EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania Cutremur in lumea interlopa din Romania! Unul dintre cei mai temuti capi ai gruparilor interlope, Costel Corduneanu, a murit luni, 15 aprilie, dupa ce in ultimele zile fusese internat intr-un spital din Targu Mures. Costel Corduneanu, cunoscut sub numele de "Stefan cel Mare al Moldovei" sau "Stapanul Moldovei" fusese supus unei interventii chirurgicale la inima […]The post A murit Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuti interlopi din Romania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania esuata: Un stat in care nu s-a construit un spital in 34 de ani!

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
Romania esuata: Un stat in care nu s-a construit un spital in 34 de ani! Intr-o lume in care stirile sunt dominate adesea de tragedii si conflicte, exista momente luminoase care ne amintesc ca bunatatea si generozitatea umana nu au frontiere. Un astfel de moment a fost donatia impresionanta din anul 2019 a trupei Metallica catre spitalul Oncologic din Berceni, un gest care a adus speranta si sprijin intr-un loc […]The post Romania esuata: Un stat in care nu s-a construit un spital in 34 de ani! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Anual, 3.700 de persoane ajung la spital din cauza bolii cronice de rinichi

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
Anual, 3.700 de persoane ajung la spital din cauza bolii cronice de rinichi Anual, 3.700 de persoane ajung la spital din cauza bolii cronice de rinichi, desi cu un set de analize efectuate gratuit, aceasta afectiune poate depistata in faze incipiente. Analize anuale Incidenta bolii cronice de rinichi este mai mare in randul persoanelor in varsta, al suferinzilor de hipertensiune arteriala, boli cardiovasculare, diabet, obezitate sau cu antecedente […]The post Anual, 3.700 de persoane ajung la spital din cauza bolii cronice de rinichi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cooperare intre Ministerele Justitiei din Romania si Brazilia pentru combaterea drogurilor

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
Cooperare intre Ministerele Justitiei din Romania si Brazilia pentru combaterea drogurilor Declaratie de cooperare intre Ministerele Justitiei din Romania si Brazilia, semnata de ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, si omologul sau brazilian, Ricardo Lewandowski. Cele doua tari isi propun sa intensifice actiunile de cooperare. Este vorba de cooperare judiciara bilaterala, cu precadere in sfera combaterii criminalitatii organizate, in sfera cooperarii sistemelor penitenciare, in sfera materiei penale, a […]The post Cooperare intre Ministerele Justitiei din Romania si Brazilia... ...continuare.

PSD si PNL, in fibrilatii dupa ultimele sondaje privind candidatul la Primaria Capitalei: "Trebuie discutat ce facem in campanie, nu putem iesi pe locul trei"

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
PSD si PNL, in fibrilatii dupa ultimele sondaje privind candidatul la Primaria Capitalei: Trebuie discutat ce facem in campanie, nu putem iesi pe locul trei PSD si PNL, in fibrilatii dupa ultimele sondaje privind candidatul la Primaria Capitalei. Se contureaza tot mai mult varianta retragerii lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Generala, pe fondul sondajelor de opinie nefavorabile si al scandalului de incompatibilitate in care este implicat managerul Spitalului Universitar din Bucuresti. In aceste conditii, PSD si PNL cauta […]The post PSD si PNL, in fibrilatii dupa ultimele sondaje privind candidatul la Primaria Capitalei:... ...continuare.

Fermierii protesteaza impotriva sistemelor antigrindina. Specialistii sustin ca n-au dreptate

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
Fermierii protesteaza impotriva sistemelor antigrindina. Specialistii sustin ca n-au dreptate Mai multi fermieri din judetele Prahova, Vrancea, Iasi si Vaslui au organizat astazi demonstratii de protest in proximitatea punctelor de lansare a rachetelor antigrindina. Protestatarii sustin ca utilizarea acestora a condus la scaderea cantitatilor de precipitatii in regiunile lor. Nemultumirile unor fermieri legate de sistemele antigrindina sunt mai vechi. In mai multe randuri ei si-au exprimat […]The post Fermierii protesteaza impotriva sistemelor antigrindina. Specialistii sustin... ...continuare.

Candidatii AUR vor fi testati cu detectorul de minciuni

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
Candidatii AUR vor fi testati cu detectorul de minciuni Liderii organizatiilor judetene AUR vor fi testati cu detectorul de minciuni.  Testarea cu poligraful reprezinta un "test de integritate" si este necesara pentru a scadea riscul de tradare. Informatia a fost confirmata de catre fostul prim-vicepresedinte al partidului, Marius Lulea. Testarea cu detectorul de minciuni a liderilor organizatiilor judetene va incepe de saptamana viitoare. Potrivit […]The post Candidatii AUR vor fi testati cu detectorul de minciuni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Premiera: Un nou tratament mai eficient pentru tuberculoza rezistenta la medicamente

publicat 2024-04-15 16:15:28 (Puterea)
Premiera: Un nou tratament mai eficient pentru tuberculoza rezistenta la medicamente Un nou tratament mult mai eficient pentru tuberculoza rezistenta la medicamente este aprobat si folosit in multe tari din zona Asia-Pacific, fiind considerat ca deschide "o noua era in lupta contra unei boli infectioase care provoaca printre cele mai multe decese la nivel global". Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), in aceasta regiune a globului, […]The post Premiera: Un nou tratament mai eficient pentru tuberculoza rezistenta la medicamente appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov, il sustine pe Mihai Anghel la Primaria Snagovului pentru un nou mandat

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov, il sustine pe Mihai Anghel la Primaria Snagovului pentru un nou mandat Hubert Thuma, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, sustine candidatura lui Mihai Anghel, primarul Snagovului, pentru un nou mandat. "Snagovul ramane pe maini bune", spune presedintele CJ Ilfov, care mentioneaza cateva dintre realizarile actualului edil de la Snagov: zeci de proiecte cu finantare europeana in derulare, dar si programe pentru educatie, sport sau cultura. Nu in ultimul […]The post Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov, il sustine pe Mihai Anghel la Primaria Snagovului... ...continuare.

Un preot, candidatul AUR la Primaria Suceava

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
Un preot, candidatul AUR la Primaria Suceava Campania electorala agresiva a partidului condus de George Simion a scos in evidenta si anumite candidaturi surpriza, cum este cea de la Primaria Suceava. AUR-ul lui George Simion a propus un candidat surpriza pentru Primaria municipiului Suceava. Este vorba despre preotul Catalin Axinte, care deja a solicitat si a si primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei si […]The post Un preot, candidatul AUR la Primaria Suceava appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.