EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Eduard Hellvig: "Toate cancelariile se pregatesc de ce este mai rau"

publicat 2024-04-14 12:45:17 (Puterea)
Eduard Hellvig: Toate cancelariile se pregatesc de ce este mai rau Fostul sef al SRI, Eduard Hellvig, face o radiografie a starii de fapt, dupa atacul lansat sambata seara de Iran asupra Israelului. De asemenea, fostul sef al spionajului romanesc face o paralela intre razboaie si alegeri. Eduard Hellvig, fostul sef al SRI, trage un semnal de alarma, dupa utimul conflict deschis in Orientul Mijlociu. Atacul […]The post Eduard Hellvig: "Toate cancelariile se pregatesc de ce este mai rau" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Banca Europeana de Investitii relaxeaza regulie pentru a putea finanta inarmarea

publicat 2024-04-14 12:45:17 (Puterea)
Banca Europeana de Investitii relaxeaza regulie pentru a putea finanta inarmarea Banca Europeana de Investitii (BEI) a anuntat ca isi va relaxa regulile privind imprumuturile pentru proiecte cu utilizare duala, respectiv militar-civila. Acest demers vine pentru a finanta mai usor investitiile legate de aparare, transmite Reuters. Banca Europeana de Investitii (BEI) a anuntat ca isi va relaxa regulile privind imprumuturile pentru proiecte cu utilizare duala, respectiv […]The post Banca Europeana de Investitii relaxeaza regulie pentru a putea finanta inarmarea... ...continuare.

Robert De Niro aduce luxul la malul Marii Negre: unde se deschid cele doua hoteluri

publicat 2024-04-14 12:15:18 (Puterea)
Robert De Niro aduce luxul la malul Marii Negre: unde se deschid cele doua hoteluri Robert De Niro, cunoscutul actor si co-fondator al Nobu Hospitality, se pregateste sa impresioneze peisajul ospitalitatii litorale, prin deschiderea a doua hoteluri de lux sub prestigiosul brand Nobu. Intr-un parteneriat cu o companie hoteliera locala si un investitor international, De Niro aduce rafinamentul si eleganta la malul Marii Negre. Odata cu debutul acestor doua hoteluri […]The post Robert De Niro aduce luxul la malul Marii Negre: unde se deschid cele doua hoteluri appeared... ...continuare.

Astazi incepe examenul de admitere in magistratura! Sunt 10 candidati pe loc

publicat 2024-04-14 12:15:18 (Puterea)
Astazi incepe examenul de admitere in magistratura! Sunt 10 candidati pe loc Concursul de admitere in magistratura incepe duminica. S-au inscris 1107 candidati pentru 75 de posturi de judecator si 42 de posturi de procuror. Vezi in randurile de mai jos care sunt regulile de desfasurare a examenului. Duminica, 14 aprilie, incepe concursul de admitere in magistratura. S-au inscris 1107 candidati pentru 75 de posturi de judecator […]The post Astazi incepe examenul de admitere in magistratura! Sunt 10 candidati pe loc appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Sectorul 2. Deja patru persoane au ajuns la spital

publicat 2024-04-14 12:15:18 (Puterea)
Incendiu intr-un bloc de locuinte din Sectorul 2. Deja patru persoane au ajuns la spital Update: Incendiul a fost stins in jurul orei 11,00. Patru persoane au fost transportate la spital, iar alte trei sunt evaluate la fata locului, pana in acest moment. Un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament de la etajul III al unui bloc de pe str. Gara Obor, din Sectorul 2. „La sosirea fortelor, incendiul s-a […]The post Incendiu intr-un bloc de locuinte din Sectorul 2. Deja patru persoane au ajuns la spital appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Vedeta TV Natalia Mateut, audiata intr-un dosar de trafic de droguri. Ce calitate are in dosar fiica fotbalistului Dorin Mateut

publicat 2024-04-14 12:15:18 (Puterea)
Vedeta TV Natalia Mateut, audiata intr-un dosar de trafic de droguri. Ce calitate are in dosar fiica fotbalistului Dorin Mateut Cunoscuta prezentatoare TV Natalia Mateut a dat cu subsemnatul in fata procurorilor DIICOT, care au invitat-o la audieri intr-un dosar de trafic de droguri. Prezentatoare TV Natalia Mateut, fiica fotbalistului Dorin Mateut, a fost audiata de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri. Vedeta, care se afla intr-o relatie cu controversatul om de afaceri […]The post Vedeta TV Natalia Mateut, audiata intr-un dosar de trafic de droguri. Ce calitate are in dosar fiica fotbalistului... ...continuare.

Papagalii martori in procese. De la divorturi rasunatoare, la crime infioratoare

publicat 2024-04-14 09:15:13 (Puterea)
Papagalii martori in procese. De la divorturi rasunatoare, la crime infioratoare Papagalii sunt o adevarata bucurie intr-o casa. Viu colorati si mereu pusi pe joaca, iar daca papagalii mai sunt si vorbitori, atunci te alegi cu o companie pe cinste. Uneori, insa, acestia inregistreaza si ceea ce nu ar trebui. Papagalii reprezinta una dintre cele mai inteligente specii de pasari. Ei pot imita conversatia umana si […]The post Papagalii martori in procese. De la divorturi rasunatoare, la crime infioratoare appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania, pe lista supermarketurilor rusesti, care sparg concurenta in Europa cu preturi mici

publicat 2024-04-14 09:15:13 (Puterea)
Romania, pe lista supermarketurilor rusesti, care sparg concurenta in Europa cu preturi mici Supermarketurile rusesti cuceresc Europa cu preturi mici, iar printre tarile vizate de planurile de extindere in perioada urmatoare se afla si Romania, unde ar urma sa fie deschise magazine la Bucuresti si Brasov. Supermarketurile din Rusia au devenit cunoscute sub numele de Mere, brand rebranduit recent in MyPrice, si activeaza pe segmentul de discount, cu […]The post Romania, pe lista supermarketurilor rusesti, care sparg concurenta in Europa cu preturi mici appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Israelul a solicitat reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU! Iranul a lansat 200 de drone asupra statului evreu

publicat 2024-04-14 09:15:13 (Puterea)
Israelul a solicitat reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU! Iranul a lansat 200 de drone asupra statului evreu Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta duminica, la cererea Israelului, la o zi dupa ce Iranul a lansat peste 200 de drone si rachete impotriva statului evreu, a anuntat presedintia malteza a Consiliului, relateaza AFP. Consiliul de Securitate al ONU urmeaza sa se reuneasca de urgenta, duminica, la solicitarea venita din […]The post Israelul a solicitat reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU! Iranul a lansat 200 de drone asupra statului evreu appeared... ...continuare.

Horoscopul zilei de 14 aprilie: Zodia care are o dorinta puternica de aventura si explorare

publicat 2024-04-14 08:00:28 (Puterea)
Horoscopul zilei de 14 aprilie: Zodia care are o dorinta puternica de aventura si explorare Cu un aer proaspat si inspiratie cosmica, ziua de astazi aduce oportunitati fascinante si provocari inedite pentru fiecare zodie. De la dorinta de aventura a Berbecului la intuitia profunda a Pestilor, constelatiile influenteaza cursul vietii intr-un mod surprinzator. Afla cum se aliniaza astrele pentru tine in acest horoscop zilnic captivant. Berbec Este posibil sa simtiti […]The post Horoscopul zilei de 14 aprilie: Zodia care are o dorinta puternica de aventura si explorare appeared... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.