EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Prejudicii de milioane la primaria lui Nicusor: Cheltuieli ilegale, cadouri risipite si autorizatii nejustificate

publicat 2024-04-16 14:15:23 (Puterea)
Prejudicii de milioane la primaria lui Nicusor: Cheltuieli ilegale, cadouri risipite si autorizatii nejustificate Bugetul Primariei Capitalei, institutie condusa de Nicusor Dan, a fost prejudiciat masiv, conform unui raport de audit al Curtii de Conturi.  Un raport de audit al Curtii de Conturi releva faptul ca bugetul Primariei Capitalei a fost prejudiciat cu suma totala de 4.156.827 lei.  Raportul mai arata ca primaria lui Nicusor Dan a facut o […]The post Prejudicii de milioane la primaria lui Nicusor: Cheltuieli ilegale, cadouri risipite si autorizatii nejustificate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Bataie pe ultimul lot al drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj! Sunt 7 oferte

publicat 2024-04-16 11:30:15 (Puterea)
Bataie pe ultimul lot al drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj! Sunt 7 oferte Constructorii se bat in oferte pentru ultimul lot al drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj, cunoscut si ca "Autostrada Sudului"! Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a postat recent pe Facebook un mesaj in care spune cate oferte au fost primite pana in prezent, cat va dura studiul de fezabilitate, dar si ce costuri implica. 7 oferte pentru […]The post Bataie pe ultimul lot al drumului de mare viteza Filiasi-Lugoj! Sunt 7 oferte appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician

publicat 2024-04-16 11:30:15 (Puterea)
Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician Descinderi luni dimineata la o grupare de falsificatori de tigari! Membrii gruparii respective se pare ca faceau replici ale pachetelor de tigari care apartin firmelor consacrate in domeniu, preparau tigarile acasa, apoi cautau sa le vanda direct in magazine! Descinderi la falsificatorii de tigari din Bacau, Neamt si Suceava Asadar, oamenii legii au descins luni […]The post Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Razbunarea israelienilor este intotdeauna letala

publicat 2024-04-16 09:45:17 (Puterea)
Razbunarea israelienilor este intotdeauna letala Iranul a facut o greseala strategica in lansarea atacului direct cu drone asupra Israelului. Pana acum o facea prin intermediari. Alimenta financiar si cu armament militiile siite libaneze Hezbollah si organizatia terorista palestiniana Hamas. Le teleghida sa atace Israelul. Acum dictatura ayatollahilor s-a lansat intr-un act de razboi deschis. E o premiera. Regimul de la […]The post Razbunarea israelienilor este intotdeauna letala appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

George Simion la dectorul de minciuni: Cand ai vorbit ultima oara cu Ciolacu?

publicat 2024-04-16 09:45:17 (Puterea)
George Simion la dectorul de minciuni: Cand ai vorbit ultima oara cu Ciolacu? George Simion a starnit interes si controverse pe retelele sociale dupa ce a postat recent un scurt test folosind un detector de minciuni. Cu toate acestea, lipsesc dovezi concrete care sa ateste autenticitatea acestui test, iar faptul ca el insusi a platit pentru aceasta evaluare ridica intrebari cu privire la obiectivitatea si credibilitatea rezultatelor. Intreaga […]The post George Simion la dectorul de minciuni: Cand ai vorbit ultima oara cu Ciolacu? appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Seringi cu Ketamina in parcurile si pe campurile din imprejurimile Buzaului: DIICOT a deschis un dosar, dar refuza sa intervina

publicat 2024-04-16 09:45:17 (Puterea)
Seringi cu Ketamina in parcurile si pe campurile din imprejurimile Buzaului: DIICOT a deschis un dosar, dar refuza sa intervina Intr-un incident socant, iubitorii de animale din Buzau i-au prins in flagrant delict pe hingherii care transportau ilegal droguri de mare risc, inclusiv ketamina. Cu toate acestea, reactia autoritatilor a lasat mult de dorit, provocand indignare in comunitate. Desi politia a fost sesizata, interventia lor a fost criticata, iar biroul de presa al IPJ Buzau […]The post Seringi cu Ketamina in parcurile si pe campurile din imprejurimile Buzaului: DIICOT a deschis un dosar, dar refuza sa... ...continuare.

Ciolacu pleaca in Qatar! Premierul vrea sa atraga investitii de 15 miliarde de euro

publicat 2024-04-16 09:45:17 (Puterea)
Ciolacu pleaca in Qatar! Premierul vrea sa atraga investitii de 15 miliarde de euro O delegatie a Romaniei, condusa de premierul Marcel Ciolacu, va efectua o vizita de lucru in Qatar, in perioada 16-17 aprilie. Seful Executivului a recunoscut ca scopul acestei delegatii este aducerea de investitii masive in Romania.  Marcel Ciolacu pleaca in Qatar Asadar, premierul Marcel Ciolacu va efectua o vizita de lucru in Qatar, in perioada […]The post Ciolacu pleaca in Qatar! Premierul vrea sa atraga investitii de 15 miliarde de euro appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Avertisment sau propunere indecenta? Elon Musk crede ca urmatorul Presedinte american ar putea fi un robot!

publicat 2024-04-16 09:45:17 (Puterea)
Avertisment sau propunere indecenta? Elon Musk crede ca urmatorul Presedinte american ar putea fi un robot! Cu un zambet indraznet si un ochi avizat spre viitorul incarcat de provocari, Elon Musk a lansat o stire-bomba care a cutremurat din temelii scena politica si tehnologica: viitorul presedinte al Americii ar putea fi un robot! Multimiliardarul vizionar, cunoscut pentru provocarile sale si pentru crearea unor tehnologii revolutionare, a surprins audienta cu o afirmatie […]The post Avertisment sau propunere indecenta? Elon Musk crede ca urmatorul Presedinte american ar putea fi un robot!... ...continuare.

Aviz independentilor: finalizati platformele, strangeti semnaturile si la atac!

publicat 2024-04-16 08:30:31 (Puterea)
Aviz independentilor: finalizati platformele, strangeti semnaturile si la atac! Incepand de marti, partidele politice, aliantele si candidatii independenti isi pot depune candidaturile pentru alegerile autoritatilor administratiei publice locale din 9 iunie. Termenul limita este 30 aprilie, ora 23:59, iar birourile electorale sunt pregatite sa primeasca dosarele cu documentele necesare. Potrivit unei hotarari a Biroului Electoral Central (BEC), procesul de inregistrare implica prezentarea unei liste […]The post Aviz independentilor: finalizati platformele,... ...continuare.

Agonie pentru Arsenal si Liverpool: Ce s-a intamplat si daca mai exista sperante la titlu

publicat 2024-04-16 08:30:31 (Puterea)
Agonie pentru Arsenal si Liverpool: Ce s-a intamplat si daca mai exista sperante la titlu Duminica a fost o zi intunecata pentru Arsenal si Liverpool, in Premier League. Ambele echipe au suferit infrangeri dureroase, iar intrebarile care se pun acum sunt: de ce s-a intamplat si daca mai exista speranta pentru ele? Pentru Arsenal, decizia lui Mikel Arteta de a perturba formula care i-a servit atat de bine, incepand cu […]The post Agonie pentru Arsenal si Liverpool: Ce s-a intamplat si daca mai exista sperante la titlu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.