EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Umbrarescu a dezvaluit cand va fi gata tronsonul 4 din "Autostrada Ford"

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
Umbrarescu a dezvaluit cand va fi gata tronsonul 4 din Autostrada Ford Constructorul UMB, detinut de Dorinel Umbrarescu, a mobilizat 550 de muncitori pe tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitesti, unde se lucreaza non-stop. Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a facut publice sambata imagini de pe santierul tronsonului 4 al Drumului Expres Craiova – Pitesti (DEx12), marcand astfel progresul semnificativ in aceasta etapa a […]The post Umbrarescu a dezvaluit cand va fi gata tronsonul 4 din "Autostrada Ford"... ...continuare.

Reguli noi pentru tractoristii care circula pe drumurile publice: Kitul obligatoriu

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
Reguli noi pentru tractoristii care circula pe drumurile publice: Kitul obligatoriu Tractoristii care conduc utilaje agricole si silvice care circula pe drumuri publice sunt obligati sa aiba in dotare un kit omologat care sa includa trusa medicala de prim-ajutor, doua triunghiuri reflectorizante si un stingator de incendiu. Ei vor fi astfel pregatiti sa intervina, in caz de incidente. Joi, a fost publicata in MO noua lege […]The post Reguli noi pentru tractoristii care circula pe drumurile publice: Kitul obligatoriu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Incendiu devastator in Bucuresti: Doi morti si mai multi raniti

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
Incendiu devastator in Bucuresti: Doi morti si mai multi raniti Un incendiu violent a izbucnit sambata, 14 aprilie 2024, la un imobil de tip P+8 situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Bucuresti. Pompierii au intervenit sambata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un bloc de opt etaje, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Bucuresti, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti – […]The post Incendiu devastator in Bucuresti: Doi morti si mai multi raniti appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Caciu ne spune cat costa rosiile romanesti si verdeturile de primavara la Piata Obor

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
Ministrul Caciu ne spune cat costa rosiile romanesti si verdeturile de primavara la Piata Obor Adrian Caciu, Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, a aratat, sambata, cat costa legumele in Piata Obor din Bucuresti si a comparat preturile cu cele din ultimii ani. Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a facut o vizita la Piata Obor, unde a analizat preturile legumelor si a comparat aceste preturi cu cele din ultimii […]The post Ministrul Caciu ne spune cat costa rosiile romanesti si verdeturile de primavara la Piata Obor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marturii cumplite despre pacientii de la spitalul Sf. Pantelimon: "L-am gasit murdar, nu era conectat la perfuzie, sau la oxigen"

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
Marturii cumplite despre pacientii de la spitalul Sf. Pantelimon: L-am gasit murdar, nu era conectat la perfuzie, sau la oxigen Cei 17 pacienti morti in doar patru zile la sectia ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon au lasat in urma semne de intrebare si multa suferinta familiilor. Tragedia care a lovit sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Pantelimon a adus nu doar durere si pierdere, ci si indoieli si intrebari despre conditiile si ingrijirea pacientilor. […]The post Marturii cumplite despre pacientii de la spitalul Sf. Pantelimon: "L-am gasit murdar, nu era conectat la perfuzie, sau la oxigen" appeared first... ...continuare.

DNA ii vrea la inchisoare pe socrii lui Chereches! "Faptele sotilor Gliga sunt grave"

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
DNA ii vrea la inchisoare pe socrii lui Chereches! Faptele sotilor Gliga sunt grave Procurorii DNA au atacat condamnarea la inchisoare, pedeapsa cu suspendare, pronuntata de Tribunalul Mures in cazul socrilor fostului primar din Baia Mare, Catalin Chereches. Socrii fostului primar din Baia Mare, Catalin Chereches, au fost condamnati la inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si complicitate la dare de mita. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au atacat […]The post DNA ii vrea la inchisoare pe socrii lui Chereches! "Faptele sotilor Gliga sunt grave"... ...continuare.

Fallout: in sfarsit, serialul promis de Amazon!

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
Fallout: in sfarsit, serialul promis de Amazon! Nici nu stiu daca e bine sa scriu despre acest eveniment. Nu stiu la cine anume va ajunge ceea ce scriu. Pentru ca e vorba despre un joc video devenit clasic acum 20 de ani. Ceva uluitor, care a deschis calea pentru toate productiile ulterioare bazate pe ideea de univers post-apocaliptic. Seria Fallout a devenit […]The post Fallout: in sfarsit, serialul promis de Amazon! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania finanteaza dictatura lui Lukasenko! Activistii pentru drepturile omului au reactionat

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
Romania finanteaza dictatura lui Lukasenko! Activistii pentru drepturile omului au reactionat Semnatarii unei scrisori deschise au cerut o ancheta independenta asupra mobilierului produs in inchisorile lui Lukasenko din Belarus si exportat in UE, inclusiv in Romania. Romania este al patrulea cel mai mare importator din Uniunea Europeana de mobila produsa de detinutii politici ai lui Alexander Lukasenko din Belarus, conform Deutsche Welle. Activisti pentru drepturile omului […]The post Romania finanteaza dictatura lui Lukasenko! Activistii pentru drepturile omului au reactionat... ...continuare.

Protest in Piata Victoriei: Cerere de justitie pentru victimele accidentului din 2 Mai! "Pascule, esti un criminal"

publicat 2024-04-14 04:15:37 (Puterea)
Protest in Piata Victoriei: Cerere de justitie pentru victimele accidentului din 2 Mai! Pascule, esti un criminal Sute de oameni s-au adunat in aceasta seara in Piata Victoriei sa ceara dreptate pentru tinerii ucisi cu masina de Vlad Pascu la 2 Mai. Peste 1.000 de persoane s-au adunat sambata seara in Piata Victoriei din Bucuresti pentru a protesta impotriva modului in care este gestionat dosarul crimei de la „2 Mai”. In accidentul […]The post Protest in Piata Victoriei: Cerere de justitie pentru victimele accidentului din 2 Mai! "Pascule, esti un criminal" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

publicat 2024-04-14 04:15:36 (Puterea)
Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului Update ora 2,40: Numeroase explozii sunt raportate in multe locuri din Israel si, de asemenea, in Golan si Cisiordania. Utilizatorii posteaza numeroase videoclipuri cu presupuse drone si rachete iraniene doborate de apararea aeriana israeliana. Pe de alta parte ,avioanele de lupta iordaniene au doborat zeci de drone iraniene, spun doua surse regionale de securitate. Dronele […]The post Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.