EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Grecii din spatele Enel fac o noua miscare majora in Romania

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
Grecii din spatele Enel fac o noua miscare majora in Romania Intr-un peisaj economic dominat de energie verde si investitii strategice, companiile PPC si Mytilineos, doua puternice entitati grecesti, au semnat recent cel mai mare acord strategic, intre companii din Grecia, pentru activitati internationale. Aceasta intelegere marcheaza o noua etapa in dezvoltarea regiunii si in consolidarea pozitiei Greciei in domeniul energetic european. Cu o investitie masiva […]The post Grecii din spatele Enel fac o noua miscare majora in Romania appeared first... ...continuare.

BAT: Toleranta zero fata de comercializarea produselor cu tutun si a tigarilor electronice catre minori

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
BAT: Toleranta zero fata de comercializarea produselor cu tutun si a tigarilor electronice catre minori BAT in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), demareaza luna aceasta campania anuala „Alege Asumat un Comportament Comercial Curat”. Aceasta initiativa urmareste sa informeze si sa sensibilizeze opinia publica cu privire la importanta respectarii legislatiei pentru prevenirea accesului minorilor la  produsele din tutun si nicotina. Anul acesta, legislatia in domeniu a suferit modificari […]The post BAT: Toleranta zero fata de... ...continuare.

Alsim Alarko dau drumul cu chiu cu vai la inca 13 km. de autostrada, dupa un an de intarziere

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
Alsim Alarko dau drumul cu chiu cu vai la inca 13 km. de autostrada, dupa un an de intarziere Turcii de la Alsim Alarko se chinuie de 5 ani de zile sa termine 33 de kilometri din segmentul sudic al Autostrazii A0, Inelul Capitalei. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) inaugureaza azi 13 kilometri de autostrada intre Jilava si Popesti-Leordeni, pe Autostrada Bucurestiului (A0), primul eveniment de acest gen din 2024. Este […]The post Alsim Alarko dau drumul cu chiu cu vai la inca 13 km. de autostrada, dupa un an de intarziere appeared first on... ...continuare.

Atentie, parinti! Campania antidrog e si pentru voi

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
Atentie, parinti! Campania antidrog e si pentru voi Campania antidrog "Cu tine, inainte si dupa drog" nu si-a propus sa diminueze numarul consumatorilor de droguri, ar fi nerealist sa credem asa ceva. Dar, cu siguranta, dialogurile, dezbaterile pot determina recunoasterea fenomenului la nivelul societatii si necesitatea implicarii factorilor de decizie, a societatii civile, a presei, a oricarei persoane care doreste sa faca ceva […]The post Atentie, parinti! Campania antidrog e si pentru voi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

I s-a aratat! Calugarul trebuie sa candideze la Primarie!

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
I s-a aratat! Calugarul trebuie sa candideze la Primarie! Un calugar se lanseaza in cursa pentru Primaria Constanta, iar motivele sale sunt la fel de neobisnuite precum parcursul sau spiritual. Sorin Prisacaru, aflat sub deviza „merg cu Dumnezeu inainte”, a surprins opinia publica cu decizia sa de a intra in competitia electorala pentru cea mai inalta functie administrativa a orasului de la malul marii. […]The post I s-a aratat! Calugarul trebuie sa candideze la Primarie! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Veste soc in industria carnii: o firma de top a intrat in insolventa. Cine sunt creditorii

publicat 2024-04-15 09:45:30 (Puterea)
Veste soc in industria carnii: o firma de top a intrat in insolventa. Cine sunt creditorii Veste soc in industria carnii: o companie de top, prezenta pe piata de 31 de ani, a intrat in insolventa, la cererea a doi furnizori importanti cu care lucra. Este vorba de producatorul de mezeluri Angst, o companie fondata de Sorin Minea. Procedura a fost deschisa la cererea creditorilor Abatorul Peris si Primo Mix Food, potrivit […]The post Veste soc in industria carnii: o firma de top a intrat in insolventa. Cine sunt creditorii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fosta sotie a unui politician incompatibil curata Curtea de Conturi! Pe bani multi

publicat 2024-04-15 09:45:30 (Puterea)
Fosta sotie a unui politician incompatibil curata Curtea de Conturi! Pe bani multi Compania Perla Eco Clin a obtinut din 2022 si pana azi 18 contracte de la Curtea de Conturi, valoarea totala a acestora ajungand la aproape 10 milioane de lei. Curtea de Conturi a Romaniei a acordat recent un contract de 1,4 milioane de lei pentru servicii de curatenie companiei Perla Eco Clin din Tulcea, controlata […]The post Fosta sotie a unui politician incompatibil curata Curtea de Conturi! Pe bani multi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Seful ONU, apel la maxima prudenta dupa atacul Iranului asupra Israelului: "Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei"

publicat 2024-04-15 09:45:30 (Puterea)
Seful ONU, apel la maxima prudenta dupa atacul Iranului asupra Israelului: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a transmis, duminica, un mesaj ferm catre membrii Organizatiei de a nu incerca sa provoace o escaladare a tenisiunilor prin actiuni de riposta impotriva Iranului, in timp ce SUA au avertizat Consiliul de Securitate ca vor depune eforturi pentru ca Teheranul sa fie tras la raspundere in urma atacului […]The post Seful ONU, apel la maxima prudenta dupa atacul Iranului asupra Israelului: "Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei" appeared... ...continuare.

Cum au vrut olandezii sa puna mana pe Portul Constanta

publicat 2024-04-15 09:45:30 (Puterea)
Cum au vrut olandezii sa puna mana pe Portul Constanta Olandezii au dorit sa profite de perioada privatizarilor din Romania pentru a prelua controlul Portului Constanta. Scopul ascuns al unei asemenea manevre manageriale ar fi fost eliminarea treptata a concurentei pe care Portul Constanta ar fi putut-o face Portului Rotterdam din Olanda. In prezent, Portul Constanta este de trei ori mai mic decat Portul Rotterdam, […]The post Cum au vrut olandezii sa puna mana pe Portul Constanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Rares Bogdan: Marcel Ciolacu, mai degraba premier si nu presedinte dupa alegerile din 2024

publicat 2024-04-15 08:15:45 (Puterea)
Rares Bogdan: Marcel Ciolacu, mai degraba premier si nu presedinte dupa alegerile din 2024 Liberalii nici nu vor sa auda de varianta ca Marcel Ciolacu sa fie candidat din partea coalitiei la presedintie. Rares Bogdan a reiterat ideea potrivit careia Nicolae Ciuca ar trebui sa isi asume candidatura la prezidentiale. Prim-vicepresedintele PNL a spus ca Marcel Ciolacu "convinge ca premier". "Ca premier ma convinge Marcel Ciolacu. Cred ca domnul […]The post Rares Bogdan: Marcel Ciolacu, mai degraba premier si nu presedinte dupa alegerile din 2024 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.