EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Unghiile false, frumoase, dar extrem de periculoase!

publicat 2024-04-15 23:30:13 (Puterea)
Produsele folosite pentru aplicarea unghiilor false, adesea direct pe unghia naturala, reprezinta un risc pentru sanatate din cauza substantelor chimice din continutul acestora. Publicatia "60 de milioane de consumatori" din Franta a analizat trei categorii de unghii false care exista pe piata sau in saloanele de manichiura si pedichiura: capsule cu lipici, unghii false cu […]The post Unghiile false, frumoase, dar extrem de periculoase! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Institutul "Socola": Peste 50% dintre persoanele carora li s-a testat memoria au prezentat usoare tulburari cognitive

publicat 2024-04-15 23:15:14 (Puterea)
Institutul Socola: Peste 50% dintre persoanele carora li s-a  testat memoria au prezentat usoare tulburari cognitive Peste jumatate dintre persoanele testate in cadrul "Campaniei de testare a memoriei" prezinta tulburari cognitive , potrivit unui studiu realizat de Institutul de Psihiatrie Socola Iasi. Conform raportului prezentat de Institutul de Psihiatrie „Socola” Iasi, dintre cele 254 de persoane testate, 25,5% au prezentat un status psihic normal, obtinand punctajul maxim la testul de memorie […]The post Institutul "Socola": Peste 50% dintre persoanele carora li s-a testat memoria au... ...continuare.

Sirop de tuse retras de pe piata, deoarece contine o substanta periculoasa

publicat 2024-04-15 23:15:14 (Puterea)
Sirop de tuse retras de pe piata, deoarece contine o substanta periculoasa Loturi de  sirop de tuse  pediatric de la Johnson & Johnson au fost retrase, deoarece s-a depistat in continutul acestuia un compus chimic, dietilen glicol, la un nivel ridicat, cu efecte periculoase, inclusiv de deces. Autoritatile de reglementare farmaceutice din Nigeria si Kenya au luat masuri drastice ordonand retragerea imediata a siropului pediatric Johnson & Johnson „ Benylin ” . Testele de laborator […]The post Sirop de tuse retras de pe piata, deoarece... ...continuare.

Incendiu puternic in Mures. O padure a fost cuprinsa de flacari

publicat 2024-04-15 23:15:14 (Puterea)
Incendiu puternic in Mures. O padure a fost cuprinsa de flacari Pompierii din judetul Mures sunt in alerta, intervenind pentru a stinge un incendiu devastator care a cuprins o padure de rasinoase, aflata in apropierea localitatii Lapusna. Accesul in zona afectata este extrem de dificil, iar terenul inclinat face operatiunea de stingere a flacarilor extrem de periculoasa. "In aceste momente, pompierii militari actioneaza pentru localizarea si […]The post Incendiu puternic in Mures. O padure a fost cuprinsa de flacari appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

ReturoSGR: Un esec monumental care impovareaza romanii si producatorii locali

publicat 2024-04-15 23:15:14 (Puterea)
ReturoSGR: Un esec monumental care impovareaza romanii si producatorii locali In Romania, Sistemul Garantie-Returnare (SGR), cunoscut sub numele de ReturoSGR, a fost lansat cu mari sperante si promisiuni, dar a devenit rapid o povara pentru consumatori si producatorii locali. Cu o rata de returnare sub 1%, sistemul a fost marcat de probleme majore inca din primele luni de functionare, costand parti implicate sume semnificative si […]The post ReturoSGR: Un esec monumental care impovareaza romanii si producatorii locali appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Doliu in justitie: Moartea procurorului Pavel Palcu, cel mai longeviv procuror din tara, lasa o amprenta in lumea judiciara

publicat 2024-04-15 23:15:14 (Puterea)
Doliu in justitie: Moartea procurorului Pavel Palcu, cel mai longeviv procuror din tara, lasa o amprenta in lumea judiciara In lumea justitiei romanesti, s-a stins o figura marcanta: Pavel Palcu, cel mai longeviv procuror din tara, a incetat din viata la varsta de 70 de ani. Procurorul criminalist, cunoscut pentru abilitatile sale remarcabile in solutionarea cazurilor de omor, a fost o prezenta emblematica in sistemul judiciar timp de peste patru decenii. Parcursul sau profesional […]The post Doliu in justitie: Moartea procurorului Pavel Palcu, cel mai longeviv procuror din tara, lasa o amprenta in lumea... ...continuare.

Ministrului Apararii Nationale, Angel Tilvar s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti

publicat 2024-04-15 20:00:17 (Puterea)
Ministrului Apararii Nationale, Angel Tilvar s-a intalnit cu ambasadorul SUA la Bucuresti Ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar, a avut astazi, la sediul MApN, o intrevedere cu ambasadorul SUA in Romania, Kathleen Kavalec. Intrevederea dintre Angel Tilvar si Kathleen Kavalec a oferit prilejul abordarii unor subiecte importante pe dimensiunea de aparare. S-a discutat despre situatia actuala de securitate din regiunile Marii Negre si Orientului Mijlociu. Un subiect important […]The post Ministrului Apararii Nationale, Angel Tilvar s-a intalnit cu ambasadorul SUA la... ...continuare.

Deputatul Emanuel Ungureanu l-a denuntat pe Cirstoiu la DNA si ANI

publicat 2024-04-15 20:00:17 (Puterea)
Deputatul Emanuel Ungureanu l-a denuntat pe Cirstoiu la DNA si ANI Deputatul Emanuel Ungureanu de la USR a depus un denunt la DNA si a sesizat Agentia Nationala de Integritate cu privire la actiunile lui Catalin Cirstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, suspectandu-l de abuz in serviciu, folosirea functiei in favoarea unor persoane si inselaciune. Ungureanu a argumentat ca Cirstoiu a utilizat pozitia sa […]The post Deputatul Emanuel Ungureanu l-a denuntat pe Cirstoiu la DNA si ANI appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Presedintele ANPC demisioneaza pentru a intra in cursa electorala pentru Primaria Constanta

publicat 2024-04-15 20:00:17 (Puterea)
Presedintele ANPC demisioneaza pentru a intra in cursa electorala pentru Primaria Constanta Horia Constantinescu a pus capat mandatului sau in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), semnand cererea de demisie in data de 15 aprilie 2024. Potrivit unui comunicat de presa emis, demisia sa va intra in vigoare pe data de 24 aprilie 2024. Aceasta decizie a lui Constantinescu vine in contextul in […]The post Presedintele ANPC demisioneaza pentru a intra in cursa electorala pentru Primaria Constanta appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un primar din Buzau isi anunta candidatura din arest la domiciliu

publicat 2024-04-15 20:00:17 (Puterea)
Un primar din Buzau isi anunta candidatura din arest la domiciliu Primarul comunei Gura Teghii, Gheorghe Micleru, a anuntat pe reteaua de socializare Facebook ca renunta la candidatura sa pentru un nou mandat in functia de primar, desi se afla in mijlocul unor momente dificile. Micleru, care este in prezent in arest la domiciliu, a fost acuzat de comiterea a cinci infractiuni grave, inclusiv delapidare, abuz […]The post Un primar din Buzau isi anunta candidatura din arest la domiciliu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.