EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Horoscopul zilei de 15 aprilie: Zodia care va avea oportunitati in plan profesional

publicat 2024-04-15 06:30:19 (Puterea)
Horoscopul zilei de 15 aprilie: Zodia care va avea oportunitati in plan profesional Astazi, cerul iti aduce o serie de provocari si oportunitati, iar modul in care le gestionezi va influenta evolutia ta in diverse aspecte ale vietii. Este un moment potrivit pentru a te conecta cu intuitia ta si a actiona in conformitate cu valorile si obiectivele tale. Fii deschis la schimbare si pregatit sa faci fata […]The post Horoscopul zilei de 15 aprilie: Zodia care va avea oportunitati in plan profesional appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministrul Economiei: Industria romaneasca a inregistrat prima crestere anuala, in februarie

publicat 2024-04-15 06:30:19 (Puterea)
Ministrul Economiei: Industria romaneasca a inregistrat prima crestere anuala, in februarie Ministrul Economiei, Stefan Radu Oprea, spune ca industria romaneasca a inregistrat prima crestere anuala, in februarie, in ciuda conditiilor externe dificile. Oprea mentioneaza faptul ca peste media s-au situat productia din industria prelucratoare – majorare de 0,7% si iar cea din industria extractiva – 2,9%, varful fiind atins de cresteri de 15-20% la fabricarea substantelor […]The post Ministrul Economiei: Industria romaneasca a inregistrat prima crestere anuala, in... ...continuare.

In lume, zilnic, 3.500 de decese din cauza hepatitelor B si C, avertizeaza OMS

publicat 2024-04-15 06:30:19 (Puterea)
In lume, zilnic, 3.500 de decese din cauza hepatitelor B si C, avertizeaza OMS Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), zilnic, pe glob, se inregistreaza circa 3.500 de decese din cauza hepatitelor B si C. OMS  avertizeaza ca numarul deceselor provocate de hepatita a crescut de la 1,1 milioane, in 2019, la 1,3 milioane, in 2022. Acelasi raport al OMS mai arata ca, in 2022,  254 de milioane de […]The post In lume, zilnic, 3.500 de decese din cauza hepatitelor B si C, avertizeaza OMS appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gura de aer pentru industria romaneasca de armament. Fabrica de tunuri se pregateste sa revina in forta

publicat 2024-04-14 17:45:15 (Puterea)
Gura de aer pentru industria romaneasca de armament. Fabrica de tunuri se pregateste sa revina in forta Dupa 15 ani de tacere, tunurile de la Resita revin la viata pentru ca fabrica Arsenal se va moderniza cu investitii din Dubai. Dupa o pauza de aproape un deceniu si jumatate, o emblema a industriei romanesti de armament, fabrica din Resita, se pregateste sa reinvie. Unitatea, care va fi complet modernizata inainte de redeschidere, […]The post Gura de aer pentru industria romaneasca de armament. Fabrica de tunuri se pregateste sa revina in forta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cati pensionari sunt, de fapt in Romania! Numarul lor a scazut in luna martie

publicat 2024-04-14 16:00:14 (Puterea)
Cati pensionari sunt, de fapt in Romania! Numarul lor a scazut in luna martie Casa Nationala de Pensii Publice a publicat datele oficiale pe luna martie. Astfel, am aflat ca numarul pensionarilor a scazut cu 3,890 de persoane. S-a aflat cati pensionari sunt, de fapt in Romania! Conform datelor centralizate de Casa Nationala de Pensii Publice (CNPP), 4.752.548 de pensionari erau inregistrati in martie 2024 in Romania, cu 3.890 […]The post Cati pensionari sunt, de fapt in Romania! Numarul lor a scazut in luna martie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone il ataca dur pe Nicusor Dan:" Te dai destept, cult, profesor...Esti o putoare! Esti un mincinos!"

publicat 2024-04-14 16:00:14 (Puterea)
Piedone il ataca dur pe Nicusor Dan: Te dai destept, cult, profesor...Esti o putoare! Esti un mincinos! Intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, Cristian Popescu Piedone il ataca dur pe Nicusor Dan. "Te dai mare ca iti platesti gogosile electorale cu 1.000 de euro pe zi? Stii cati cetateni trudesc cate 8 -10 ore pe zi si nu castiga 1.000 de euro intr-o luna? Stii cati pensionari abia au ce […]The post Piedone il ataca dur pe Nicusor Dan:" Te dai destept, cult, profesor...Esti o putoare! Esti un mincinos!" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Puterea.ro – 14 ani de jurnalism de incredere si excelenta in slujba publicului romanesc

publicat 2024-04-14 16:00:14 (Puterea)
Puterea.ro – 14 ani de jurnalism de incredere si excelenta in slujba publicului romanesc Cu ocazia implinirii a 14 ani de la lansarea sa, ziarul online Puterea.ro marcheaza o noua etapa de jurnalism de calitate si angajament fata de publicul sau. Fondat la data de 14 aprilie 2010, de catre Adrian Thiess, Alecu Racoviceanu, Dan Bucura, Mihai Palsu, Eduard Ivascu si Mihaela Pantea, si actualmente publicat de compania Saray […]The post Puterea.ro – 14 ani de jurnalism de incredere si excelenta in slujba publicului romanesc appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Harry si Meghan produc doua seriale Netflix despre stil de viata si polo

publicat 2024-04-14 13:30:15 (Puterea)
Harry si Meghan produc doua seriale Netflix despre stil de viata si polo Ducele si Ducesa de Sussex vor fi producatorii executivi pentru doua noi seriale non-fictiune de pe Netflix, care se vor concentra pe stil de viata si polo calare. E bine sa fii print, chiar si cand locuiesti in America! Una dintre emisiuni va explora „bucuriile gatitului, gradinaritului, ospitalitatii si prieteniei„, in timp ce cealalta va […]The post Harry si Meghan produc doua seriale Netflix despre stil de viata si polo appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iulian Dumitrescu forteaza conducerea PNL pentru un al doilea mandat de presedinte la CJ Prahova

publicat 2024-04-14 12:45:17 (Puterea)
Iulian Dumitrescu forteaza conducerea PNL pentru un al doilea mandat de presedinte la CJ Prahova Fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, vrea cu orice pret un al doilea mandat, desi se afla sub control judiciar pentru o mita de 3,2 milioane de euro. Fostul prim vicepresedinte PNL, Iulian Dumitrescu, se afla sub al doilea control judiciar de 60 de zile, fiind acuzat de DNA ca a luat o […]The post Iulian Dumitrescu forteaza conducerea PNL pentru un al doilea mandat de presedinte la CJ Prahova appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone s-a intalnit cu bucurestenii din Sectorul 4: "Candva, am gasit maidan si am curatat si am plantat si am sadit si am asfaltat"

publicat 2024-04-14 12:45:17 (Puterea)
Piedone s-a intalnit cu bucurestenii din Sectorul 4: Candva, am gasit maidan si am curatat si am plantat si am sadit si am asfaltat Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai multe sanse la Primaria Capitalei, s-a intalnit cu bucurestenii din Sectorul 4 al Capitalei, locul din Bucuresti "de care ii era dor" si unde se vede cu ochiul liber care este rezultatul proiectelor sale de pe vremea cand ea primar aici. "Dupa multi ani... am ajuns in Sectorul […]The post Piedone s-a intalnit cu bucurestenii din Sectorul 4: "Candva, am gasit maidan si am curatat si am plantat si am sadit si am asfaltat" appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.