EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Licitatia de 1 miliard de lei pentru spatiile verzi din Sectorul 5, anulata de CNSC

publicat 2024-04-16 22:15:17 (Puterea)
Licitatia de 1 miliard de lei pentru spatiile verzi din Sectorul 5, anulata de CNSC Procesul de amenajarea spatiilor verzi din Sectorul 5  ar putea suferi intarzieri majore din cauza ca licitatia organizata de Primarie a fost anulata de CNSC.  Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a anulat licitatia organizata de Primaria Sectorului 5, condusa de primarul Cristian Popescu Piedone, pentru un acord cadru de pana la 1 miliard […]The post Licitatia de 1 miliard de lei pentru spatiile verzi din Sectorul 5, anulata de CNSC appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Adio, oina! Srilankezii din Galati, Braila si Alba Iulia, au organizat un turneu de cricket

publicat 2024-04-16 22:15:17 (Puterea)
Adio, oina! Srilankezii din Galati, Braila si Alba Iulia, au organizat un turneu de cricket Se pare ca oina, "sportul national al Romaniei", care dupa 1990 a intrat in anonimat, este pe punctul de a avea ca rival in spatiul public un sport asemanator, cricketul, sportul preferat al muncitorilor veniti la munca din Sri Lanka. Artistul fotograf George Nica, din Galati a postat pe contul sau de facebook o galerie […]The post Adio, oina! Srilankezii din Galati, Braila si Alba Iulia, au organizat un turneu de cricket appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Victorie pentru fermierii din toata Europa: flexibilizarea PAC face un pas inainte

publicat 2024-04-16 22:15:16 (Puterea)
Victorie pentru fermierii din toata Europa: flexibilizarea PAC face un pas inainte Victorie importanta pentru fermierii europeni: Comisia de Agricultura a Parlamentului European a aprobat programul de flexibilizare a Politicii Agricole Comune (PAC). Flexibilizarea PAC a fost principala revendicare a fermierilor care au participat la protestele ce au avut loc, in iarna, in toata Europa. Printre cererile agricultorilor se numara o relaxare a aplicarii eco-schemelor, scutirea fermelor […]The post Victorie pentru fermierii din toata Europa: flexibilizarea PAC face un pas... ...continuare.

IKEA se apara neconvingator dupa ce a fost acuzata ca taie padurile patriei

publicat 2024-04-16 22:15:14 (Puterea)
IKEA se apara neconvingator dupa ce a fost acuzata ca taie padurile patriei Organizatiile de mediu Agent Green si Bruno Manser Fonds (BMF) acuza IKEA de practici forestiere necorespunzatoare in Romania. Un raport sustine ca exploatarea agresiva a padurilor detinute de IKEA are un impact negativ asupra biodiversitatii si climei. Reprezentantii IKEA resping acuzatiile si declara ca gestioneaza padurile in conformitate cu cele mai inalte standarde de mediu. […]The post IKEA se apara neconvingator dupa ce a fost acuzata ca taie padurile patriei appeared first on... ...continuare.

Creste migratia ucrainienilor peste Prut. Politistii moldoveni au capturat doua filiere intr-o singura zi

publicat 2024-04-16 21:15:16 (Puterea)
Creste migratia ucrainienilor peste Prut. Politistii moldoveni au capturat doua filiere intr-o singura zi Migratia ucrainienilor prin Republica Moldova catre Romania si celelalte tari europene a devenit un fenomen infractional in continua crestere, intr-o singura zi, marti, 16 aprilie, Politia de Frontiera din Republica Moldova anuntand capturarea membrilor a doua filiere de trafic de migranti. Politistii de frontiera moldoveni de la Punctul de Trecere a Frontierei intre Sculeni (Republica […]The post Creste migratia ucrainienilor peste Prut. Politistii moldoveni au capturat doua filiere... ...continuare.

De ce a primit Monica Macovei 6 luni de inchisoare cu suspendare? Motivarea condamnarii

publicat 2024-04-16 21:15:16 (Puterea)
De ce a primit Monica Macovei 6 luni de inchisoare cu suspendare? Motivarea condamnarii O pedeapsa orientata spre minimum prevazut de lege "este suficienta si de natura a o reeduca pe inculpata", motiveaza Judecatoria Mangalia decizia de a o condamna pe Monica Macovei la sase luni de inchisoare cu suspendare. Judecatoria Mangalia a condamnat-o pe Monica Macovei la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru vatamare corporala din culpa, […]The post De ce a primit Monica Macovei 6 luni de inchisoare cu suspendare? Motivarea condamnarii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Drama in Alba: Primarul din Vintu de Jos n-a mai suportat stresul!

publicat 2024-04-16 21:15:16 (Puterea)
Primarul din Vintu de Jos (jud. Alba), Petru Ioan Barbu, probabil ca n-a mai putut suporta stresul si si-a pus capat zilelor. In cursul zilei de astazi, ora 17,30, politistii de la IPJ Alba au fost anuntati ca in localitatea Vintu de Jos a fost gasit un barbat spanzurat. Cand au ajuns in comuna, ei […]The post Drama in Alba: Primarul din Vintu de Jos n-a mai suportat stresul! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

A fost promulgata legea care reformeaza intreg sistemul de asistenta sociala

publicat 2024-04-16 21:15:16 (Puterea)
A fost promulgata legea care reformeaza intreg sistemul de asistenta sociala Legea initiata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si adoptata de Parlament a fost promulgata astazi prin decret de catre Presedintele Romaniei. "Legea a fost gandita sa imbunatateasca protectia beneficiarilor atat in privinta standardelor pe care furnizorii de servicii sociale trebuie sa le indeplineasca, cat si in privinta finantarii", a declarat Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii […]The post A fost promulgata legea care reformeaza intreg sistemul de asistenta sociala... ...continuare.

Vesti proaste de la FMI: perspectiva cresterii economice revizuita in scadere

publicat 2024-04-16 19:00:15 (Puterea)
Vesti proaste de la FMI: perspectiva cresterii economice revizuita in scadere Cel mai nou raport „World Economic Outlook”, publicat marti de Fondul Monetar International (FMI), a revizuit in scadere estimarile privind cresterea economiei romanesti in acest an, de la 3,8% cat estima in octombrie, pana la 2,8%. Conform noilor prognoze ale FMI,  economia romaneasca va creste la 2,8% anul acesta, urmand sa accelereze pana la 3,6% […]The post Vesti proaste de la FMI: perspectiva cresterii economice revizuita in scadere appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iohannis semneaza Legea pentru Implementarea PNRR: O miscare vitala pentru economia Romaniei

publicat 2024-04-16 19:00:15 (Puterea)
Iohannis semneaza Legea pentru Implementarea PNRR: O miscare vitala pentru economia Romaniei Presedintele Klaus Iohannis a promulgat recent o lege cruciala care aduce clarificari importante in implementarea Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Aceasta decizie vine in contextul unei preocupari constante pentru eficienta utilizarii fondurilor europene si a necesitatii de a atinge obiectivele stabilite in cadrul PNRR. Printre modificarile aduse se numara posibilitatea prelungirii duratei contractelor […]The post Iohannis semneaza Legea pentru Implementarea PNRR: O... ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.