatos este extrem de dificila. Untul a fost un aliment de baza in dieta europeana de secole, mult inainte ca margarina sa apara pe scena, la inceputul secolului al XX-lea. Pregatiti-va pentru o lectura […]The post Finala pe paine: unt versus margarina, un duel unt-eresant appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"Festivalul Scrumbiei". Afacere pe bani publici a familiei consilierului primului ministru Marcel Ciolacu

publicat 2024-04-13 07:00:24 (Puterea)
Firma familiei lui Florin Paslaru, consilierul premierului Marcel Ciolacu, a incasat 260.000 de lei fara TVA pentru a organiza pe 28 aprilie "Festivalul Scrumbiei", fiind singura firma care poate organiza "festivalul" dupa ce a inregistrat marca acestuia la OSIM. A devenit o traditie ca Primaria Galati sa organizeze in Duminica Floriilor "Festivalul Scrumbiei", o sarbatoare […]The post "Festivalul Scrumbiei". Afacere pe bani publici a familiei consilierului primului ministru Marcel... ...continuare.

Medicul este obligat sa monitorizeze efectele noradrenalinei, spune prof. univ. dr. Serban Bubenek

publicat 2024-04-13 03:30:21 (Puterea)
Medicul este obligat sa monitorizeze efectele noradrenalinei, spune prof. univ. dr. Serban Bubenek In legatura cu noradrenalina, care face subiectul controalelor la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, prof. univ. dr. Serban Bubenek spune ca "medicul este obligat sa monitorizeze efectele pe care sconteaza sa le obtina", in urma administrarii acestei substante. Noradrenalina se administreaza in starile de soc, inclusiv in socul septic, in situatiile cand este necesara cresterea […]The post Medicul este obligat sa monitorizeze efectele noradrenalinei, spune prof. univ. dr. Serban... ...continuare.

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni, dupa o alerta cu bomba

publicat 2024-04-12 23:45:22 (Puterea)
Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni, dupa o alerta cu bomba Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Update: Brigada Antitero a SRI a ajuns la aeroportul Henri Coanda pentru a verifica daca amenintarea cu bomba se confirma. Pana atunci, cei 158 de pasageri sunt nevoiti sa astepte incheierea verificarilor. Aterizare de urgenta pe […]The post Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni, dupa o alerta cu bomba appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, nu mai vrea liberali jigniti de social-democrati. "Sa fie interzisa migratia primarilor"

publicat 2024-04-12 22:00:29 (Puterea)
Ministrul Culturii, Raluca Turcan, nu mai vrea liberali jigniti de social-democrati. Sa fie interzisa migratia primarilor Ministrul Culturii, Raluca Turcan, s-a saturat ca liberalii sa fie jigniti de social-democrati, desi sunt impreuna la guvernare, dar si de fenomenul migratiei primarilor de la un partid la altul. Ministrul Culturii, Raluca Turcan – liderul PNL Sibiu, spune ca pentru ca actuala coalitie de guvernare sa mearga mai departe si sa guverneze dupa 2024 […]The post Ministrul Culturii, Raluca Turcan, nu mai vrea liberali jigniti de social-democrati. "Sa fie interzisa migratia primarilor"... ...continuare.

Fabrica de bani AUR – Lulea, Tarziu si Mache: hotie, inselaciune si luare de mita

publicat 2024-04-12 22:00:29 (Puterea)
Fabrica de bani AUR – Lulea, Tarziu si Mache: hotie, inselaciune si luare de mita Un mesaj intern aparut recent in cadrul AUR a adus la lumina o serie de practici suspecte si ilegale ale conducerii partidului, declansand un adevarat scandal in mediul politic romanesc. Documentul, transmis catre toate filialele si organizatiile locale ale partidului, contine indemnuri la donatii si imprumuturi financiare in vederea sustinerii campaniei electorale, sub pretextul unei […]The post Fabrica de bani AUR – Lulea, Tarziu si Mache: hotie, inselaciune si luare de mita... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.