EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cel mai vechi spion infiltrat la nivel inalt in SUA, "dovedit" de FBI, dupa 40 de ani

publicat 2024-04-13 13:31:42 (Puterea)
Cel mai vechi spion infiltrat la nivel inalt in SUA, dovedit de FBI, dupa 40 de ani Caz rusinos pentru serviciile secrete din Statele Unite ale Americii! FBI a dat in vileag un spion infiltrat in cele mai inalte sfere din SUA, dupa 40 de ani de activitate. Fostul ambasador se retrasese de ani buni din administratie, dar a continuat munca de spionaj. Cel mai vechi spion infiltrat la nivel inalt in […]The post Cel mai vechi spion infiltrat la nivel inalt in SUA, "dovedit" de FBI, dupa 40 de ani appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Scurgere de informatii la AEP! Mii de date personale au fost puse la liber! Toni Grebla: "Oameni suntem cu totii"

publicat 2024-04-13 13:31:39 (Puterea)
Scurgere de informatii la AEP! Mii de date personale au fost puse la liber! Toni Grebla: Oameni suntem cu totii A fost scurgere de informatii la Autoritatea Electorala Permanenta, unde datele personale ale mai multor experti au fost in pericol! Toni Grebla acuza o eroare umana! Scurgere de informatii importante la AEP! Datele personale ale unor experti de la Autoritatea Electorala Permanenta au ajuns pe un e-mail nesecurizat! Toni Grebla, presedintele AEP a vorbit despre […]The post Scurgere de informatii la AEP! Mii de date personale au fost puse la liber! Toni Grebla: "Oameni suntem cu totii"... ...continuare.

Accident "cu cantec" in ziua in care a fost demis. Fostul prefect de Hunedoara a facut totul public

publicat 2024-04-13 13:31:35 (Puterea)
Accident cu cantec in ziua in care a fost demis. Fostul prefect de Hunedoara a facut totul public Fostul prefect de Hunedoara, Calin Petru Marian, a fost implicat intr-un accident rutier pe care nu si-l poate explica, chiar in ziua in care a fost demis din functie. Fostul prefect de Hunedoara, Calin Petru Marian, a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Hateg – Petrosani, chiar in ziua in care a fost demis […]The post Accident "cu cantec" in ziua in care a fost demis. Fostul prefect de Hunedoara a facut totul public appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se dau in folosinta alti 13 km din Autostrada de Centura a Capitalei! Vezi de cand poti circula

publicat 2024-04-13 12:30:42 (Puterea)
Se dau in folosinta alti 13 km din Autostrada de Centura a Capitalei! Vezi de cand poti circula Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, a anuntat sambata deschiderea circulatiei pe alti 13 kilometri din Autostrada de Centura a Capitalei. Vin vesti bune pentru soferi, dupa ce s-a anuntat ca se dau in circulatie alti 13 km din Autostrada de Centura a Capitalei! Cel care a venit cu vestea buna a fost chiar directorul […]The post Se dau in folosinta alti 13 km din Autostrada de Centura a Capitalei! Vezi de cand poti circula appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Biden va apara Israelul de orice atac lansat de Iran

publicat 2024-04-13 12:30:36 (Puterea)
Biden va apara Israelul de orice atac lansat de Iran In lumina recentelor declaratii ale presedintelui american Joe Biden, tensiunea din Orientul Mijlociu atinge cote de alerta maxima. Intr-o perioada in care dialogul si diplomatia ar trebui sa prevaleze, amenintarile iraniene cu atacuri impotriva Israelului sunt, cu siguranta, motive de ingrijorare pentru comunitatea internationala. Biden risca enorm pe mana unui aliat obligatoriu. Si asta, in […]The post Biden va apara Israelul de orice atac lansat de Iran appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Aviatorii de la Tuzla si Balcic sarbatoresc intrarea in Schengen

publicat 2024-04-13 12:30:33 (Puterea)
Aviatorii de la Tuzla si Balcic sarbatoresc intrarea in Schengen Aviatorii de la Tuzla saluta intrarea Romaniei si Bulgariei in Spatiul Schengen. Pentru a sarbatori acest lucru, ei au pregatit un eveniment, impreuna cu colegii din Balcic si Albena. Cu aceeasi ocazie se va relansa si Aeroportul Tuzla, intr-o formula noua, complexa. Astazi, 13 aprilie, intre orele 12:00 si 12:30, aproximativ 20 de aeronave romanesti […]The post Aviatorii de la Tuzla si Balcic sarbatoresc intrarea in Schengen appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Laszlo Diószegi: Maestrul care aduce gustul si pasinea in doua lumi diferite

publicat 2024-04-13 11:31:18 (Puterea)
Laszlo Diószegi: Maestrul care aduce gustul si pasinea in doua lumi diferite Intalnirea cu Laszlo Diószegi nu este doar o incursiune in universul savuros al painii proaspete, ci si o calatorie fascinanta prin inimile inflacarate ale sustinatorilor sportului rege: fotbalul. Si asta pentru ca Dl. Diószegi nu este doar brutar, ci si arhitectul echipei de fotbal de Liga Intai, Sepsi OSK din Sfantul Gheorghe, o combinatie neasteptata […]The post Laszlo Diószegi: Maestrul care aduce gustul si pasinea in doua lumi diferite appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marturii socante din spitalul groazei! "Ne cereau sa-i spunem sa moara"

publicat 2024-04-13 10:31:30 (Puterea)
Marturii socante din spitalul groazei! Ne cereau sa-i spunem sa moara Apar marturii ingrozitoare din Spitalul Pantelimon. Apartinatorii persoanelor decedate in conditii suspecte au inceput sa vorbeasca si sa povesteasca calvarul pe care l-au trait in spitalul din Capitala. Din ce in ce mai multe marturii vin de la romanii care incep sa se stranga in fata spitalului Sfantul Pantelimon, din Capitala. Sunt dornici sa afle […]The post Marturii socante din spitalul groazei! "Ne cereau sa-i spunem sa moara" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nu mai vin americanii sa investeasca la noi, ci e invers. Romanii incep productia de inputuri in SUA

publicat 2024-04-13 09:45:29 (Puterea)
Nu mai vin americanii sa investeasca la noi, ci e invers. Romanii incep productia de inputuri in SUA Daca pana acum ne-am obisnuit ca americanii sa vina sa investeasca la noi, mai nou, se intampla si invers. Norofert, unul dintre cei mai mari producatori de inputuri din Romania, a semnat primul contract de distributie pentru 3 state din SUA: Dakota de Sud, Dakota de Nord si Minessotta. Mai mult, firma a anuntat ca […]The post Nu mai vin americanii sa investeasca la noi, ci e invers. Romanii incep productia de inputuri in SUA appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

"TU te imprumuti, EL CERSESTE!". Piedone ii bate obrazul lui Nicusor Dan pentru cei 150.000 de euro

publicat 2024-04-13 09:45:29 (Puterea)
TU te imprumuti, EL CERSESTE!. Piedone ii bate obrazul lui Nicusor Dan pentru cei 150.000 de euro Candidatul PUSL la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a pus din nou tunurile pe Nicusor Dan, actualul edil al Capitalei, care a solicitat donatii pentru a mai castiga un mandat in fruntea Primariei Generale. Piedone a spus cati bani a strans Nicusor Dan din donatii, in doar cateva zile. Candidatul pentru Primaria Generala a transmis […]The post "TU te imprumuti, EL CERSESTE!". Piedone ii bate obrazul lui Nicusor Dan pentru cei 150.000 de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.