EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Noul ambasador Rus la Bucuresti, fostul emisar expulzat din Estonia

publicat 2024-04-16 17:30:13 (Puterea)
Noul ambasador Rus la Bucuresti, fostul emisar expulzat din Estonia In urma unei decizii recente a presedintelui rus Vladimir Putin, Vladimir Gheorghievici Lipaev a fost numit noul ambasador extraordinar si plenipotentiar al Federatiei Ruse in Romania, inlocuindu-l pe Valeri Kuzmin. Documentele oficiale atesta ca Lipaev, nascut in 1959, a fost anterior ambasadorul Rusiei in Estonia, pana cand a fost expulzat de catre autoritatile estoniene in […]The post Noul ambasador Rus la Bucuresti, fostul emisar expulzat din Estonia appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Inca doua judete unde PSD si PNL merg impreuna la alegeri

publicat 2024-04-16 17:30:13 (Puterea)
Inca doua judete unde PSD si PNL merg impreuna la alegeri Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a dat detalii despre deciziile coalitiei in ceea ce priveste candidatii la  presedintiile Consiliilor judetene Satu Mare si Mures. Presedintele Partidului National Liberal, Nicolae Ciuca, a adus in atentia publicului detalii despre deciziile luate in cadrul coalitiei cu Partidul Social Democrat (PSD) referitoare la candidatii la presedinti ai Consiliilor Judetene din […]The post Inca doua judete unde PSD si PNL merg impreuna la alegeri appeared first on... ...continuare.

Dosarul mineriadei: Klaus Iohannis a decis soarta lui Petre Roman si a lui Gelu Voican Voiculescu

publicat 2024-04-16 17:30:13 (Puterea)
Dosarul mineriadei: Klaus Iohannis a decis soarta lui Petre Roman si a lui Gelu Voican Voiculescu Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei cererile de urmarire penala a lui Roman Petre, in calitate de fost premier, si a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru infractiuni contra umanitatii, in dosarul Mineriadei. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut publica decizia de a transmite ministrului justitiei, Alina-Stefania Gorghiu, cererile de urmarire penala in dosarul penal […]The post Dosarul mineriadei: Klaus Iohannis a decis soarta lui Petre Roman... ...continuare.

Padurar prins cu mita in produse traditionale. Ce i-au gasit procurorii in desaga

publicat 2024-04-16 14:45:17 (Puterea)
Padurar prins cu mita in produse traditionale. Ce i-au gasit procurorii in desaga Un padurar este cercetat pentru dare de mita dupa ce a fost prins cand incerca sa scape basma curata de o problema juridica. De-abia acum, insa, padurarul din Bistrita-Nasaud are probleme mari cu justitia, dupa ce procurorii l-au prins in flagrant delict. Padurar prins cu mita cu produse traditionale Asadar, un padurar este cercetat pentru […]The post Padurar prins cu mita in produse traditionale. Ce i-au gasit procurorii in desaga appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Se aprinde flacara olimpica pentru JO de la Paris! Zeul Apollo va trimite razele soarelui asupra tortei

publicat 2024-04-16 14:15:28 (Puterea)
Se aprinde flacara olimpica pentru JO de la Paris! Zeul Apollo va trimite razele soarelui asupra tortei Astazi, 16 aprilie, se aprinde flacara olimpica pentru JO de la Paris! Ceremonia este una veche de mii de ani, plina de insemnatate, asa cum o faceau grecii antici. Flacara olimpica va fi aprinsa de razele soarelui, dupa rugaciunea indreptata spre Zeul Apollo! Se aprinde flacara olimpica pentru JO de la Paris Update: Flacara olimpica […]The post Se aprinde flacara olimpica pentru JO de la Paris! Zeul Apollo va trimite razele soarelui asupra tortei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Firea, despre avantajele adoptarii pactului pe migratie in PE. "Austria nu mai are motive sa se opuna aderarii noastre la Schengen"

publicat 2024-04-16 14:15:28 (Puterea)
Firea, despre avantajele adoptarii pactului pe migratie in PE. Austria nu mai are motive sa se opuna aderarii noastre la Schengen Gabriela Firea, aflata pe lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare, a vorbit despre avantajele adoptarii pactului pe migratie in Parlamentul European. Gabriela Firea a vorbit despre avantajele adoptarii pactului pe migratie in PE Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a postat recent un mesaj pe Facebook prin care vorbeste despre  avantajele adoptarii pactului pe migratie in Parlamentul […]The post Firea, despre avantajele adoptarii pactului pe migratie in PE. "Austria nu... ...continuare.

Cristian Popescu Piedone acuza PNL-ul de finantarea unei campanii de cersetorie in Bucuresti

publicat 2024-04-16 14:15:28 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone acuza PNL-ul de finantarea unei campanii de cersetorie in Bucuresti Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5 al Municipiului Bucuresti si candidat la functia de Primar General al Capitalei, a lansat acuzatii grave impotriva Partidului National Liberal (PNL). Prin intermediul unei postari pe Facebook, Piedone a declarat ca PNL-ul este principalul donator al unei campanii de cersetorie initiate de adversarul sau politic, Nicusor Dan. […]The post Cristian Popescu Piedone acuza PNL-ul de finantarea unei campanii de cersetorie in Bucuresti... ...continuare.

DNA a retinut un barbat pentru luare de mita

publicat 2024-04-16 14:15:27 (Puterea)
DNA a retinut un barbat pentru luare de mita DNA a retinut un barbat care a luat spaga de 20.000 de euro. In schimbul acestei sume, barbatul i-ar fi promis martorului in cauza ca-si va folosi influenta asupra unor judecatori de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. Totul ar fi inceput la data de 11 aprilie, cand inculpatul ar fi pretins de la o […]The post DNA a retinut un barbat pentru luare de mita appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Gigantul auto care aduce in Romania masini venite parca din viitor VIDEO

publicat 2024-04-16 14:15:27 (Puterea)
Gigantul auto care aduce in Romania masini venite parca din viitor VIDEO Gigantul auto care aduce in Romania masini venite parca din viitor urmeaza sa isi faca simtita prezenta in urmatoarele luni. Compania a castigat teren in America de Sud, Orientul Mijlociu si Asia de Sud-Est. Gigantul auto care aduce in Romania masini venite parca din viitor Farizon este un brand chinezesc de renume mondial si aduce […]The post Gigantul auto care aduce in Romania masini venite parca din viitor VIDEO appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza!

publicat 2024-04-16 14:15:26 (Puterea)
MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza! Ieri, mai multi fermieri au organizat proteste spontane la poarta unor baterii de rachete antigrindina din judetele Prahova, Buzau, Vrancea, Iasi si Suceava. Ei sustin ca rachetele polueaza apa, aerul si solul si alunga ploile. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a raspuns astazi fermierilor care au protestat impotriva sistemelor antigrindina. Exploatarea infrastructurii operationale din cadrul […]The post MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza! appeared first on... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.